Zen Finans Recensioni 1.289

TrustScore 5 su 5

4,9

Vår saksbehandler Henrik er helt fantastisk. Han har hjulpet oss 2 ganger. Første gang fikk han til en refinansiering som fikk oss inn på en bedre økonomisk plattform Han viste stor forståelse for... Leggi di più

Jeg kontaktet flere for å få hjelp med økonomien min, men det beste tilbudet fikk jeg fra Zen Finans – spesielt fra Khan, som var veldig hjelpsom og sørget for at jeg fikk det beste tilbudet.

1. Broker di mutui
  2. Servizi finanziari alternativi
  3. Broker finanziario
  4. Consulente finanziario
  5. Agenzia prestiti
  6. Servizi finanziari non bancari

Informazioni su Zen Finans

Velkommen til Zen Finans AS sin TrustPilot!

Her samler vi inn anmeldelser fra kunder som har brukt tjenestene våre via zenfinans.no, refinansiering.no eller en av våre andre merkevarer.

Vi brenner for å hjelpe enkeltpersoner og familier med å få en ryddigere og smartere privatøkonomi. Hos oss møter du kunnskap om din situasjon, med løsninger som passer best for ditt behov.

Vårt nettverk av banker som vi samarbeider tett med kombinert med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet er noe du som kunde drar god nytte av.

Vi vil alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Vårt mål er at du får den beste økonomiske løsningen som samtidig er 100% skreddersydd for din økonomi.

Vi er i dag en av de største låneagentene i Norge og jobber med mange ulike banker for å kunne best hjelpe deg. Vi har konsesjon fra Finanstilsynet og ble startet i 2018.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Mughees Ahmed kahn

Tusen takk for all hjelpen vi har fått. Pliktoppfyllende. Holder avtaler. Og tar kontakt når han sier han skal ta kontakt

Risposta di Zen Finans

Hei og tusen takk for at du ga oss en anmeldelse her på TrustPilot! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd og at alt løste seg. Det er bare å ta kontakt med oss igjen om det skulle være aktuelt på et senere tidspunkt. Hilsen oss i Zen Finans

En meget hyggelig og hjelpsom

En meget hyggelig og hjelpsom. Kunne ikke ha valgt noen andre. Enestående. Informasjon kom med en gang. Trenkt ikke vente .

14 aprile 2026

Risposta di Zen Finans

Jeg kontaktet flere for å få hjelp med…

Risposta di Zen Finans

God oppfølging fra start til slutt

God oppfølging fra start til slutt , strakk seg langt for å hjelpe til. Anbefales virkelig.

Mathias i zen finans

Jeg kontaktet Mathias. Han satte igang søknaden med en gang. Dagen etterpå fikk jeg tilbud fra en bank. Så var det og svare på spørsmål og sende dokumenter. Det gikk 3 eller 4 dager før refinansiering var i orden. Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg fikk fra Mathias i zen finans. Han var så hyggelig og behjelpelig 🙏🙏 og jeg fikk ganske god rente 🙏🙏

7 aprile 2026

Risposta di Zen Finans

Henrik er en fantastisk saksbehandler …

Han viste stor forståelse for den vanskelige situasjonen vi var i. Så etter noen måneder kontaktet gan oss på nytt for å hjelpe oss over på en lavere rente og lavere måneds kostnader
Henrik er kjempehyggelig og rask
Han fikk oss over på lavere rente og lavere måneds beløp. Vi har hatt en kjempegod opplevelse med Henrik. Anbefaler han på det sterkeste

14 aprile 2026

Di flikk hjelpe folk

15 aprile 2026

Camilla er kjempe dyktige

Camilla er kjempe dyktige. Trodde ikke at vi klare å over leve stormen i livet. Men hun klare virkelig å fikse og ordet alt i ett lån. Tusen takk for hjelpen. Dere er profesjonell og kjempe flinke!

19 marzo 2026

Kevin Pettersen Wold

Kevin Pettersen Wold
Han har vært helt fantastisk gjennom hele prosessen.
En mann som ikke gir opp før jeg har fått den hjelpen jeg kan leve med. Fem stjerner er ikke nok det skal være
******

9 aprile 2026

Strålende kundeservice!

Så takknemlig for strålende kundeservice og hjelp fra Camilla. Hun forsto med det samme og var behjelpelig, rask og utrolig positiv og løsningsorientert. Anbefales! ;-)

8 aprile 2026

Risposta di Zen Finans

Veldig ryddig og seriøst firma

Veldig ryddig og seriøst firma. De hører på din historie,dine behov, og finner den beste løsningen!
Vil anbefale senior-rådgiver Jason Lam!
Han står på, og jobber seg gjennom din forespørsel på en særdeles profesjonell og menneskelig måte!

7 aprile 2026

Risposta di Zen Finans

Fikk god hjelp av saksbehandler Henrik

Fikk god hjelp av saksbehandler Henrik! Selv med en "vanskelig sak" ordnet vi en løsning som fungerer godt. Rask respons og effektiv kommunikasjon både morgen og kveld. Takk for hjelpa!

27 marzo 2026

Risposta di Zen Finans

Veldig fornøyd med selve prosessen fra…

Veldig fornøyd med selve prosessen fra start til slutt. Rådgiver var hyggelig å hjelpe oss fonne løsninger som var hjelpsom for oss, og fulgte oss under hele veien.

27 marzo 2026

Risposta di Zen Finans

Monica i Zen two thumbs up!

Monica er superbra!

1 marzo 2026

Risposta di Zen Finans

Jason hjalp meg med min skakkjørte økonomi

Gikk inn på gjeldsregisteret for å sjekke gjelden min. Etter en stund ringte Jason meg å lurte på om vi skulle ta en uforpliktende prat om økonomi. Han hjalp meg med å samle forbruksgjeld og huslån slik at det kun ble ett lån å forholde seg til og jeg får muligheten til å søke om et "vanlig" boliglån etterhvert. Jason er veldig grei å forholde seg til, han forklarer på en lettfattelig måte, dømmer ikke å er veldig proffesjonell. Han fulgte meg hele veien å jeg følte at han var på "min side". Er storfornøyd med samarbeidet å føler meg veldig godt ivaretatt. Fikk med meg gode råd på veien videre. Har lagret nr hans å vil ta kontakt med han når jeg står ved neste korsvei. Sitter igjen med en positiv følelse å mer kunnskap om en ganske skakkjørt økonomi, føler meg trygg på at alt løser seg til det bedre. Anbefaler Jason på det varmeste han gjør en veldig god jobb.

10/10 service fra sigmund

10/10 service fra sigmund. Kan ikke beskriv kor letta hverdagen min har blitt etter å fått hjelp

Flink, effektiv og hjelpsom

God, forståelsesfull hjelp. Forsøkte å finne løsninger som var bra for oss og ikke bare for han. Rask og effektiv hjelp. Besvarte henvendelser og spørsmål fort. Undersøkte og fant ut av ting vi lurte på. Fulgte godt opp underveis og i etterkant, holdt oss oppdatert slik at vi forstod alt. Kan absolutt anbefale Mughees A. Khan videre. Veldig hyggelig ansatt som tar deg på alvor.

Risposta di Zen Finans

Vi hadde Monica Elliasen som…

Vi hadde Monica Elliasen som låneradgiver ,hun var fantastisk hjelpsom og forstod situasjonen vår

25 marzo 2026

Monica Eliassen

Vi kan virkelig anbefale Monica Eliassen.
Hun har vært helt fantastisk gjennom hele prosessen.Vi sto i en krevende og tidspresset situasjon og Monica fulgte oss opp hele veien, hun var alltid rask til å svare, forklare ting på en trygg og forståelig måte og hun jobbet hardt for å finne en løsning for oss.Takket være hennes innsats fikk vi på plass lånet og følte oss ivaretatt fra start til slutt.Vi er utrolig takknemlig og kan trygt anbefale Monica Eliassen på det varmeste.

25 marzo 2026

Fikk god hjelp av Camilla

Fikk god hjelp av Camilla, dyktig rådgiver.

20 marzo 2026