Bad om tilbud via hjemmesiden. Jeg beskrev detaljeret hvad opgaven gik ud på, men det var spild af tid: her to uger senere har jeg endnu ikke fået svar. Nu har jeg lavet en aftale med en anden speci... Leggi di più
Fantastisk firma – skrev til dem om fredagen og de kom om mandagen. Forinden fik jeg gode råd til valg af fuge, farve mv. - udover deres meget informative hjemmeside. De kom til den aftalte... Leggi di più
Tak for fint udført arbejde. Jeg synes, at I skal anføre de fremhævede priser inkl. moms til jeres retail/private kunder. Ellers risikerer I at flere end mig får sig en slem skuffelse, når d... Leggi di più
Nu skal jeg lige se, hvordan det hele tørre op, men damn kanon god service fra kontakt, til tilbud og til udført arbejde. Skrev søndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sød fu... Leggi di più
- Appaltatore
- anche in
- Azienda di impermeabilizzazione
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
- Muratore
- Ristrutturatore di bagni
- Servizio di manutenzione terreni
Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kører gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hør om vi kan gøre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udførte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gøre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primært inden for byggebranchen, samt private husstande på hele Sjælland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din næste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.
Møllehaven 2, 4040, Jyllinge, Danimarca
- info@fuge-specialisten.dk
- www.fuge-specialisten.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
10/10
Yderst tilfredstillende at være kunde hos Fugespecialisten.
Jeg oprettede en formular på deres hjemmeside med en beskrivelse af arbejdet (Jeg skulle have udskiftet fuger omkring mine 4 vinduer),
og et par timer efter blev jeg ringet op med et tilbud - kanon! Dagen efter havde jeg fået skiftet fuger omkring mine vinduer, og det stod snorlige.

Hurtigt arbejde, kanon service
Skrev søndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sød fugespecialist overmiddag, som endda gjorde lidt ekstra.
Meget tilfreds pt., så kan kun på det varmeste anbefale Fugespecialiste og kontakt Asger herfra.

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Sød og venlig betjening og flot arbejde

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Dygtigt og professionelt arbejde samt…
Dygtigt og professionelt arbejde samt virkelig god service.

Super hurtig service
Super hurtig service, og rigtig flot arbejde sf den søde kvinde.

Dyre og udspekuleret
Deres betalingsfrist er på 3 dage! Herefter sender de prompte en rykker på 2% af beløbet samt 100 kr. ekskl. moms. Har jeg aldrig oplevet før og virkelig dårlig stil! Deres fugearbejde var Ok, ikke perfekt og i den meget dyre ende.
(opdatering efter svar fra FugeSpecialisten: Nu kan i så føje løgnere til jeres CV. Jo jeg fik en rykker da jeg ikke betalte 3 dage efter i var færdig med jeres arbejde, og jeg betalte den med det samme inklusiv rykkergebyr og de 2 ekstra procent - da jeg ikke vidste hvad i ellers kunne finde på. Hvorfor skulle jeg ellers skrive det. Ville ønske man kunne uploade billeder her på trustpilot så jeg kunne vise jeres regning til omverdenen. Vidner bare endnu engang om hvilket firma i er når i skriver sådan et svar)

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Vil finde et andet firma.
Fint nok arbejde, men prisen på fakturaen og tilbudet var ikke det samme. Der var bevist skjult at tilbudet var uden moms.

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Hurtig service, top resultat!
Hurtig service, top resultat! De kom præcis, som var aftalt, tjekkede hele badeværelset og fixede fugerne, der var for gamle. Kan anbefales!

Risposta di Fuge Specialisten ApS
En god oplevelse at ringe og derefter…
En god oplevelse at ringe og derefter super hurtigt få udført silikone fugeopgaven i en god kvalitet, bare ærgerligt at murerafdelingen hos fugespecialisten ikke som aftalt vendte tilbage så kunne der måske have været en stjerne eller to mere.

Risposta di Fuge Specialisten ApS
En timepris på over 3.000!
En timepris på over 3.000! Jeg fik lavet fuger ved en dør og bagved bordplade i køkken - under 5 meter i alt. Da jeg fik beskrevet opgaven, blev det udlagt som om dette var kompliceret, og jeg blev ledt til at tro det ville tage lang tid. Jeg får et dyrt tilbud, men vælger at tage det. Montøren er her mindre end en time, og stadig bliver prisen på over 3.000 kr. fastholdt, selvom jeg skriver til dem og spørger om det kan være rigtig. Jeg rykker dem 3 gange for svar, og dette var i øvrigt efter jeg havde været fleksibel og flyttet min aftale for at de kunne lande en anden opgave. Så jeg er skuffet over forløbet med Fugespecialisten og vil ikke anbefale dem eller hyre dem igen.
Hurtig service og god kvalitet
En time efter at jeg bad om et tilbud, stod der to piger ved min dør og var klar til at fixe fugerne i min bruseniche. Hurtig og effektiv eksekvering og fin kvalitet.

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Han kom til tiden og udførte et flot…
Han kom til tiden og udførte et flot arbejde. Samtidig meget venlig og høflig.

De overholder aftaler
De reagerede hurtigt på min henvendelse. Jeg fik et tilbud som de overholdt. De kom til tiden som aftalt. De lavede pænt arbejde og ryddede pænt op efter sig.