Wat ging er goed zou een betere vraag zijn! Project Olympiade in Amstelveen mochten zij leveren mbt badkamers en sanitair. Helaas alleen maar slechte ervaring na oplevering. Het ligbad was een problee... Leggi di più
Eerste contact kwam arrogant over, moeilijk te bereiken. Antwoordapparaat vermeld dat we spoedig te doorverbonden zouden worden. Echter op maandag is het hele dag gesloten ,waarvan wij niet wiste... Leggi di più
Tijdens een afspraak bij de showroom konden er geen prijzen genoemd worden. Een week later komt de offerte waarop er vanuit ons direct vragen op de offerte gesteld zijn. Hier na een week nog geen... Leggi di più
Waardeloze serviceverlening. Nieuwbouwwoning en 6 weken moeten wachten voor een afspraak. Eigenlijk moest ik nog een afspraak maken om de tegels te bekijken van badkamer, want dat kon niet in dezelfde... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Gévier Sanitair B.V. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de realisatie van badkamers en toiletruimtes in nieuwbouwwoningen. Wij zijn gewend om nauw samen te werken met aannemers, projectontwikkelaars en installateurs. Deze samenwerking zorgt voor korte lijnen en voorkomt eindeloos overleg. Met slechts één aanspreekpunt worden zaken probleemloos en snel geregeld. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Onze adviseurs nemen alle tijd om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je jouw ideale badkamer en toiletruimte te creëren binnen het door jou bepaalde budget.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Niet echt klantgericht
Vriendelijke verkoper
Vriendelijke verkoper, dacht mee en wees op alternatieven. De bestelde zaken moeten nog worden geleverd/geïnstalleerd. Dat wordt dus afwachten.
Nu 4 sterren gegeven
Nu 4 sterren gegeven, als alles volgende week op tijd wordt geleverd krijgen jullie uiteraard 5 sterren.
Showroom Drachten
Vriendelijk onthaal en showroommedewerker, echter vonden wij de dienstverlening niet zoals gehoopt.
- Meerdere malen fouten op offerte; eerst verkeerd bouwnummer, dan verkeerde adresgegevens, dan geen tekeningen toegevoegd en tot slot een foutieve optelsom van prijzen in offerte.
- Contact krijgen moeilijk. Slecht telefonisch bereikbaar, vaak (5 tot 6 keer) Showroom Bunnik aan de lijn gehad. Ook reactie op mail gaat langzaam of niet, tweemaal toe zouden mails van mij niet aangekomen zijn.
- Hoge prijzen, niet transparant tijdens bezoek. Ik begrijp dat het duurder is dan online of discounters, maar de prijzen gaan plm. 3 keer over de kop.
Behulpzaam en nam uitgebreid de tijd om…
Behulpzaam en nam uitgebreid de tijd om ons goed te helpen.
Prettig klantencontact
Prettig klantencontact, er wordt goed meegedacht in de verbouw.
Wij zijn bijzonder tevreden over de…
Wij zijn bijzonder tevreden over de werkwijze, deskundigheid en behulpzaamheid van Gevier in Drachten, complimenten!
Prima service
We zijn in Drachten geweest en wij…
We zijn in Drachten geweest en wij hebben een mooie keus kunnen maken. We waren voor de afspraak met Kor al geweest om ons te oriënteren en raden we een ieder dat ook aan. Eerst kijken en dan een afspraak. Zoals gezegd goed geholpen en hopen dat de levering en installatie net zo zal zijn. Dank tot dusver. Jan en Janke toekomstig gaan wonen in Leek, de Musketiers.
Gemiste kans
Zelf keuzes maken was beperkt mogelijk, je kreeg weinig vrijheid. De verkoper stuurde heel bewust. Achteraf kreeg je de prijs te horen per email, hierna was er geen onderhandeling over de prijs mogelijk. Gemiste kans voor GévierDales Sanitair BV
Deskundige mensen
Deskundige mensen, er wordt je niks opgedrongen.
Ongelooflijk slechte en onvriendelijke…
Ongelooflijk slechte en onvriendelijke organisatie. Eindeloos vertraagde levering (meer dan 3 maanden!), niemand die verantwoordelijkheid neemt, het is iedereen zijn schuld behalve van Gevierdales, en of je niet begrijpt dat Gevierdales er niks aan kan doen dat het zijn afspraken niet nakomt. Schandalig!
Wim dacht mee en was vriendelijk
Vlot en goed geholpen.
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden…
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de vriendelijke en deskundige adviezen die we van de medewerker hebben gekregen. Het heeft ons geholpen om goede keuzes te maken.
Prima service
Prima service. Duidelijke uitleg en prijzen zijn meteen helder.
Uiteindelijk was een andere partij net iets gunstiger qua prijs. Maar aan de behandeling heeft het niet gelegen.
welke aankoop hebben jullie het over?
De adviseur was deskundig en had alle…
De adviseur was deskundig en had alle tijd voor ons, offerte paar keer op ons verzoek gewijzigd, geen probleem. Redelijk dat daar ook een prijskaartje aan hangt.
De ervaring met het kopen van tegels…
De ervaring met het kopen van tegels was uitmuntend. De levering moet nog plaatsvinden maar tot zover erg goed geholpen. Sherina Stougie
Offerte gestuurd en getekend maar nog…
Offerte gestuurd en getekend maar nog geen reactie en dat terwijl je veel geld uitgeeft en geen korting krijgt.