Greenland Travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Godt og professionelt rejseselskab. Vi havde en helt uforglemmelig rejse til Grønland med Greenland Travel. Gode hoteller, god forplejning, god hjælp og information fra guider/rejseledere og ikke mind... Leggi di più

Meget spændende og koncentreret tur. Gode guider. God indkvartering på Polar Lodge som passer godt til en sådan tur. Hotel vil efter min mening være "for fint". Turen til indlandsisen bør være... Leggi di più

Vi var på Svalbard med Hurtigrutens skib Fram. Det var en på alle måder fantastisk tur. I hele planlægnings- og bookingfasen havde vi et meget fint samarbejde med Grønlands Rejsebureau, som kompe... Leggi di più

1. Agenzia viaggi

Greenland Travel (Grønlands Rejsebureau) har et stort udbud af rejser til Grønland. Vi er eksperter i Grønlandsrejser. Vi taler sproget. Vi kender kulturen. Vi er engagerede i lokale forhold og støtter sociale projekter. Vores ekspertise og faglighed gør, at vi altid kan tilbyde produkter og løsninger, der understreger vores position som den foretrukne grønlandsspecialist. Både når det gælder pakkerejser og skræddersyede rejser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

dårlig service

har 04/05-2022 skrevet angående en rejse fra Tasiilaq til København og retur. jeg får hurtig svar og en aftale om pris men vil lige vende tilbage. vender tilbage og får af vide min bestilling er annulleret. jeg prøver og bestille igen. høre ingenting får endelig en rejse formular jeg skal udfylde selvom jeg har nævnt i min allerførste bestilling den er privat. høre ikke rigtig mere fra dem derefter. ringer til dem for at få af vide den er annulleret igen.... bestiller så på ny på min private mail. høre forsat ingenting overhovedet. jeg tjekker for sjovt datoerne ud søndag 19/06-2022 over en måned efter jeg skriver første gang og kan se der kun er 2 pladser tilbage og er derfor nød til at bestille selv... fanme dårlig stil hvis jeg ikke havde tjekket skulle jeg ændre en hel ferie. dårlig service og når man endelig får fat i jer er det en medarbejder der faktisk ikke rigtig gider snakke med en... er godt klar over man har travlt i sommer tiden. men så lad være med at skriv at i svare inden for 24 timer... øv øv oplevelse...

20 giugno 2022
Logo di Greenland Travel

Risposta di Greenland Travel

Kære Martin,
vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er helt forkert, at vi ikke har fået svaret dig, når du har henvendt dig til os, og det beklager vi. Vi har, som du selv nævner, meget travlt, men så skulle vi netop ikke love at svare indenfor 24 timer. Vi er kede af, at du føler, at vores medarbejder ikke har haft lyst til at tale med dig. Hun har selv en anden oplevelse af det. Hun har dog også gjort dig opmærksom på, at vi i bookingsystemet kun kan holde en reservation i tre dage, før den automatisk bliver annulleret. Derfor er det nødvendigt at starte en bestilling på ny, når der er gået mere end 72 timer. Det er ikke godt nok, at vi ikke har fået svaret dig efterfølgende, når du har henvendt dig til os. Vi beklager de gener, det har medført.
Med venlig hilsen
Mari-Louise Nissen
Bureauchef, Nuuk

Illulisat 5 dage - top tur med top guider

Tilbage fra 5 dage (3,5 dage vel i princippet) i Illulisat med slædetur, byvandring, Iglo overnatning, isfjordssejllads. Fra bookingstidpunkt til afrejse, var Greenland Travel i Kbh så hjælpsomme og informative. I Illlulisat var alle guider super venlige og professionelle. Belinda fra Illulisat er en stolt og fremragende guide. Anders (nyligt ankommet til Grønland) var en perfekt guide på Isfjorden. Alle 3 guider på Iglo lodge var super venlige, sørgede for god forplejning og gode historier. På hotel Arctic (også 5 sjerner for venlighed og god mad) har Greenland Travel deres "desk" og der er guiderne også utroligt flinke og fleksible. Tager gerne afsted igen. Nordlys "safari" var aflyst (vi så nordlys fra værelset heldigvis), og så får man ovenikøbet den del at turprisen refunderet - uden at man har spurgt - det var mere end forventet (Greenland Travel er jo ikke ansvarlig for vejret). Tak for en utrolig oplevelse. Tager gerne afsted igen.

24 febbraio 2022

Kan absolut ikke anbefales

Kan absolut ikke anbefales. Jeg var i kontakt med Greenland Travel i forbindelse med en speciallavet rejse til Grønland. Pludselig holder de dog op med at svare, og på trods af gentagende henvendelser både telefonisk og over mail, har jeg nu ikke hørt tilbage fra dem i over 4 uger. Meget skuffende oplevelse.

8 settembre 2021
Logo di Greenland Travel

Risposta di Greenland Travel

Kære Stine,

Vi har set på forløbet omkring det rejsetilbud, vi skulle sende til dig, og skal virkelig dybt beklage den rigtigt dårlige oplevelse, du har haft med Greenland Travel. Det lever på ingen måde op til de standarder, vi gerne vil levere. Du burde naturligvis have haft en god rådgivning og et tilbud inden for få dage. Som jeg har skrevet til dig i en direkte mail, vil vi virkelig undskylde den oplevelse, du har haft. Med venlig hilsen Peter Simonsen

Hjælpsomme og venlige

Trods en del besværligheder i forbindelse med aflysninger pga. COVID-19, har vi kun oplevet top professionelle og hjælpsomme medarbejder.
Jeg vil til hver en tid, vælge Greenland Travel igen.
Det kan ikke gøres bedre.

7 settembre 2021

Er lige kommet hjem fra en fantastisk…

Er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Kangerlussuaq. Det var en storslået oplevelse. Dejligt og hyggeligt ophold på Old Camp. Især hundeslædeturen vil vi tænke tilbage på med stor glæde. Også stor ros til vores fantastiske guide Keld. Det var også hans fortjeneste, at turene var uovertrufne. Så tag op og mød ham. Så kan man kun blive glad.

20 marzo 2020

Har lige været i Kangerlussuaq og…

Har lige været i Kangerlussuaq og Illusiat - en helt fantastisk tur! Især guiderne i Kangerlussuaq var fuldstændig fantastiske - kæmpe ros til Keld især, han var dygtig, sjov, velinformeret, fleksibel og det var en kæmpe fornøjelse at være på hans ture. Alt kørte på skinner - kunne ikke have haft en bedre ferie.

21 febbraio 2020

Bedste rejse til d.d!!!!

Er lige kommet hjem fra en hel fantastisk ferie i Grønland. Den bedste ferie jeg har været på til d.d. Alt spillede som det skulle og Keld fra Grønland var fantastisk!! Alle var søde og behjælpelige. Vi boede på Old campe, det eneste man kunne ønske sig var bad og wc på værelserne, ellers var alt perfekt.
Især en kæmpe ros til Keld!!!!

15 febbraio 2020

En super tur til Grønland

En super tur til Grønland planlagt af Greenland Travel. Vi var 10 personer afsted i alderen 10-70 år. Alle turene var så alle nød det og sagtens kunne deltage. Det var nøje drøftet med Greenland Travel og de var super gode til at vejlede os og give os tryghed i at alle kunne være med på alle turene. Vi kan varmt anbefale Greenland Travel. Kompetent vejledning og tæt personlig kontakt til rejselederen.
En vigtig detalje var at vi rejste videre til Ilulissat istedet for at blive i Sønderstrømfjord som vi tænkte var fint til at starte med. Det er uden sammenligning den bedste anbefaling vi fik!

16 febbraio 2019

Perfekt rejse til Isfjorden

Efter en god og hyggelig telefonsamtalesamtale med rejsekonsulenten fik vi efter få dage tilsendt et tilbud på en rejse via Nuuk til Ilulissat og hjem til Danmark. Rejsen imødekom alle de ønsker, vi havde. Konsulenten kom med flere gode ideer, som vi accepterede bl.a. bådrejse fra Nuuk i stedet for fly, samt udflugter med overnatning på både Eqi Lodge, Ilimanaq Lodge og Diskoøen. Han anbefalede også Hotel Avanaa (værelser med udsigt) i Ilulissat. Det var et rigtig godt valg.
Alt fungerede perfekt på hele turen.
Vi kan varmt anbefale Greenland Travel

4 settembre 2018

Gør din rejse smertefri

Gør din rejse smertefri, rejs med Greenland travel! Vi har fået fantastisk service hele vejen igennem. Alt var planlagt fra deres side og fungere som smurt, med kompetent, venlig og kvalitetsservice i topklasse. Vi blev forhindret i at flyve til næste by, grundet vejret, og vores kontaktperson Lars Thorning, kan virkelig anbefales! Han gjorde alt for at lette vores forsinkelser og fik hurtigt sat alt i sving, med booking af hotel, dækning af mad, booket ny afgang med mere. Vores ferie forblev fantastisk pga af dem og deres store hjælp.

21 aprile 2018

Greenland is an amazing country and …

Greenland is an amazing country and Greenland Travel company in Denmark has many tours on offer. They do their best to have both short and longer tours catering for a variety of people's needs and budgets. We did the 12 day Tour that included Disko Island. We did a tour without a tour leader but in the end our little group of 12 (all with Greenland Travel) with a variety of Nationalities bonded and became a fun group. As Australian we were a long way from home and booking via the internet went smoothly. We found Greenland Travel organised and very professional, responding to questions. Our tour accommodation included such variety which further enhanced the experience. We stayed in classy Hotel Arctic, Eqi lodge and then a pretty basic hotel in Disko Island. I would recommend Greenland Travel and its tours because they have the knowledge and experience to put together a great tour.

29 agosto 2017

Vi kommer helt sikkert igen!

Ønsket om en oplevelsesrig og anderledes familieferie for 11 personer (aldersgruppen 14-75 år) blev indfriet til fulde - og mere end det! En kæmpe tak til Lars, som sammensatte et rejseprogram, der begejstrede og tryllebandt os alle fra start til slut.
Fra første kontakt til Greenland Travel var vi i kyndige hænder: Den rette medarbejder blev sat på opgaven; super vejledning og små som store spørgsmål blev lynhurtigt afklaret; valgmuligheder blev præsenteret - og prisen var ikke afskrækkende. Vi boede i Petrines Hus i Ilulissat, hvilket var helt perfekt (og billigere end hotel). Huset ligger meget tæt på centrum og har en pragtfuld udsigt ud over fjorden.
Hvis man som familie ønsker en vinterferieoplevelse ud over det sædvanlige, kan jeg kun anbefale at man tager kontakt til Greenland Travel og får fat i Lars. Det gør vi næste gang - ingen tvivl om det.

16 febbraio 2017

En enestående speciel syet tur

Lars Thorning tog straks udfordringen op, da pakkerejsen som vi havde kigget på var droppet. Han sammensatte 17 dage til os, en tur som ikke alene blev bedre men faktisk også lidt billigere end pakkerejsen.Vi havde bla nogle herlige dage på hotel ice fjord i Illulisat,og oplevede faktisk 0gså at blæse inde ude på Eqi,en nød situation som guiderne taklede flot.
Alt i alt en fantastisk tur, ikke mindst takket være et utroligt venligt men også meget gæstfrit Grønlandsk folk,og nogle fantastiske natur scenerier.

1 settembre 2016

En strålende oplevelse, hvor alt fungerede.

En fem dages tur til Nuuk med alle former for prægtigt vejr, en perfekt arrangeret flyrejse og et meget fint ophold på Hotel Hans Egede gør, at vi meget gerne siger på "gensyn" - også til de lokale kunsthåndværkere. En sejltur så langt nordpå som isen tillod var sammen med et besøg hos vores datter, der arbejdede for selvstyret højdepunkter på turen.

29 agosto 2016

God tur til Grønland

Vi fik lavet en tur lige efter vores ønsker med hjælp fra Lars Thorning Madsen fra Grønlands rejsebureau. Han kom med flere forslag til ture, som vi så sagde ja eller nej til. En fantastisk oplevelse. Så både moskus okser, masser af hvaler og så selvfølgelig den betagende natur både på land og vand.

25 agosto 2016

Drøm blev virkelig

Rejsen var annonceret som "Dit livs drømmerejse", hvilket netop passede på os.
Alt var perfekt fra først til sidst. God og udførlig information fra Greenland Travel, og selve rejsen var perfekt. I Kangerlussuaq tog René sig af os på bedste vis, og i Ilulissat var det Aviaaja, der delte noget af sin store viden med os. Hun er den mest fantastiske guide, man kan tænke sig.
For os blev en drøm virkeliggjort, og vi er klar til igen at tage af sted til Grønland med Greenland Travel.
Det er nok ret indlysende, at vi varmt vil anbefale andre at rejse med Greenland Travel.
Georg Ph

25 agosto 2016