GarderobexpertenRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg har handlet med garderobexperten via Nicklas. Super service lige fra start bestilling og til levering. Alle aftaler overholdt

Super god oplevelse og service fra start til slut! Vi har netop fået monteret klædeskab, 2 m bredt, endevæg og med skydedøre fra gulv til loft. God vejledning, hurtig ekspedition og tegninger af Nickl... Leggi di più

Vi valgte GarderobeXperten på anbefaling og sender vores egen anbefaling med disse ord. Fra vores første besøg i forretningen har vi fået en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet... Leggi di più

Fremragende oplevelse.! Kim kom og rådgav os og målte op. Han koordinerede levering og montering til UG +. Emil kom på slaget som aftalt, og 3,5 time efter stod vores indbygningsklædeskab der, s... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

super fin rådgivning af Nicklas Wieland Johnsen og hurtig proffesionel opsætning af Rehne Snedker & Inventarmontage APS

Vi har fået en rigtig fin behandling hos Garderobexperten.
Nicklas Wieland Johnsen er et yderst behageligt menneske. God til at rådgive og hjælpe og med stor empati. Han har været en super god rådgiver og vi er meget tilfredse med hans rådgivning og information gennem forløbet, samt det skab og den indretning, som vi endte med at vælge. Så stor tak til Nicklas.

Til opsætning af skabet brugte Garderobexperten firmaet Rehne *Snedker og Inventarmontage Aps*.
Rhene var bare super hurtig og dygtig til at samle vores store indbygningsskab. Samtidig har Rehne et meget venligt og behageligt væsen - og det betyder meget, når et fremmed menneske skal være i ens hjem i flere timer. Så også stor tak til Rehne.

Slutresultatet fremstår bare rigtigt flot - med fine afsluttede fuge osv - så det i sin helhed giver et smukt udtryk. Vi er meget tilfredse

Det eneste minus var - at vi måtte vente på levering grundet industri ferien.

25 agosto 2021

Rigtig god service og kompetent rådgivning

Stor ros til salgsassistent Nicklas Wieland Johnsen

Vi har købt skabe til vores nye lejlighed i Garderobexperten i Køge, ordrenr. 54699/1, hvor vi gennem hele processen har været betjent af Nicklas.

Vi anser Nicklas som en rigtig kompetent medarbejder, der har et meget behageligt og imødekommende væsen, og som på en professionel måde har vejledt os. I hele processen har han fulgt op på ordren.

25 agosto 2021

God service og et flot produkt

Jeg har fået monteret et stort garderobeskab i soveværelset. Hele vejen i gennem har jeg modtaget god rådgivning og oplevet korte svartider. Alle vi har været i kontakt med har været venlige og imødekomne og vi er meget tilfredse med det endelige resultat.

24 agosto 2021

Vi valgte GarderobeXperten, fordi …

Fra vores første besøg i forretningen har vi fået en professionel vejledning af Kim, som har fulgt projektet helt til dørs, hvilket har givet os en stor tryghed.
Skabene er sat professionelt og flot op af Emil, en meget dygtig tømrer.
Hele processen er forløbet i en dejlig atmosfære og god dialog.
A & J Kamp

9 luglio 2021

Top service og kvalitet

Jeg har fået monteret to garderobeskabe hjemme hos mig fra GarderobeXperten. GarderobeXperten og Nicklas er top professionelle når det kommer til kundeservice. Nicklas svarede på mine mails og opkald med det samme. Og han tog i mod mine ønsker til ændringer også når produktionen var gået i gang. Han er meget venlig og servicemindet konsulent. Jeg er glad for de flotte skabe og de har god kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale GarderobeXperten
Så 5+5 stjerner fra mig 😉

5 luglio 2021

Falsk markedsføring

Sjældent mødt så ubeskrivelig dårlig en service.

Om end der reklameres med gratis opmåling er dette bestemt ikke tilfældet. Vi har ikke forstand på det tekniske, og ønskede et tilbud på skydedøre alene, da vi har skabene i forvejen. Vores egen opmåling viser at der burde være plads til skydedørene foran skabene op til vores vindueskarm, men sikkerheden for at dette er tilfældet vurderer vi først kan ske ved fagmands-opmåling.

Sælger har oplyst, at en opmåling tager 10-15 minutter, og at det kan gøres på en af de dage hvor han alligevel er i nabolaget. Ved et tilfælde har jeg ikke fået indbetalt de 10% af det fulde beløbet forud for besøget, som man ønsker på forhånd - et rent tilfælde. Sælger ringer og oplyser, at de vil aflyse besøget, hvis ikke de modtager de 10%. Sælger ønsker en "straksindbetaling" en sen aftentime med kvittering sendt per mail, inden de vil komme til opmåling som planlagt dagen efter - ellers vil de aflyse besøget.

Når sælger adspørges, hvad der vil ske såfremt det alligevel viser, at dørene ikke kan opsættes, er svaret, at det indbetalte vil være tabt. Det er udtryk for så grisk en salgstaktik, at jeg på stedet valgte at aflyse besøget, og vælge en anden forhandler.

Ad notam: Sælger reklamerer med gratis opmåling på hjemmesiden uden nogen forbehold eller 10%-regel - dette er som det fremgår af ovenstående ikke korrekt.

Sælger har trods det skrevne på hjemmesiden skriftligt per mail oplyst: "Først ved accept af tilbuddet tilbyder vi gratis opmåling" og "Når vi kommer ud og kontrolmåler, er det fordi vi har en aftale om at handle sammen".

Salgstaktikken er mildest talt udtryk for falsk markedsføring eller regelret salgsbedrag.

28 giugno 2021
Logo di Garderobexperten

Risposta di Garderobexperten

Hej Sheraz – tak for din anmeldelse

Hos Garderobexperten har vi solgt garderober til hele Danmark de sidste 12 år, og til langt de flestes fulde tilfredshed.
Det er rigtigt at vores tilbud om opmåling er et valg som kan benytte eller ej, de fleste ønske at bruge vores service, hvorfor vi ser det som en naturlig ting, at skal vi komme ud og kontrolmåle, er det fordi der er en gensidig interesse om og handle sammen, at dette forhold om sammenfaldene interesse ved et tilfælde ikke er endt med en indbetaling kan ske, og derfor vælger vi og følge op om vi fortsat har en aftale – det synes vi er god stil!

Skulle man ende med at man efter vores kontrolopmåling ikke og kunne ende med en funktionel løsning sende vi selvfølgelig depositum retur – dette er også nævnt flere gange under vores samtaler.

Mange hilsner

Garderobexperten

Ubeskrivelig Dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice efter at vores skab til den nette sum af 70.000kr mildest talt er noget jeg selv kunne ha bygget og jeg er udlært smed :-(
Sælgeren puster sig op og derefter afbryder forbindelsen .

10 giugno 2021

Ny garderobe og sengeskabe til soveværelse

Firmaet har været rigtigt godt at arbejde med. Vi fik god rådgivning og trods COVID-19 finurligheder er vi kommet rigtigt godt gennem vores projekt fra start til slut. God rådgivning og slutteligt fornem montage med dygtige danske håndværkere.

16 maggio 2021

Super dejlig samarbejde …

Super dejlig samarbejde og hurtig service. Jeg fik præcis det skab jeg havde forestille mig ☺️
Jeg giver 4 stjerner fordi det tog 5 timer at installere skabet, og så mangler der lige en fodpanel under min radiator. Men ellers alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds ! Tak til garderobe xperten for at gøre min drøm om det perfekte garderobe skab til virkelighed !

5 maggio 2021