Københavns Fugeservice ApS Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Dette bar en rigtig god oplevelse. Skrev dag 1 - svar samme dag, de kom dagen efter. Aftaler overholdt - der var en lille utæthed, men den sikrede de blev udbedret efter kort tid. Utrolig flink ung... Leggi di più

Vil aldrig anbefale dette firma . De vil 'komme to gang og forlanger extre penge . 3400 kr for 8 meters fuge . Samt trusler om politi anmeldelser. Top upassende og uprofessionelt

Jeg har som virksomhed - skulle bruge KBH fuge til en opgave - vi lavede aftale, hvor jeg blev brændt af 2 gange (de tog først telefonen klokken 10.00 og vi havde lavet en aftale kl. 07.00) Når jeg... Leggi di più

Vi fik udksiftet fuge i udvendig trappe. I alt ca. 1 meter fuge der skulle udskiftes. En relativ simpel opgave. Vi fik at vide at der vil blive afregnet per time (DKK 395) og at de anbefalede de... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Manglende tilbud

Bad om et tilbud via deres formular på hjemmesiden et stykke før jul - men har intet hørt. For en første kontakt med en potentiel ny kunde så er det bare tåbeligt ringe!

28 dicembre 2021

Dårligt arbejde, dårlig service, lang svartid og sløseri

Hvor skal jeg dog begynde!
Alt har været helt igennem dårligt.
Jeg skal prøve at gøre det kort.

13 sep. Sender jeg efter aftale med dem billed beskrivelse samt mål på mit ønskede fuge arbejde. De har sagt til mig at 10 meter koster 2000 kr, så jeg kan lige så godt få fuget mere end de 2 meter jeg først bad om.
Jeg måler og tegner 9,5 meter + rundt om et toilet. -hvis de kan gøre inden for de 10 meter.

27 okt. Rykker jeg efter svar?

2 nov. Rykker igen?

3 nov. Får jeg ikke svar på mine spørgsmål i min mail, men besked på at de kan komme d. 4 nov. (Dagen efter)
De ringer til mig og ændre tiden de lige har sendt og her spørger jeg om tilbuddet de har sendt på de 10 meter passer med det jeg har tegnet og beskrevet for dem. JA det er så fint, siger damen.

4 nov. Fugedamen kommer og fortæller mig hun intet ved om opgaven og jeg må forklarede hende at jeg har sendt billeder og mål og må så vise hende det fra min telefon.

5 nov. Sender jeg dem billeder af flere steder hvor der er udført sløset og dårligt fuge arbejde.

Intet svar?? Venter

4 jan. får jeg en faktura med 2 ekstra meter.

Nogle timer senere (jeg når lige at være irriteret nogle timer) ringer de til mig og siger at de GODT kan se at arbejdet er udført dårligt og jeg sender ekstra billeder af de dårlige arbejde flere steder. Jeg siger også at jeg ikke forstår de 2 ekstra meter. For hun har godt nok fuget den væg der ikke skulles fuges- men det har jeg hverken bedt om pr. Mail eller da hun var der.
Hun vil vende tilbage.

8 Jan. Kommer fugedamen og retter hendes arbejde. Ja det er da nu blevet bedre.
Men må sige det ikke er nogen wow oplevelse af nogle som skulle forstille at leve af at lave fuger.

11. Jan. Spørger jeg efter den nye faktura uden de 2 meter som jeg ikke har bedt om.

20 Jan. Får jeg så en besked om at de ikke kan forstår min utilfredshed da de syntes 12 meter stemmer overens med min tegning, da rundt om en rist, hvor jeg har mål omkring 60 cm, gælder som en meter, rundt om plastik rør med mål omkring 10 cm måles som 1 Meter og rundt om toilet er også 1 meter.

Fair nok hvis det er måden de tæller på.
Men hvorfor ikke oplyse dette og sende er realistisk tilbud, nu hvor jeg har sendt en tegning med mål + 4 billeder og spurgte ind til om de skulle bruge mere og om det gav mening.

Nu betaler jeg regningen. Jeg har allerede brugt alt for meget tid på dem.

Men absolut ingen anbefaling her fra!!!

———opdate———-
Dagen efter jeg lavede denne anmeldelse, blev jeg ringet op og der blev beklaget meget og tilbudt mig omkring 300 kr- (hvis jeg så lige gad slette denne anmeldelse) øh- NEJ tak! Og jeg sagde direkte at jeg ikke kan købes på denne måde. Jeg sagde til hende at hvis hun føler at jeg fortjenter 300 kr for den dårlige behandling, så kan hun bare overføre dem, men jeg slette ikke noget - jeg ville højst redigerer og tilføje. Men efter eget valg og ikke fordi de prøver at købe at jeg sletter for 300 kr.
- hun blev meget overrasket over mit nej, og prøvede at forsikre mig at hun ikke prøvede at købe mig til at slette.
(Men ordret sagde hun at hun ville give mig de omkring 300 kr, hvis jeg så lige gad slette denne anmeldelse)

Og sjovt nok, jeg har ikke modtaget nogen godtgøres fra dem. Men med deres tempo, kan det selvfølgelig være at det kommer om 6 måneder.

Vi får se...

21 gennaio 2021

Useriøst firma!

Når jeg så efterfølgende skulle bruge en faktura, har jeg rykket for den 3 gange, hvor jeg får besked om den er næsten er på vej.
Det er desværre en meget useriøs måde at drive forretning og jeg vil IKKE anbefale dette firma til nogen - ærgerligt når vi godt kunne bruge en seriøs samarbejdspartner.

4 gennaio 2021

Flot udført arbejde med fuger i…

Flot udført arbejde med fuger i badeværelset og god service og kommunikation ved bestilling og telefonisk henvendelse. Mine bedste anbefalinger.

4 agosto 2020
Logo di Københavns Fugeservice ApS

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej Hanne

Mange tak for den søde anmeldelse.

Vi er glade for at det udførte arbejde levede op til dine forventninger.

Med venlig hilsen

Københavns fugeteknik

Super service..

Super service... super arbejde... alt fungerede perfekt!

6 luglio 2020
Logo di Københavns Fugeservice ApS

Risposta di Københavns Fugeservice ApS

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at det udførte arbejde, levede op til dine forventninger.

Københavns fugeteknik