Wat ging er goed zou een betere vraag zijn! Project Olympiade in Amstelveen mochten zij leveren mbt badkamers en sanitair. Helaas alleen maar slechte ervaring na oplevering. Het ligbad was een problee... Leggi di più
Eerste contact kwam arrogant over, moeilijk te bereiken. Antwoordapparaat vermeld dat we spoedig te doorverbonden zouden worden. Echter op maandag is het hele dag gesloten ,waarvan wij niet wiste... Leggi di più
Tijdens een afspraak bij de showroom konden er geen prijzen genoemd worden. Een week later komt de offerte waarop er vanuit ons direct vragen op de offerte gesteld zijn. Hier na een week nog geen... Leggi di più
Waardeloze serviceverlening. Nieuwbouwwoning en 6 weken moeten wachten voor een afspraak. Eigenlijk moest ik nog een afspraak maken om de tegels te bekijken van badkamer, want dat kon niet in dezelfde... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Gévier Sanitair B.V. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de realisatie van badkamers en toiletruimtes in nieuwbouwwoningen. Wij zijn gewend om nauw samen te werken met aannemers, projectontwikkelaars en installateurs. Deze samenwerking zorgt voor korte lijnen en voorkomt eindeloos overleg. Met slechts één aanspreekpunt worden zaken probleemloos en snel geregeld. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Onze adviseurs nemen alle tijd om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je jouw ideale badkamer en toiletruimte te creëren binnen het door jou bepaalde budget.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Afspraak plannen duurt even
Afspraak plannen duurt even, maar als je de afspraak hebt dan is er ook alle tijd om te helpen en om mee te denken. En is iedereen vriendelijk en behulpzaam.
Ontspannen wijze van advies geven
Ontspannen wijze van advies geven. 't Duurde even voor we een afspraak konden maken.
Netjes en voorkomend!
Prima geholpen bij een aantal aanpassingen en houden de kosten ook in de gaten. Badkamer ziet er nu schitterend uit!
Prettig geholpen door alle…
Prettig geholpen door alle medewerkers!!
Goede sfeer!
Goed en deskundig geholpen
Goed en deskundig geholpen. We zijn erg blij met het resultaat.
Badkamer en Sanitair
Zeer tevreden over de keuzemogelijkheden en het meedenken voor de keuzes
De prijs/kwaliteit verhouding is…
De prijs/kwaliteit verhouding is slecht. In vergelijking met in de markt geldende prijzen zitten er vele honderden euro's tussen op vrijwel elk item in de offerte. De reactiesnelheid op vragen/opmerkingen per mail is enorm traag, er zitten weken tussen en het is noodzakelijk om reminders te sturen.
Goed geholpen in Drachten.
wij zijn prettig geholpen
Het maken van een afspraak was lastig…
Het maken van een afspraak was lastig maar begrijpelijk wegens vakantieperiode. Tijdens de afspraak goed en deskundig geholpen. Offerte viel duurder uit dan wij verwachten daarom hier en daar andere componenten gekozen. Om die offerte correct boven tafel te krijgen duurde een week en minstens 10 telefoontjes. Pas toen ik aangaf helemaal bij Gevier te stoppen werden ze wakker. Eerst nog de verkeerde offerte (niet helemaal hun schuld), toen nog weer 5 keer bellen voor de juiste offerte (zucht....). Daarna weer uitstekend geholpen en een goede offerte die wij in opdracht hebben gegeven. Bij de bevestiging zaten de totaal verkeerde tekeningen. Weer mailen en bellen. Nu is alles rond. We wachten wel met spanning de installatie af. Kortom: een zaak met verstand van sanitair maar een proces waar je niet vrolijk van wordt.
Prima voorlichting
Prima voorlichting. Vriendelijke mefewerkers
Heel goed geholpen denken met je mee
Heel goed geholpen denken met je mee. Vriendelijke verkoper en telefoonniste.
Goede survice en mooie showroom
We hebben uiteindelijk niet voor jullie…
We hebben uiteindelijk niet voor jullie gekozen, buiten de standaard voorzieningen op de 1e etage, maar we zijn tevreden over de ontvangst en over wat aan mogelijkheden is geadviseerd.
We hebben even moeten wachten op het…
We hebben even moeten wachten op het moment dat we een offerte- gesprek konden afspreken. Maar daarna is alles heel vlot, correct en plezierig verlopen.
Goed geholpen met dito uitleg.
We zijn slecht begeleid
We zijn slecht begeleid, er is geen tijd voor ons genomen en we werden om 5 uur gewoon de zaak uitgezet omdat ze dicht gingen. We waren nog niet klaar met uitzoeken en de rest van de offerte is erbij bedacht door de verkoper.
Goede kennis van zaken
Goede kennis van zaken, met goede adviezen en zeer prettige behandeling, er werd alle tijd voor uitgetrokken.
Goede informatie en snelle afhandeling!
Goede en deskundige uitleg wat er…
Goede en deskundige uitleg wat er mogelijk is m.b.t. sanitair.
Niet opdringerig, zeer vriendelijk en correct geholpen.