Beställde från sidan utan att läsa omdömena, gjorde det efter jag lagt min beställning och vart lite orolig, för de var ju inte direkt positiva. Men mitt paket tog 7 dagar att komma fram varav två var... Leggi di più
Säljer tester med kort utgångsdatum som slutar fungera månader innan de gått ut. Värdelös kundservice, helt utan ambition att lösa problemet. Kräver månaders kommunikation och jämförelser med andra fö... Leggi di più
Detta kan vara de minst bluffande företag... jag reste bort en längre tid och gjorde klantigt nog en beställning och det gick i retur två gånger och tredje gången så fick jag faktiskt stå för leverans... Leggi di più
Denna e-handel har erbjuder typ snabbast leverans på marknaden, gratis dessutom. Förstår inte folk som säger att de luras. Läs villkoren innan du handlar? Har själv varit i kontakt med dem angående by... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di articoli per la maternità
Informazioni fornite da varie fonti esterne
En webbutik som tillhandahåller produkter inriktade mot kvinnor som vill bli, är gravida eller som ammar. Vi har även produkter för baby & barn.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Mycket hjälpsam kundtjänst.
Fick både värdefull hjälp och detaljerad information gällande mitt ärende från kundsupporten. Mycket tacksam och nöjd för detta.
Väldigt bra service och hjälp med att…
Väldigt bra service och hjälp med att hantera mitt ärende.
Och att jag fick en ny vara.
Beställde ett vattenfilter 22/8 till…
Beställde ett vattenfilter 22/8 till min blandare i köket och dom sa 1-3 arbetsdagar. Har fortfarande inte fått den (1 månad sen)?? Mailade dom den 15 och då beklagade dom sig och sa att nu får du den om 1-3 dagar. Nu har det gott 7 dagar. Aldrig mer handla här😡😡😡
Detta företag har bedrägliga villkor…
Detta företag har bedrägliga villkor och vid missad leverans krävde de mig på mer pengar än vad produkten kostade för att återsända den. Jag har därför betalat för en produkt jag aldrig fått och de kan sälja om den igen. Det är både bedrägligt och kränkande av mina rättigheter som konsument. Köp inget här!
Snabb och underbart service.
Snabb och underbart service.. rekommenderar verkligen dom 🙂
Dagen ros går till dom🌷
Never use this onlineshop - expired product delivered. No refund
I ordered probiotics power but when I received it, it was already expired. I contacted customer center to return or exchange with the new one but what they said to me was "It was discounted product because it is expired. However, you can still eat it."
As a pregnant woman, I don't want to eat anything expired. And moreover, if it's discounted due to expiry date, it must be shown on the product at the time of selling. I have seen products with short expiry date but never seen that already expired one is on sale.
I contacted several times to customer center via email (no phone no. available) to receive return slip but they just sent me their address. All the rest is on me. And today, I went to post nord to send this product back but found out shipping fee is 280,00 SEK (the product was 199,00 SEK). On their website, it says customer is responsible for shipping fee.
So, this is nonsence for me to return.
What makes me disappointed the most, the company never told me sorry.
I have never seen this kind of shopping mall cheating people's health with UNEDIBLE food.
Please, Do not use this shopping mall.
I will try to find the way to claim officially via external customer support center.
De har längre leveranstider än de som…
De har längre leveranstider än de som visas på hemsidan. Skrev till kundservice och de sa att de skulle svara inom 48 timmar, det har gott 3 dagar och fick inget svar. Har ingen information om när min beställning kommer att vara framme. Kommer ALDRIG att beställa från er igen!!!!
Lita inte på företagets utfästelser !!!
Det här omdömet skrev jag häromdagen i Prisjakt:
De skriver att man normalt inte kan ångra ett köp eftersom de brukar packa varorna samma dag som de får beställningen. Låter ju väldigt snabbt och effektivt.
Jag beställde tisdag 29/8. Ingen bekräftelse att de har packat. Mailade i går 4/9. Inget svar efter 24 timmar, vilket de utlovar.
GÅR INTE ATT RINGA TILL KUNDTJÄNST !
Fick mailsvar efter mer än 24 timmar med beklagande och att "..jag kan nu se att den är på väg att kunna skickas ...".
En vara i lager är efter en vecka på väg att kunna skickas. Vilket trams. Nu har det gått ytterligare 2 dygn från mailet utan att paketet har lämnats till någon transportör. Vilken kundservice. Och företaget skryter på hemsidan med snabb leverans!
Bra service!
Hade problem med fraktuppgifter men fick så snabb hjälp och det löste sig! Bra service, och bra produkter i sortimentet! Tack Sofia ⭐️
// Vic
Dålig leverans och kundservice.
Enligt deras villkor så skulle de skicka produkten samma dag om man beställde samma dag innan kl 15. Beställer på kl 09 på måndagen.
Behövde produkten senast fredag så jag valde gratis frakt med löftet om 2-3 dagars leverans dvs senast onsdag. De skriver att de kan ta en extra dag om man bor norr om gälve, jag bor i Göteborg. På onsdagen ser jag att de skickat paketet och det kommer fram måndagen efter.
Då jag skulle iväg på semester i två veckor så hann paketet gå i retur.
Mailar kundtjänst och får till svar att enligt dom så har det tagit fyra vardagar och får till svar att jag har två alternativ. Betala 490kr, 50 kr mer än va varan kostade och att de inte skickar tillbaka den till mig. Eller betala ytterligare 210kr i utbyte mot att de skicka den på nytt.
När jag försöker få ett svar på varför de inte skickade den på måndagen samma dag som jag beställde, vilket står i deras villkor, får jag inget svar.
Så nu har jag betalat för en produkt som blev 50% dyrare och inte blivit levererad i tid.
Many Thanks for the Kind & Excellent…
Many Thanks for the Kind & Excellent Customer Service!
Det var bra......!
Helt underbara att ha med att göra och…
Helt underbara att ha med att göra och jag kan varmt rekommendera Graviditetskollen .
Snabbt svar och trevligt bemötande
tullavgift på 50% av priset utanför Sverige
Använda aldrig denna online butik för att skicka utanför Sverige, jag fick betal lika mycket i tullavgift som värdet av produkten för att hämta ut mitt paket i Norge. Det framkom inte att det var en tullavgift på närmare 400 kr då jag beställde från gravidkollen.se och kundtjänst svar var att ibland kostar det och ibland inte och de svarade aldrig vad som hände om jag valde att inte hämta ut paketet.
They sent me wrong products (tablets)…
They sent me wrong products (tablets) that I really needed 2 times, replied to my email with a generic return email and ignored all my emails.
I send the wrong products back 2 times and asked for the refund the second time. They totally ignored my many many emails and send me the products I don't need any longer.
Awful customer service. Will never buy from them again!!
Oseriöst företag! De lovar leverans på två dagar men…
De lovar leverans på två dagar men efter åtta dagar från att de skickat varan, så har den ännu inte dykt upp trots att betalningen via Klarna är gjord!
Seriösa företag lovar leveranstider från beställningsdatum, vilket, mitt fall, var flera dagar tidigare...!
Detta känns inte som ett seriöst företag och är inget som jag rekommenderar att handla ifrån...!
Skärpning!
Det her er et bedrageri firma
Det her er et bedrageri firma. Jeg bestilte et produkt som jeg aldrig modtog. Jeg fik af vide at jeg skulle vente. De sagde at det skulle politi anmeldes hvis produktet ikke ville nå frem. Jeg kan læse herinde at flere har været udsat for det samme som mig. Flere har ikke modtaget deres produkt trods betaling. Graviditetskollen vil åbenbart ikke tage ansvar, men de vil gerne have folks penge!
Der må da være noget som hedder Forbrugerrådet man kan klage til hvis man ikke får en vare som man har betalt for ???
I Danmark findes Forbrugerrådet ihvertfald og det er svært for firmaer at stjæle og bedrage kunderne uden at de stilles til ansvar.
Alle herinde bør klage til FORBRUGER RÅDET! Jeg mener også man kan lave en indsigelse hos banken!
Gør det alle sammen!
Det her utroværdigt firma bør lukkes og straffes for bedrageri imod kunderne!
Jeg var tvunget til at give en stjerne men det bliver NUL stjerner herfra!