Garbanzo Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Jeg spiste frokost på Nørrebro i dag og plejer egentlig at være godt tilfreds, men ikke denne gang! Pitabrødet var smagsløst og mine sweet potatoes til 49,- var både brændte og for salte, for ikke at... Leggi di più

Lynhurtig service og kort ventetid. Men der stopper rosen. Bestilte to pita med flanksteak og falaffel som begge var tørre og smagløse. Næsten ingen humus og endnu mindre salt/krydderier. Til gengæld... Leggi di più

Min oplevelse på Frederiksberg Garbanzo! Jeg har brug for at dele min oplevelse på Garbanzo her til aften, da det simpelthen har været intet mindre, end en fantastisk oplevelse. Skønt personale, der... Leggi di più

Fik den bedste service på Garbanzo Nørrebro her til aften, af Hannah og Maria! De var så søde, at lave to nye pitabrød til os, selvom jeg havde dummet mig og sat tidspunktet til Pick-up 1 time før.... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi bestilte over wolt

Vi bestilte over wolt, og fik et brød der slet ikke var bagt, det var bare dej. vi vidste det ikke var meningen, da vi også havde bestilt et andet piza brød som var bagt. jeg synes det er for dårligt. maden smager ikke af noget.

6 giugno 2023
Logo di Garbanzo

Risposta di Garbanzo

Kære Sofie,

Det er vi virkelig kede af. Jeg skal nok tage fat i WOLT, så du kan få refunderet din penge for købet. Yderligere vil jeg rigtig gerne sende dig et gavekort til en ny oplevelse.

Vil du sende mig en mail til simon@garbanzo.dk. Så kan vi løse den sammen?

Rigtig god aften,

Dbh. Simon
/ Garbanzo

Bedste service

Bedste service, jeg har oplevet. Betænksomme og venlige, næsten urealistik.
Det kan kun anbefales, at prøve en pita der Lørdag aften. Garbanzo ved Nørrebro.

15 aprile 2023

Fik den bedste service på Garbanzo…

Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 stjerner🤩🤩 kæmpe anbefaling herfra

15 aprile 2023

campylobacterinfektion

Mit sidste måltid har været torsdag aften hos Gabanzo Trianglen, hvorefter jeg har ligge med campylobacterinfektion hele weekenden. Tak for det. I må hellere få styr på hvor der blandes kylling med salat…

9 marzo 2023

Få nu repareret døren på Garbanzo Nørrebro

Maden og især betjeningen af byens bedste pita pusher Rasmus var i særklassse.
Men men nu må ejeren simpelthen få repareret døren på Garbanzo Nørrebro det kan man ikke byde gæsterne - intet er sket Day 1😳😳

24 febbraio 2023
Logo di Garbanzo

Risposta di Garbanzo

Kære Søren,

Du kan tro, at den dør går os på. Vi har været i en længere varig dialog med vores udlejer, da det er et undertryk i lejemålet, som gør at døren ikke smækker ordenligt i. Så sent som d. 14/2 havde vi en tekniker forbi at se på problemet, som der desværre ikke er en løsning på før i løbet af de næste 14 dage. Vi beklager meget!

Rigtig god dag og weekend.

Dbh. Simon
// Garbanzo

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med…

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med Garbanzo. Efter en lang dag med malearbejde, havde min kæreste og jeg glædet os til et lækkert måltid fra Garbanzo. Vi har tidligere hentet mad derfra, det er ca. 6 måneder siden så vi kendte derfor deres halloumi bowl. Troede vi. Jeg gik glad ned og hentede maden 20.30 og de var igang med at ligge sidste finish på vores bowls. Vores sweet potato fries var allerede pakket og lå klar i takeaway-posen. Da jeg kom hjem med maden, mødte vi første øv-oplevelse: Bowlen, som vi kendte fra tidligere besøg var blevet HALVERET og det var en meget mindre portion vi fik denne gang. Da vi fik den sidst, var det i en klar "bøtte", hvor maden lå adskildt og alligevel smagte godt og var nem at rører sammen. Nu er deres "bowle" en lille bakke med ris i bunden, 2-3 stykker ovnbagt aubergine og 3 stykker hallomi ost på toppen. Og sidst men ikke mindst, en klat uinspireret ruccolasalat "on the top". Halloumi osten var så kold og tør, at den ikke kunne bides over. Vi tog den først fra og skar den ud på en tallerken ved siden af, men det hjalp ikke. Herefter forsøgt vi i et desperat forsøg, at varme den op i microbølgeoven. Det gjorde at vi kunne få den ned, uden at have følelsen af, at vi sad og tykkede i tyggegummi. Men helt ærligt, det er "the main thing" i en ret krydret ret (99,-) så den skal altså spille. Ruccola var ligegyldig, risene kunne vi have kogt selv og auberginen var druknet i olie og smagte ellers af ingenting. Vi var slemt skuffede og vi blev langt fra mætte. Højdepunktet blev de kolde sweet potato fries, som vi kasted ned i et håb om at opnå en smule mæthed. Vi bor 5 minutter fra deres biks på Frederiksberg, så maden skulle altså ikke ud på en længere tur inden at den blev serveret. Og som skrevet tidligere, så blev det sidste lavet mens jeg stod i butikken, så den har ikke stået i længere tid og afventet afhentning. Vi følte os virkelig snydt af en ret, som vi begge huskede som lækker, mættende og frisk. Ingen af disse var gældende for vores oplevelse denne gang. Jeg har spist salater fra Netto der havde mere konsistens, smag og fylde, end en halloumi bowl fra Garbanzo. Det er rigtig ærgerlig, da vi bor lige ved siden af og jeg gerne vil støtte de lokale spisesteder. Men her var det simpelthen for stor en skuffelse og for dyrt til at jeg kan, og vil retfærdiggøre, at bruge næsten 250,- på to salater og en gang fritter, som to mennesker ikke blever mæt af.

25 aprile 2022

Manglende mad og drikkevarer

Bestilte i sidste uge mad og drikkevarer til 25 ansatte, men da varerne noget forsinket blev leveret manglede der hele 8 bowls og 8 cola. Vi tager kontakt og får at vide, resten bliver leveret inden for 15 min., som endte med at være 30 min. og endnu en gang manglede vores cola, som vi så aldrig fik, selv om der var betalt for dem. Sidste gang med Garbanzo!

11 marzo 2022

Mega lækker pita!

Mega lækker pita!

Jeg har besøgt Garbanzo i Sværtegade og wow for en oplevelse. Brødet bliver bagt foran en og alle ingredienserne er super friske og lækre. Virkelig en lækker pita i god kvalitet. Og derudover var den ansatte, der betjente mig super sød til at fortælle om de forskellige retter på menukortet :-) Jeg glæder mig til at komme igen.

9 marzo 2022

Københavns bedste pita-pusher!

Jeg har besøgt Garbanzo flere gange, og jeg kan skrive under på man altid er sikret en skøn oplevelse, hvor man mødes af smil og kommer i godt humør så snart man træder ind. Maden er i høj klasse, og her bliver man heller aldrig skuffet. Jeg kan varmt anbefale pita med mør og saftig flanksteak!

9 marzo 2022

Pomfritterne er gode men 12 kr

Pomfritterne er gode men 12 kr. for en meget lille portion aioli er ikke okay. Allerede ved bestilling blev jeg utryg fordi de 2 drenge som ekspederet mig virkede snot forvirret på trods af ingen kunder. Pitabrød med flankesteak var uspiseligt og der er absolut ingen sammenhæng i alt det som bliver stoppet ned i pitabrødet. Har givet stedet et par chancer men nu er det helt slut.

18 febbraio 2022

Overfriteret og overpris

Semi dårlig oplevelse af mit første køb hos Garbanzo. Bestilte en pita med halloumi. Osten var så overfriteret, at jeg ikke ville have gættet det var halloumi, hvis ikke jeg vidste det. En knasende hul skal, der ikke smagte af noget ud over fritüre. 79kr er total overpris, til trods for at resten af indholdet smagte ok fint.

4 febbraio 2022

Dårligt service

Dårligt service, hende der skulle betjene havde mere travlt med at tale med en veninde end at betjene kunder, man bliver ikke spurgt hvad man vil ha af salat,nåededog at sige uden løg og der efter fik jeg en pita med kylling der smagte af løg og lugtede meget af løg ,alt i alt en dårlig oplevelse kan ikke anbefales og gå aldrig der ind igen, gad ikke engang spise min mad, ville ikke engang give 1 stjerne

25 gennaio 2022

Ulækkert med alt det fedt!

Jeg bestilte to pitabrød med lam. Det var en rigtig ubehagelig oplevelse. Hele se ene pitabrød var fyldt med fedt istedet for kød. Det smarte bære som er lavet til at kunne holde pitabrødet, blev istedet brugt til at holde alt set seje fedt der blev sorteret fra. Det var en mega ærgelig oplevelse. Plejer ellers at synes godt om dem. Men 300 kr for at sidde og spise klamt fedt, det gør jeg ikke igen.

12 novembre 2021

Altid forsinkelser i afhentnings/leveringstid

Jeg må ligesom så mange andre herinde ytre min utilfredshed med Garbanzos afhentningstid/leveringstid. Vi har bestilt fra Garbanzo i Nordhavn et par gange, og vi har desværre KUN oplevet, at de ikke har kunnet leve op til den anførte leveringstid. Alle andre steder kan finde ud af at tilpasse online booking-systemet, så bestillingen afspejler den reelle afhentningstid/leveringstid, så det kan undre os, at de ikke kan finde ud af det på Garbanzo. Det er et NO GO for os at vente yderligere 10-40 minutter på vores bestillinger, så vi vil undgå Garbanzo fremadrettet. Det er ærgerligt, for maden er vi faktisk vilde med. Servicen er bestemt heller ikke noget at råbe hurra for, men det er dog ikke noget, som er så vigtigt for os.

16 giugno 2021