Frilans Finans Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Mycket enkelt att skapa konto på hemsidan och sedan fakturera kund för att få betalt för arbete. Frilans Finans för en dialog med dig via mail och sms gällande skickad faktura, (o)betald faktura, påmi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ni sköter all administration utan att jag behöver revisor eller bokföra själv. Går enkelt att föra in timmar, räkna på hur mycket jag vill ha i timmen, skriva in rotavdragsuppgifter. Lönen betalades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte varit hos Frilans Finans så länge; jag har precis börjat. Jag fick rekommendationen via TSL eftersom jag vill arbeta som frilansare men ännu inte är riktigt redo att registrera ett eget f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tydligt och bra. Bra att det visar alla avdrag med sociala avgifter, skatt mm. Lätt att redovisa när man väl fyllt i alla personliga uppgifter. Snabb utbetalning när man skickat fakturan på arbetet.... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari
  2. Servizio di amministrazione aziendale
  3. Servizio di contabilità
  4. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

535 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Otroligt bra service

Otroligt bra service och man får verkligen den hjälpen man frågar om

23 giugno 2026

Hej Marcus,

Tack för ditt mail.

Vad kul att höra, det gläder oss!

Ha en fin dag,

Valutata 5 stelle su 5

Ett trevligt bemötande på plats och…

Ett trevligt bemötande på plats och praktisk hjälp att skapa min första faktura.

9 giugno 2026

Hej Mona,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp med din första faktura. Välkommen att höra av dig igen om du behöver stöd framöver.

Hej Alf,

Tack för omdömet! Kul att du uppskattar att det är enkelt och tydligt - det är precis så vi vill att det ska kännas.

Snabb fakturering

Hej Mikael,

Tack för ditt betyg.

Om några frågor eller funderingar skulle komma upp är det bara att du hör av dig!

Önskar dig en fantastisk dag och en trevlig sommar.

Josefin

Enkelt

Enkelt, snabbt och känns tryggt

22 giugno 2026

Hej Eiler,

Vad kul att höra! Tack snälla för din feedback.

Ha en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Dom hörde avsig ang lön och arbetstider…

Dom hörde avsig ang lön och arbetstider så att det stämde. Mycket bra service

22 giugno 2026

Hej Kenneth,

Tack för din feedback, det uppskattas!

Ha en fin dag!

Patricia S

Löser problem

Löser problem.

18 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej Mattias,

Tack för ditt recession.

Vad tråkigt att höra att din uppleveslse var dålig.

Vi vill så klart hjälpa dig med ditt problem, du är hjärtligt välkommen att ringa in till oss eller maila oss så kan vi se över problemet.

Önskar dig en fin dag.

Josefin

Smidigt - Enkelt

Enkelt, smidigt och bra att de återkopplar tydligt när pengarna kommer. Rekommenderar dem 💫

17 giugno 2026

Hej Farah,

Tack för din recension! Det gläder oss att du uppskattar att det är enkelt och smidigt, och att återkopplingen kring utbetalningen varit tydlig. Tack för rekommendationen!

Bra och lättsamt

Enkel och smidig sida.

Hej Maria,

Tack för din recension! Härligt att höra att du upplever sidan som enkel och smidig. Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

ESLÖV

God uppföljning

3 giugno 2026

Hej Mohamed,

Tack för din recension! Kul att höra att du uppskattade uppföljningen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Drt är min första gång och det har…

Drt är min första gång och det har varit smidigt så länge. Nöjd!

Hej Raza,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst och upplever den smidig.

Bästa

Seriös, bra service, Snabb och enkel
Tack

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Luzmey, tack för ditt omdöme. Väldigt kul att  höra att du är nöjd med både service och tjänst. Varma hälsningar Klientstöd!

Smidig och lätt

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Salam, tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att vår tjänst upplevs som både smidig och lätt. Hälsningar Klientstöd!

Valutata 4 stelle su 5

Alltid osäker när jag börjar med något…

Alltid osäker när jag börjar med något nytt. Men enkelt system att följa. Nästa jobb blir i höst!

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Anna, Kul att du börjat använda vår tjänst och att du upplevde systemet som enkelt! Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Emelie Klienstöd

Trovärdigt

Trovärdigt. Snabb hantering.

Hej Sven-Inge,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du upplever oss som trovärdiga och att hanteringen gått snabbt. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp framöver.

Enkelt & pålitligt

Enkelt & pålitligt

5 giugno 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Elvira, tack för ditt fina omdöme, så kul att höra att du är nöjd med vår tjänst. Hälsningar Klientstöd

Valutata 4 stelle su 5

Det va enkelt att komma igång och man…

Det va enkelt att komma igång och man får snabba svar vid frågor.

5 giugno 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Jesper, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst.  Hälsningar Klientstöd.

Trevligt och tydligt kundbemötande

Trevligt och tydligt kundbemötande
Lättöverskådlig hemsida. Tydlig information
Lätt att lägga in projekt och sedan skapa faktura. Pengarna på kontot enligt överenskommelse

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Bengt, tack för ditt fina omdöme. Va roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst! Hälsningar Klientstöd.

Valutata 5 stelle su 5

Det är enkelt att använda Frilans…

Det är enkelt att använda Frilans finans
Om man
har frågor så får man snabbt ett kompetent svar

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Mats, tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst. Hälsningar Klientstöd.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più