Meget påtrængende sælgere i stort set alle butikker. Umuligt at ose uforstyrret uden at blive afbrudt af en sælger, der fortæller om 3 for 2 eller lign. Så lad mig dog være 😣
utrolig dårlig oplevelse. bestilte julegaver 6 december, skrev det blev sendt 12 december men 22 dec stadig ikke modtaget pakken. de trak hurtigt pengene. svarer ikke på kundeservice, skriver hver dag... Leggi di più
Hej Glitter Jeg købte 2 ringe og havde glædet mig rigtig meget til at gå med dem, men begge ringene er blevet helt misfarvede på under 2 dage. De gør mine fingre helt blå og det er så ærgerligt, ford... Leggi di più
Bestilte fra hjemmesiden, men min pakke "sad fast" i Sverige, postnord sveriges skyld, ikke Glitter, den postterminal "Hallsberg BT" har vist et dårligt ry. Har skrevet til kundeservice og er ble... Leggi di più
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Den mest påtrængende service
Den mest påtrængende service jeg nogensinde har oplevet. “Skal du ikke lige have 3 for 2” eller “hvad med en matchende halskæde til?” Man kommer ind for at købe en enkelt ting og bliver bombarderet og næsten tvunget til at købe mere. Skrækkeligt, handler ikke der igen
Den 15.12.24 bestiller jeg en halskæde…
Den 15.12.24 bestiller jeg en halskæde og øreringe hos Glitter.Dk. Det koster kr. 378, som straks bliver hævet på min konto.Ordrenummer 400576552
Mit kundenummer er 915737.
Post Nord har skrevet at pakken har nummer: UU955946985SE og at de har fået besked om at den er kommet til CL Lager Soderkoping i Sverige, men kan ikke trackes før Post Nord har modtaget den i Danmark. Jeg har mailet til Glitter.DK uden at få svar, deres telefonlinie er ude af drift, de er ikke til at komme i kontakt med! Jeg tror jeg er blevet snydt?
Venlig hilsen
Mogens Tved
Bytte for hele beløbet eller slet ikke
Havde et par øreringe der skulle byttes. Købet var mere end 30 dage gammelt, men ønskede ikke penge retur, men ombytning til anden vare. Fik af vide at jeg skulle bytte til en vare af minimum samme pris, da de hverken kunne give tilgodebevis eller gavekort på det resterende beløb hvis et billigere køb. Gavekort sidestiller butikken med kontanter, da man åbenbart kan veksle et gavekort for kontanter. Så medmindre at jeg finder noget prismæssigt tilsvarende, på samme tur i butikken, så kan jeg ikke bytte mine øreringe. Ifølge butikken kan jeg ikke købe for 80kr, få det resterende på et gavekort eller tilgodebevis og så komme ned dagen efter og bruge gavekortet. Så vi lagde vores penge i Pilgrim i stedet for.
Levering elendig.
De oplyser på deres hjemmeside at der er 2-5 dages levering. nu har jeg ventet i 2 uger og har endnu ikke modtaget min pakke. man får INTET info fra dem. og man kan ikke ringe., de svare ikke på mails. ELENDIG oplevelse! Køb aldrig her!
Bestil ikke derfra
Den 1/10 bestilte jeg 2 sølvsmykker, men fik ingen ordrebekræftelse. Jeg sendte en mail og fik svar næsten med det samme den 2/10, hvor der også var en bekræftelse med. Nu er det den 8/10 og jeg har intet hørt. Min ordre er ikke kommet, men pengene er trukket. Det er næsten 400kr.. Har prøvet at sende en mail igen, men har ikke fået svar.. Det er simpelthen ikke iorden..

Varer bliver ikke sendt
Den 1/10 bestilte jeg 2 sølvsmykker, men fik ingen ordrebekræftelse. Jeg sendte en mail og fik svar næsten med det samme den 2/10, hvor der også var en bekræftelse med. Nu er det den 8/10 og jeg har intet hørt. Min ordre er ikke kommet, men pengene er trukket. Har prøvet at sende en mail igen, men har ikke fået svar.. Det er simpelthen ikke ok.

Risposta di Glitter
Købte en næsering i butikken
Købte en næsering i butikken, som blev kulsort efter 1 dags brug, og gik ned i butikken for at få refunderet mit smykke. Her blev jeg mødt af en manipulerende salgsmedarbejder, som forsøgte at fortælle mig, hvor sindsygt godt et smykke det er og det er min næse, som der er noget galt med og dermed mit problem

Jeg har købt en navlepiercing,
Jeg har købt en navlepiercing,
hvor der står på emballagen at det er kirugisk stål, så jeg tænker at jeg god kan gå i bad med den osv. men nu er den begyndt at ruste.
Det er falsk information, og er fuldkommen forkert hvis varen ikke viser sig for at være som beskrevet.

Risposta di Glitter
Har ventet i 15 dage og har stadig ikke…
Har ventet i 15 dage og har stadig ikke fået min pakke
Nogle dage senere har stadig ikke fået min pakke selvom de har svaret her de har heller ikke sendt mig en e-mail

Glitter SNYDER danske kunde økonomisk
Priserne hos Glitter er ENS uanset om det er danske, svenske eller norske kroner.
År 2024 er kursen pt i marts måned i skandinaviske kroner følgende:
1 Ddk = 1,53 Svk
1 Ddk = 1,55 Ndk
Det vil sige at DANSKE forbrugere, hvis de handler hos Glitter betaler en DEL mere end smykkerne umiddelbart er værd og Danske kunder betaler MEGET meget mere end Svenske eller Norske kunder betaler for samme varer.
Det er ærlig talt tyveri ved højlys dag, samt totalt respektløst behandling af danske kunder.
Boycot dette grådige griske firma som hverken har deres etik eller moral i orden.
Jeg handler IKKE længere hos glitter.
Føj ....karma vil tage sig af firmaer som Glitter
....forbrugerne har MAGTEN husk det kære mennesker på denne klode 🌎💓✌🏼

Købte 2 sæt smykker til næse piercing
Købte 2 sæt smykker til næse piercing. 3 ringe 3 stave i hhv. sølv og guld. De er alt for bløde. Ringene blev hurtigt deforme. Kanter og ender er skarpe og river hul inde i hullet.
Virkelig skuffende.

Risposta di Glitter
Virkeligt dårligt sted at handle!
Virkeligt dårligt sted at handle, Slagelse Glitter!
Virkeligt dårligt sted at handle! Smykkerne kan ikke tåle bare den mindste smule vand, og de begynder hurtigere end hurtigt at smitte af, og farven ryger allerede efter 1 dags brug!!! Virkelig dårlig kvalitet!🙄😡

Risposta di Glitter
Føj en ringe service..!!!
Føj. Aldrig har jeg oplevet ringere service. Bestilte julegave d. 13 december. Den er stadig ikke ankommet her i det nye år. Har én gang kunne få fat på kundeservice som absolut intet gjorde. Stod med et barn der ikke fik sin gave juleaften. De svarer ikke på mails længere og deres kundeservice er lukket. Ved ikke om jeg overhovedet modtager min vare. Pengene har de fået for længst. Jeg er hverken blevet kontaktet for at de vil yde hjælp eller tilbyde kompensation. Håber de drejer nøglen om…

Hold jer langt væk!!!!
Betaler 39 i fragt med beskeden om garanti for levering inden jul, finder nu ud af de sender med brev og jeg har derfor ingen mulighed for at finde min pakke, som i øvrigt ikke er dukket op her d. 25/12 selvom jeg bestilte d. 17. Jeg kan på ingen måde anbefale Glitter.
Kundeservice har hellerik svaret på min henvendelse. Hold jer væk!

Risposta di Glitter
Lang leveringstid og ingen kontakt til kundeservice
Jeg fik besked på at min varer var afsendt tirsdag 12 dec og stadig her torsdag 21 dec er min ordre stadig ikke modtaget. Den er sendt med brev så har ingen tracking og pengene er jo allerede blevet trukket.
Troede jeg kunne ringe til kundeservice men der er lukket og har været lukket siden mandag d 18 dec og der er ikke svar når man skriver på mail. Virkelig dårlig service og dårligt der ikke kan sendes med pakkepost når man alligevel betaler 39 kr for fragt

Risposta di Glitter
Bestilte i god tid inden jul
Bestilte i god tid inden jul. Mange dage før 17/12 som glitter reklamerer på hjemmesiden. Glitter afsendte først efter ca en uge. Nu har jeg fået mail fra glitter at pakken ikke når frem inden jul.
Meget meget dårlig oplevelse med Glitter.
Køb andetsteds!

Julegave 😡
I skriver vis man bestiller inden den 17. december vil man nå at få sin vare inden juleaften ikke tilfældet men hører ikke fra PostNord eller jer man må selv skrive til jer og finder ud af i har problemer med tolden det kunne i da godt melde tilbage til jeres kunder det er da dårlig service måske i skal skifte transportør GLS har da ikke noget problem med at levere😡😡

Risposta di Glitter
Defekt produkt og spild af penge!
Var forbi jeres butik i kolding storcenter i dag med et par defekte øreringe. Jeg fortalte at kvitteringen desværre er væk, men viste købet som et fortaget for 6 uger siden på min netbank. Selvom at ekspedienten tydeligt kunne se produkter var defekt, måtte hun ikke ombytte dem til et nyt par for hendes chef, da de skal bruge kvitteringen.
Synd at i mener det er service! Det havde været en lille ting for jer at ombytte, men istedet har i nu et par kunder mindre i fremtiden.

Kan ik anbefalde
Jeg bestilte nogen jule øreringe og de trak pengene rimelig hurtigt men har ik modtaget min var og nu det over 7 dage siden jeg bestilte har os skrevet til dem men intet hørt igen. Det øv ved godt deres butik ligger i sverige men så burde de skrive varen kommer senere end 1-2 hverdage

Risposta di Glitter
Bestilte en gave på hjemmesiden d
Bestilte en gave på hjemmesiden d. 07.10 og fik en ordrebekræftelse fra dem, men efter 8 dage havde jeg stadig ikke hørt mere til min ordre så kontaktede kundeservice for at høre hvad status var. Fik så at vide at varen var udsolgt, så jeg kunne ikke få min vare, men de skulle nok sende mine penge retur snarest. Da jeg spurgte om hvordan jeg så kunne bestille varen når den er udsolgt og hvordan der kunne gå så mange dage uden nogen reaktion fra deres side var svaret at det kunne jo ske når de har travlt.
Dette var en fødselsdagsgave, så bestilte en lignende ting på en anden hjemmeside.....og sørme om ikke den var fremme dagen efter.