Duidelijke website en goede prijzen. Glas werd conform afspraak geleverd en ook nam de chauffeur telefonisch nog even contact op toen hij in aantocht was. Superservice van chauffeur Henk (met haar e... Leggi di più
Weer een glasplaat besteld prima op tijd tijdelijk in opslag ivm verhuizing en daarna geheel volgens specificatie thuis bezorgd . Alleen wij hebben ons 0,5 cm vergist, de tafel was korter ( fout meub... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blijven lokkertjes plaatsen op internet. HR++ isolatieglas al vanaf 28,75 EUR. Heb ze hier al over geinformeerd via email, 2 maanden geleden. Reactie: Dit zou aangepast worden, want inderdaad de... Leggi di più
De bestelling van 5 stuks ruit Kathedraal glas (gehamerd glas) van 73 x 165 cm 4 mm dik: per ruit € 90 excl btw dus incl btw ca € 109 per ruit...terwijl eenzelfde ruit bij een firma in Kraggenberg ca... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!
Venturistraat 7 , 6718 XW, ede, Paesi Bassi
- 0318763900
- info@glaskoning.nl
- www.glaskoning.nl
Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Zou vijf sterren hebben gegeven als de…
Zou vijf sterren hebben gegeven als de levertijd wat korter was,was ongeveer een maand.glas voor de velux is ook vaal steviger en dikker as t origineel,origineel ist 3/16/3 en dit is 4/12/3.3
Super bedrijf
Super bedrijf. Neemt telefoon snel op. Geeft goed advies en goede service. Bij ons was een stukje kapot van hendel vd ventilatierooster. Wij wisten niet wat de oorzaak was. Of dit bij
het vervoer of door onze eigen toedoen is veroorzaakt. Zij hebben dit gratis wederom geleverd, top. Familie van Dorp

Degelijke en betrouwbare bedrijf
Kom de afspraak na, snelle levering top.

Risposta di Glaskoning.nl
De geleverde ruit paste echt perfect...maar lange levertijd
De geleverde ruit paste echt perfect...top!
Maar als je zoals ikzelf met een gebroken raam zit is ruim 3 weken wachten op een nieuwe best lang...
Als je echt de koning wilt zijn is dat wel een aandachtspuntje...!
Levering,contact en bestellen was goed!

Risposta di Glaskoning.nl
Ondanks de wat langere levertijd…
Ondanks de wat langere levertijd uiterst tevreden over de communicatie hierover en over de datum en het moment van levering door de de vervoerder. Maten zijn exact zoals bij bestelling opgegeven. Bij een volgend project zal ik zeker aan Glaskoning denken.

Glashelder
Afgelopen woensdag is bij mijn ouders glas geleverd Tot dan toe waren zij al heel tevreden over de gang van zaken wat betreft de gebruiksvriendelijke website en het telefonisch contact n.a.v. vragen. De chauffeur die het glas volgens tijdsafspraak kwam brengen is een zeer vriendelijke en behulpzame man gebleken. Mijn vader vroeg hem om een handje te helpen met het voorzetten van de ruiten; niet vanzelfsprekend dat deze hulp onbaatzuchtig verleend wordt....Maar deze glaskoning heeft met een lach ingestemd en royaal tijd gemaakt. Petje af voor de grote stoere glaskoning met grijze baard. Hij heeft mijn ouders doen stralen en het is zo helder als glas dat zij de glaskoning ook graag adviseren aan anderen.

Duidelijke website
Glas is makkelijk te bestellen. Duidelijke levertijden op de site. Glas geleverd op het afgesproken tijdslot.

Prima ervaring!
Vijf ruiten meerlaags glas besteld. Levertijd werd bij benadering opgegeven en zou een week voor de levering een mail ontvangen met de definitieve leverdatum en het tijdslot. De chauffeur was keurig op tijd. Aardige man die nog even hielp het glas de trap op te dragen. Het glas was vrij van krassen of beschadigingen. Maten waren correct en ik kon het glas nog dezelfde dag in de kozijnen plaatsen.
Zeer tevreden en mijn volgende bestelling gelaagd glas doe ik zeker weer bij De Glaskoning.

Risposta di Glaskoning.nl
Glas besteld duurde wel iets langer
Glas besteld duurde wel iets langer , maar dat hadden ze al aangegeven en dat was voor mij geen probleem.
Prima glas HR++ ga binnenkort weer 2 kleine raampjes vervangen en bestel ze weer bin de glaskoning want ik ben tevreden over hun.
Glas top
Prijs prima
Website fijn
Tot volgende keer
Blijven valse lokkertjes plaatsen op…
Blijven lokkertjes plaatsen op internet. HR++ isolatieglas al vanaf 28,75 EUR.
Heb ze hier al over geinformeerd via email, 2 maanden geleden. Reactie: Dit zou aangepast worden, want inderdaad de prijzen zijn verdubbelt. Helaas wordt nog steeds reclame gemaakt met deze 'oude' prijzen. Behoorlijk misleidend.
Glasplaat prima op tijd
Weer een glasplaat besteld prima op tijd tijdelijk in opslag ivm verhuizing en daarna geheel volgens specificatie thuis bezorgd . Alleen wij hebben ons 0,5 cm vergist, de tafel was korter ( fout meubelbedrijf ) .
Heen en weer sturen en slijpen van de plaat kost meer dan een nieuwe … vooruit maar weer 😎

Ben zeer tevreden over Glaskoning,
Ben zeer tevreden over Glaskoning,
Geven goede tijd door hoe laat ze er ongeveer zijn en het klopt ook ondanks dat ze het ver moeten leveren.
Kwaliteit is ook gewoon goed van het glas.
Blijf gewoon bestellen bij jullie
Dank je wel glaskoning

Risposta di Glaskoning.nl
Levering dubbelglas, zeer tevreden over de snelle levering . Tussendoor regelmatig de stand van de productie voortgang aangegeven.egeven
Zeer tevreden
Levering van het glas ging perfekt…
Levering van het glas ging perfekt volgens afspraak. De man die het glas leverde was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Glaskoning.nl
Glas netjes geleverd aan huis.
Glas netjes geleverd aan huis.
Uiteraard duurde de levering iets langer,maar dat is momenteel elders net zo.
Sneller geleverd dan gedacht
Sneller geleverd dan gedacht, zeer vriendelijke bezorger., raampjes passen perfect.
Goede service, behulpzame en vriendelijke verkoper aan de telefoon gehad.
4 ruiten besteld bij glaskoning
4 ruiten besteld bij glaskoning, netjes en op maat thuis afgeleverd op afgesproken tijd

Risposta di Glaskoning.nl
Had voor een binnendeur gelaagd 4/4…
Had voor een binnendeur gelaagd 4/4 glas nodig. Super afhandeling en eenvoudig te bestellen. Chauffeur kwam en zonder blikken of blozen bracht hij het glas op de plaats van bestemming. Top team Glaskoning. Zeker een bestelling waard!

Risposta di Glaskoning.nl
Goed bedrijf , met goed glas
Goedendag, ik heb als bedrijf al meerdere keren hier besteld. Ik moet zeggen er wordt met je meegedacht. Bij een spoedbestelling kon ik het vorig jaar zelfs eerder krijgen , moest het alleen zelf ophalen uit Emmen ,wat voor mij geen probleem is' ,en bij breuk 'eigen schuld ' werd er snel een nieuwe ruit geleverd. Kwaliteit is niets op aan te merken. Had vorig jaar een klus waar de schilder het triple glas leverde via leverancier uit omgeving, moet zeggen enkele van die ruiten kwamen er bij mij niet in. Bestelde voorheen bij " grote jongens" in de omgeving , en daar gaat ook wel eens wat mis🤭, dus volgende levering triple glas komt ook weer bij de glaskoning vandaan. Ga zo door , groeten Timmer -en restauratiebedrijf ten Hoor Aldeboarn

Risposta di Glaskoning.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.