Garbanzo Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Jeg spiste frokost på Nørrebro i dag og plejer egentlig at være godt tilfreds, men ikke denne gang! Pitabrødet var smagsløst og mine sweet potatoes til 49,- var både brændte og for salte, for ikke at... Leggi di più

Min oplevelse på Frederiksberg Garbanzo! Jeg har brug for at dele min oplevelse på Garbanzo her til aften, da det simpelthen har været intet mindre, end en fantastisk oplevelse. Skønt personale, der... Leggi di più

Fik den bedste service på Garbanzo Nørrebro her til aften, af Hannah og Maria! De var så søde, at lave to nye pitabrød til os, selvom jeg havde dummet mig og sat tidspunktet til Pick-up 1 time før.... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Afføringsbakterier i maden

Bestilte lørdag 2 pita med steak fra jeres restaurant på Nørrebro lørdag den 17. august. Det resulterede i 2x elendige sygdomsforløb på flere dage, som krævede en tur hos lægen. Lægen konkluderede, at vi både blev smittet med norovirus og e-coli bakterier. Føj for pokker, siger jeg bare. Kan efterfølgende konstatere her på trustpilot, at flere af jeres restauranter har samme problem. Fødevarestyrelsen burde lukke hele skidtet (bogstaveligt talt).

17 agosto 2024

Hej Frederik,

Det er vi utrolig kede af! Det er korrekt, at vi har haft en par henvendelser ang. dette fra forrige weekend. Vi har taget det hele meget alvorligt. Haft dialog med alle medarbejdere, leverandører, fødevaremyndighederne mm. Vi har ikke kunne spore noget selv.

Vi vil rigtig gerne sørger for en fuld refundering, samt en kompensation til et fremadrettet besøg. Forstår også godt, hvis lysten til det ikke er der. Du må hellere end gerne skrive til mig på simon@garbanzo.dk - Så kan vi tage den derfra?

Beklager rigtig meget og ønsker dig en rigtig god aften.

Norovirus

Fik både E-coli og Norovirus fra jeres mad sidste lørdag. Er lige blevet rask. Er meldt til Fødevarestyrelsen. (Nørrebro)

17 agosto 2024

Kære Maria,

Vi er virkelig oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. De tager vi meget alvorligt. Vi er i dialog med både leverandører og fødevaremyndigheder. Vores restaurant på Nørrebro har været lukket siden påsken, så jeg tænker at du må have købt fra en af de andre af vores forretninger. Det vil vi selvfølgelig RIGTIG gerne kompensere for, og forsøge at rette op på. Kan du skrive mig en mail på simon@garbanzo.dk?

Rigtig god aften

GARBANZO

Madforgiftning

Mine to store børn hentede pita med pommes på Østerbro fredag eftermiddag. De har begge ligget syge siden søndag morgen, og er stadig godt påvirkede - håber I kan opspore kilden til denne madforgiftning, som tilsyneladende omfatter flere af jeres forretninger.

15 agosto 2024

Kære Tina,

Tak for din besked. Det er vi virkelig kede af.. Vi har gjort alt for at spore kilden. Ingen udløbsdatoer eller lign. er fundet. Yderligere har vi batch nummer på alle vores portiener, som ovenikøbet er sousvidet. Slagter og øvrige leverandører er informeret.

Yderligere har vi kommunikeret en besked ud til alle vores ansatte ift. hygiejne mm.

Vi er meget kede af situationen og vi vil selvfølgelig gerne kompensere for jeres meget ærgerlige oplevelse. Vil du skrive en mail til mig på simon@garbanzo.dk - så kan vi finde en god løsning.

Rigtig god aften,

/ GARBANZO

Madforgiftning

Fredag eftermiddag spiste jeg her med min kollega. Dagen efter ligger vi begge syge med madforgiftning, øv og ad!

16 agosto 2024

Kære Daniel,

Det gør os virkelig kede at høre! Det er selvfølgelig yderst beklageligt! Jeg vil rigtig gerne finde en kompensation til jer.

Vil du skrive mig en mail på simon@garbanzo.dk

Rigtig god dag.

Madforgiftning

Vi var to der bestille pita og pommes fra indre by og har begge fået madforgiftning, føj hvor klamt!

16 agosto 2024

Kære Natasha,

Det er vi rigtig rigtig kede af at høre. Vi har forsøgt at gennemgå alt for at spore fejlen, dog uden held. Det er yderst beklageligt, at i har haft denne oplevelse.

Vil du skrive en mail til mig på Simon@garbanzo.dk - Så finder vi en kompensation.

Rigtig god dag,

Lidt øv oplevelse

Lidt øv oplevelse. Jeres medarbejdere er meget arrogante, og det synes jeg er mega ærgerligt. De giver et uvelkomment og arrogant blik. Maden er okay, der kunne godt komme mere kylling i, men ellers var alt som det skulle.

16 maggio 2024

Kære Weronika,

Det beklager vi rigtig meget, hvis det er det indtryk du har siddet tilbage med efter en oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på, at yde en god og udadvendt service. Hvilken afdeling har du besøgt og hvad tid, så tager vi en snak med de pågældende medarbejdere.

Vi vil samtidig også rigtig gerne give dig en ny omgang mad hos os. Vil du sende mig en mail på simon@garbanzo.dk - Så kan vi aftale nærmere?

Rigtig god weekend,

Rucola overload

Lynhurtig service og kort ventetid. Men der stopper rosen. Bestilte to pita med flanksteak og falaffel som begge var tørre og smagløse. Næsten ingen humus og endnu mindre salt/krydderier. Til gengæld en kæmpe håndfuld rucola der havde svært ved at glide ned med de tørre falafler og manglende humus. Har prøvet en del gange efterhånden, men kvaliteten er så svingende at det ikke er forsøget værd. Vi er done.

9 maggio 2024

Stor skrue i maden

Har skrevet en mail til jer d. 13/04 vedr. en stor skrue i maden. Hvornår har i tænkt jer at se på mailen?

2 aprile 2024

Hej Amalie,

Jeg kan ikke se, at vi har modtaget din mail, så det beklager jeg. Vil du sende den igen til simon@garbanzo.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig, jeg beklager meget på forhånd.

Dårlig kundeservice

De ansatte skænkede os ikke et blik, efter vi havde stået klar til at bestille i 5 min ved skranken (der var ikke travl). Tip til næste gang: Prioriter kunderne over dit drama i livet. Maden var middelmådig, vi bestilte en falafel pita. Maden kom heldigvis hurtigt, vi var dog i dyb forargelse over kundeservicen.

11 marzo 2024

Kære Sofie,

Dette beklager vi rigtig meget. Jeg vil rigtig gerne kompensere for jeres ærgerlige oplevelse og give til en ny omgang. Vil du sende mig en mail på info@garbanzo.dk? Så ordner vi det hele der.

Hvornår besøgte du os?

Rigtig god dag

/ Garbanzo

Min oplevelse på Frederiksberg…

Min oplevelse på Frederiksberg Garbanzo!
Jeg har brug for at dele min oplevelse på Garbanzo her til aften, da det simpelthen har været intet mindre, end en fantastisk oplevelse. Skønt personale, der virkelig tager imod en med åbne arme, selvom der er rigtig travlt i butikken. Maden er over alle forventninger, og lavet med kærlighed. Man kan mærke hvor engagerede disse unge flotte fyre er, og at de brænder for deres arbejde. Jeg kommer helt sikkert her igen!

4 gennaio 2024

Kære Anne Louise,

Tusind tak for meget flotte anmeldelse! Det varmer vores pita-hjerter! Jeg giver gutterne et kæmpe skulderklap med det samme. Vi og de glæder os til, at du besøger os igen!

Rigtig god aften 🙏

God kundeservice er en afgørende del af…

God kundeservice er en afgørende del af enhver oplevelse. Det handler om opmærksomhed på detaljer, venlighed og evnen til at imødekomme kundernes behov. Sofies evne til at levere en omsorgsfuld og opmærksom service er virkelig bemærkelsesværdig. Hendes professionelle og venlige tilgang skaber en atmosfære, hvor kunder føler sig velkomne og værdsatte.jeg kommer helt sikkert forbi butikken i Nordhavn igen

15 dicembre 2023

Risposta di Garbanzo

Tusind tak for din anmeldelse, William! Det er mega værdsat og er glad for at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg sender den videre til Sofie og giver hende en ekstra HIGH-FIVE, når jeg ser hende næste gang!

God søndag :-)

Utrolig velsmagende pita

Utrolig velsmagende pita, og der er rigeligt af det. Brødet er perfekt.
Serveret af det søde personale i Nordhavn.

20 novembre 2023

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer vores pita-hjerter! Jeg giver teamet i Nordhavn et ekstra klap på skulderen.

Rigtig god aften :)

Smagte fantastisk

Smagte fantastisk! Bedste Pita i byen, kan klart anbefales!

2 novembre 2023

Risposta di Garbanzo

Tusind tak Jonathan - Håber du kommer tilbage til en pita en anden god gang :)

Garbanzo på Østerbro

Garbanzo på Østerbro:
Jeg bestilte en Lamb Menu, da det lød super lækkert, hvilke jeg troede ville blive en god oplevelse. Indtil jeg kom hjem og skulle til at spise, opdagede jeg en kravlene insekt, der mistede jeg min appetit. Første gang jeg prøver jeres mad, det var en kæmpe skuffelse desværre. Jeg kommer absolut ikke tilbage.

22 luglio 2023

Hej Frederik,

Det er vi meget meget kede af at høre. Har du taget af billede af , som vi kan fremsende til vores leverandører mm. Rigtig gerne også en kvittering.

Vil du sende mig en mail med info på info@garbanzo.dk - Så står vi selvfølgelig klar med en refundering og et gavekort til en ny oplevelse hos os.

Vi beklager rigtig meget. Håber du vil give os en chance til.

Rigtig god weekend,