Goud waard
Voor een adviesbureau als Poweranalyse.nl is een snelle eerste reactie goud waard. Gijs implementeerde vorig jaar een directe WhatsApp-integratie in ons Google-profiel, maar het echte 'brein' zit aan de achterkant. Via een n8n Workflow Automation worden vragen over woningverduurzaming nu ook in het weekend direct beantwoord.
Klanten krijgen dankzij deze AI-automatisering zelfs al een eerste indicatie of offerte-opzet in hun mailbox terwijl wij nog niet eens achter ons bureau zitten.
Daarnaast is onze bereikbaarheid nu echt waterdicht. De AI Voice Agent die Gijs heeft opgezet, vangt de telefoontjes op als we op locatie inspecties uitvoeren.
De AI voert de eerste Lead Qualification uit en zet de data direct in ons systeem, zodat we precies weten wie we met welke prioriteit terug moeten bellen.
Door deze Agentic Workflows reageren we nu simpelweg sneller dan de rest in de verduurzamingsmarkt. We merken dat we opdrachten binnenhalen puur op basis van die snelheid en professionaliteit.
Gijs is geen man van vage IT-praat, maar van praktische systemen die je werk uit handen nemen. Als je je bedrijf serieus wilt opschalen naar het niveau van 2026, dan is Gijs de AI automatisering specialist die je nodig hebt.

Risposta di Gijs Bodenstaff - Local GEO / SEO Specialist & AI Expert