Beställde från sidan utan att läsa omdömena, gjorde det efter jag lagt min beställning och vart lite orolig, för de var ju inte direkt positiva. Men mitt paket tog 7 dagar att komma fram varav två var... Leggi di più
Säljer tester med kort utgångsdatum som slutar fungera månader innan de gått ut. Värdelös kundservice, helt utan ambition att lösa problemet. Kräver månaders kommunikation och jämförelser med andra fö... Leggi di più
Detta kan vara de minst bluffande företag... jag reste bort en längre tid och gjorde klantigt nog en beställning och det gick i retur två gånger och tredje gången så fick jag faktiskt stå för leverans... Leggi di più
Denna e-handel har erbjuder typ snabbast leverans på marknaden, gratis dessutom. Förstår inte folk som säger att de luras. Läs villkoren innan du handlar? Har själv varit i kontakt med dem angående by... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di articoli per la maternità
Informazioni fornite da varie fonti esterne
En webbutik som tillhandahåller produkter inriktade mot kvinnor som vill bli, är gravida eller som ammar. Vi har även produkter för baby & barn.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
OBS! Opålitlig info!
OBS!
VÄLJ INTE PRIORITERAD LEVERANS FÖR 39kr ISTÄLLET FÖR DEN SOM ÄR GRATIS. Enligt deras information kommer leveransen efter 1 arbetsdag med prioriterad leverans för 39kr (med undantag för postnr ovanför Gävle). Den kostnadsfria leveransen kommer efter 1-3 arbetsdagar. Jag gjorde min beställning på en söndagkväll och betalade 39kr för en prioriterad leverans…MEN FICK MIN LEVERANS PÅ ONSDAGKVÄLL, alltså på 3. arbetsdagen! Och jag bor nedanför Gävle, i Stockholm.Det hjälpte inte att kontakta företaget, för att få rättelse så beställer inget från dom hädanefter. Det är inga stora pengar det handlar om men man ska inte lova något man inte kan hålla och rätta till felet om det trots allt händer!
Dålig service tyvärr
Dålig service tyvärr. Var beredd på att dom inte tillmötesgår vid strul av beställning.
Snabbt och trevligt kundbemötande!
Leverans tiden var ok
Leverans tiden var ok. Produkten var helt klart " lågkvalitet" Kina import. Inte värt pengarna. Beställde feel storlek men kunde returnera. Dock tog det väldigt lång tid att få respons och bekräftelse på returen.
OSERIÖST FÖRETAG!
OSERIÖST FÖRETAG!
Beställde ett stödbälte som tyvärr inte passade mig. Det blev snabb retur via Klarna men för att få returetikett var jag tvungen att mejla hemsidans kundtjänst som fortfarande inte har svarat trots 8!!! Mejl och flera försök via deras kontaktformulär på hemsidan.
Kommer aldrig beställa något därifrån igen och avråder alla från att beställa.
Bra service och bra bemötande
Fick trevligt bemötande och svar snabbt.
Ingen vare ingen respons
Styr unna !!
Får ikke varen. De påstår den er borte i posten men aldri fått noe shippingbekreftelse. Bare at orderen håndteres. Fikk ett svar per mail om at jeg måtte vente til en gitt dato også kontakte dem igjen hvis den ikke dukker opp men etter det ble det stille.
Varning!
Varning!! Beställ aldrig från detta blufföretag!
1. Jag fick inte det jag beställt, trots korrekt ifylld adress och tydligt namn på dörr och postlåda.
2. Graviditetskollen uppger att de fått tillbaka testerna jag beställt och att jag nu ska betala för att det inte gått att leverera till min adress. En adress där jag bott länge, och där det aldrig tidigare varit problem att leverera till.
3. Nu vet jag inte utgången i detta då Graviditetskollen slutat svara på mina mail. Antingen kommer jag få nya tester (ligger fortfarande ute med pengarna) eller så får jag inte nya. Vem vet vad kostnaden blir i slutändan?
SÄMSTA leverantören jag varit med om
SÄMSTA leverantören jag varit med om.
Beställer ett Stödbälte i stl M, får först vänta 14 dagar innan det kommer, då har de dessutom skickat helt fel storlek så det är alldeles för stort! Skickar tillbaka detta och ber om att INTE få något nytt, får ett beklagande svarsmail men dom makulerar aldrig fakturan. Ungefär 2 veckor senare så har jag ett nytt bälte i brevlådan som jag sagt att jag INTE ville ha, jag skriver att de får rätta till detta men inget händer. Nu har min faktura blivit aktiverad igen trots att jag skickat tillbaka deras produkter som jag aldrig velat ha!
Jag är oerhört missnöjd med er…
Jag är oerhört missnöjd med er bristfälliga kundsupport och jag kommer absolut inte handla där jag får dåligt bemötande, trasig leverans och ingen återbetalning.
1. Jag får hem en vara som är totalt söndertrasad vid leverans, en glasflaska som gått sönder. Då har jag dessutom väntat 5 dagar. Jag blir ombedd att fotografera den och skär mig på glaset.
2. Jag får svar från en människa (inte en bot) att ni sett mitt meddelande om att jag inte vill ha en ny vara utan hellre pengarna tillbaka. Ändå skickar ni ut ny vara till mig.
3. Jag får som svar att det står i era villkor att reklamation skickar ut paket automatiskt (som jag själv inte hittar i era villkor att det står nånstans) och att jag måste betala porto och gå igenom besväret att skicka tillbaka den vara som jag fått som jag inte bett om.
Beställning med hjälp av kundsupport
jag behövde hjälp med att beställa en napp i en viss färg. Jag kunde inte välja färg på hemsidan, men kundsupport hjälpte mig med att beställa det jag behövde. på en söndag! toppbetyg, bra stöd!
Fick aldrig mina produkter
Fick aldrig mina produkter. När jag mailade dom så påstår dom att produkterna är utskickade och säger att jag ska göra en polisanmälan för isåfall är det någon som stulit produkterna utanför min brevlåda/dörr. Men det är omöjligt för man behöver bricka (som brevbäraren och EN granne till på 95 år har) för att komma in i min gång i huset. Jag har varit hemma hela den perioden och gått ut och in flera gånger under dagen med hunden och inget paket har synts till. Flera hundra spen åt h*lvete. Kommer aldrig mer handla hos dom.
Lurendrejeri företag!!
VÄRDELÖST FÖRETAGANDE!!!! Köpte ett paket från natural cycles på graviditetskollen (6 mån prenumeration och basaltermometer) när jag får hem detta så gäller inte koden då jag redan har ett konto hos NC och koden gäller bara för nya medlemmar. Det framkommer inte av graviditetskollens produktbeskrivning. Mailade om detta och de enda dom säger är att jag inte har någon ångerrätt och när jag mailar igen svarar de inte. JAG MAILADE OM ATT NI HAR MISSVISANDE INFORMATION. BLÅST PÅ PENGAR!! KÖPER ALDRIG MER HÄRIFRÅN!!
Snabb återkoppling och vänligt bemötande
Snabb återkoppling och vänligt bemötande. Fick mitt problem åtgärdat på ett effektivt sätt.
Dålig kundtjänst, står inte bakom sina villkor.
Beställde hem en produkt som kom hem, inget att klaga på här.
Men det visade sig att jag inte behövde varan så ville skicka tillbaka den.
Mejlar kundtjänsten för att få en retursedel, men dom säger då att ångerrätten har gått ut, det stämmer inte enligt deras villkor.
Det är inte 14 dagar som gäller hos graviditeskollen utan 14 VARDAGAR.
Jag kontaktade dom efter 9 vardagar.
Men det står dom inte fast vid.
Hitta en annan sida att beställa ifrån istället.
Ångerrätten gäller upp till 14 vardagar efter att du har tagit emot din beställning. För att använda sig av ångerrätten ska Kunden först kontakta Graviditetskollen, via vår kundtjänst på:
Sämsta företaget någonsin
Sämsta företaget någonsin. Beställde en flaska som aldrig dök upp i min brevlåda. Har aldrig hänt innan. Nu vill de att jag ska polisanmäla detta och sedan återkomma till den så kan de ta det därifrån. Sämsta kundbemötandet ever. Aldrig mer handla där!!
BESTÄLL INTE FRÅN DEM!
Det har gått över en månad sen jag beställde två olika produkter som FORTFARANDE inte dykt ner i brevlådan. Jag har varit i kontakt med dem och sagt att om jag fortfarande inte fått sakerna till den 12 december så skulle jag kontakta dom igen vilket jag gjort och inte fått svar tillbaka sedan dess. De ignorerar nu mina Mail!
Sämsta företag jag något sin varit med…
Sämsta företag jag något sin varit med om. Riktigt usel och otrevlig kundtjänst. ALDRIG IGEN!!!
Helt okej efter mycket strul och svårt…
Helt okej efter mycket strul och svårt att komma i kontakt ibland så löste sig allt👍