Bad om tilbud via hjemmesiden. Jeg beskrev detaljeret hvad opgaven gik ud på, men det var spild af tid: her to uger senere har jeg endnu ikke fået svar. Nu har jeg lavet en aftale med en anden speci... Leggi di più
Fantastisk firma – skrev til dem om fredagen og de kom om mandagen. Forinden fik jeg gode råd til valg af fuge, farve mv. - udover deres meget informative hjemmeside. De kom til den aftalte... Leggi di più
Tak for fint udført arbejde. Jeg synes, at I skal anføre de fremhævede priser inkl. moms til jeres retail/private kunder. Ellers risikerer I at flere end mig får sig en slem skuffelse, når d... Leggi di più
Nu skal jeg lige se, hvordan det hele tørre op, men damn kanon god service fra kontakt, til tilbud og til udført arbejde. Skrev søndag, svar mandag morgen, tilbud godkendt om formiddagen og sød fu... Leggi di più
- Appaltatore
- anche in
- Azienda di impermeabilizzazione
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
- Muratore
- Ristrutturatore di bagni
- Servizio di manutenzione terreni
Vi stiller vores ekspertise til Deres rådighed, kører gerne ud, vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Har I allerede et tilbud på en opgave, så ring og hør om vi kan gøre det billigere. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udførte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gøre det bedre, da vi er specialister på området. Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primært inden for byggebranchen, samt private husstande på hele Sjælland. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang! Ring for uforpligtende tilbud eller bestil din næste fugeopgave inde på vores hjemmeside under vores kontaktformular.
Møllehaven 2, 4040, Jyllinge, Danimarca
- info@fuge-specialisten.dk
- www.fuge-specialisten.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg er helt tilfreds hurtigt service og…
Jeg er helt tilfreds hurtigt service og meget pænt arbejde lækkert. Meget venlig med arbejder det havde styr på sit arbejde 👍👍😀
Leif Schubert Ølstykke

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Super god service ringet igår og så…
Super god service ringet igår og så kommer de dagen efter.
Flot arbejde

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Kom og hjalp os dagen efter jeg ringede
Kom og hjalp os dagen efter jeg ringede. Glimrende arbejde udført med omfugning af 5 vinduer. Var rigtig gode til at spørge om vi var tilfredse undervejs og alt i alt en super oplevelse. God kommunikation, rådgivning og arbejdeudførsel. Det blev præcist som vi håbede - er meget glad og tilfreds

Stor anbefaling herfra
Fik lagt nye fuger på vores badeværelse. Ringede om morgenen og de var der et par timer efter.
Virkelig et flot flot stykke arbejde. Tror lidt mig og min kone undervurderede hvor flot det kunne blive med nye fuger. Men kæmpe anbefaling herfra.

Super og effektiv oplevelse
Super og effektiv oplevelse. Jeg skulle have skiftet gustne silikonefuger i bruseniche, og fugemandskabet fik skiftet alle grimme fuger, trods det at de havde travlt. Kan varmt anbefales!

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Fik fuget bruseniche og toilet af…
Fik fuget bruseniche og toilet af Magnus
Kan varmt anbefales
Magnus er rigtig dygtig og meget behagelig at have i huset👍👍👍

Hurtigt tilbud - pænt arbejde
Hurtigt tilbud, mødte til tiden, pænt arbejde, ryddet pænt op - og godt selskab.
Kan kun anbefale

Hurtigt tilbud - pænt arbejde
Kan kun anbefale

Super service
Super service. Hurtig og pænt arbejde, samt ingen oprydning efter dem.
Kan godt anbefale dem.

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Hurtig responce og godt arbejde til en…
Hurtig responce og godt arbejde til en rimelig pris. Overholder det afgivne tilbud. Kan klart anbefales

Hurtig besvarelse på…
Hurtig besvarelse på tilbudsforespørgsel.
Kunne komme allerede dagen efter.
Kom til tiden og udførte et rigtig fint stykke arbejde. Der var ryddet pænt op bagefter.

Risposta di Fuge Specialisten ApS
En yderst positiv oplevelse fra start…
En yderst positiv oplevelse fra start til slut. Hurtig og venlig betjening og ikke mindst fremragende håndværk. Jeg kan varmt anbefale Fugespecialisten.
Knud, Roskilde

Risposta di Fuge Specialisten ApS
Flot arbejde og god kundeservice
Jeg kan kun anbefale FugeSpecialisten.
Jeg fik udskiftet min gamle fuger udvendig, rundt om alle mine vinduespartier i mit hus, og er så glad for resultatet, fugerne sidder skarp, og fugearbejdet er virkelig flot udført.
Alt lige fra kundeservicen, til hvor hurtigt jeg fik besøg af fugemontøren, har været hele oplevelsen værd.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg anvender FugeSpecialisten.
5 ud af 5 stjerner herfra :)