Frilans Finans Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Mycket enkelt att skapa konto på hemsidan och sedan fakturera kund för att få betalt för arbete. Frilans Finans för en dialog med dig via mail och sms gällande skickad faktura, (o)betald faktura, påmi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ni sköter all administration utan att jag behöver revisor eller bokföra själv. Går enkelt att föra in timmar, räkna på hur mycket jag vill ha i timmen, skriva in rotavdragsuppgifter. Lönen betalades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte varit hos Frilans Finans så länge; jag har precis börjat. Jag fick rekommendationen via TSL eftersom jag vill arbeta som frilansare men ännu inte är riktigt redo att registrera ett eget f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tydligt och bra. Bra att det visar alla avdrag med sociala avgifter, skatt mm. Lätt att redovisa när man väl fyllt i alla personliga uppgifter. Snabb utbetalning när man skickat fakturan på arbetet.... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari
  2. anche in
  3. Servizio di amministrazione aziendale
  4. Servizio di contabilità
  5. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

487 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tack för hjälpen!

Bra support när jag behövde ställa frågor. Rimlig avgift. Tydlig process när fakturan gick iväg med information per mail.

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Anna, tack för ditt fina omdöme. Va roligt att höra att du är nöjd med vår tjänst och support. /Hälsningar Klientstöd.

Valutata 5 stelle su 5

Jätte nöjd med er service o kommer…

Jätte nöjd med er service o kommer fortsätta samarbeta med er istället för att köra enskild firma
Mvh Pia Arthursson

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Pia, tack för ditt fina omdöme, mycket roligt att höra att du är nöjd med våran service och tjänst. Hälsningar Klientstöd.

Supersmidigt

Supersmidigt! Lätt att använda och bra översikt av alla avgifter etc. plus snabb betalning av lön, kändes tryggt för mig som förstagångsanvändare.

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Angelica, Det är mycket roligt för oss att höra att du är nöjd med vår tjänst! Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Emelie Klientstöd

Emelie G
Klientstöd

Väldigt smidigt.

1 giugno 2026

Hej Björn,

Tack för din recension! Det gläder oss att du upplever vår tjänst som smidig.

Supersmidigt!

26 maggio 2026

Hej Sofie,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst.

Valutata 5 stelle su 5

Så lätt att använda appen

Så lätt att använda appen, bra och snabb service. Jag gillar faktiskt det här sättet att fakturera.

8 giugno 2026

Hej Simon,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker appen är enkel att använda och att du är nöjd med servicen. Kul också att du gillar sättet att fakturera genom oss.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt enkelt och lätt att få de…

Snabbt enkelt och lätt att få de färdigskattade pengarna. Perfekt upplägg för en som har ströuppdrag

Hej Liselotte,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du upplever tjänsten som snabb och enkel, och att upplägget passar bra för ströuppdrag. Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Mycket snabbt och bra!

Mycket snabbt och bra!

29 maggio 2026

Hej Lucas,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst.

Valutata 5 stelle su 5

Klockrent för mig som gör enstaka…

Klockrent för mig som gör enstaka uppdrag och inte vill starta företag

Hej Daniel,

Tack för din recension! Kul att höra att tjänsten passar bra för dig som tar enstaka uppdrag och vill slippa starta eget. Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Bra och enkelt

Bra support och smidigt att kunna ta betalt av arbete man utför med hjälp av Frilans Finans.

Hej Johan,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med supporten och att du upplever det som smidigt att ta betalt för ditt arbete genom oss. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver.

Snabba steg

Snabb återkoppling där alla mina steg följdes och kollades så att det blev korrekt. Snabb överföring till mig av min fordran.

4 giugno 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Tack för din recension! Det gläder oss att du uppskattade den snabba återkopplingen och att utbetalningen gick snabbt. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver.

Valutata 4 stelle su 5

Väldigt smart smidig tjänst :)

Funkar bra, bra kundtjänst, hjälpsam. Bra smart upplägg med att ni sköter alla avgifter rut avdrag och man behöver inte ha f-skattsedel. Snabb utbetalning då lönen kommer in.

28 maggio 2026

Hej Charlotte,

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du tycker tjänsten fungerar bra och att du uppskattar att vi hanterar administrationen runt avgifter och RUT. Kul också att du är nöjd med kundtjänsten och att utbetalningen upplevts som snabb.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb utbetalning och bra service

Väldig hjälpsam kundstjänst och väldigt enkelt att fakturera.

4 giugno 2026

Hej Samuel,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med hjälpen du fått och att du tycker det är smidigt att fakturera genom oss. Välkommen att höra av dig igen framöver.

Hej Lars,

Tack för din recension! Kul att höra att du upplevde det som smidigt och enkelt och att utbetalningen gick snabbt. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra och säkert företag

Mycket bra och säkert företag. Dom löser allt. Kanon bra

2 giugno 2026

Hej Jenny,

Tack för din recension! Det gläder oss att du känner dig trygg med oss och tjänsten. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Det var ett snabbt handläggande ifrån…

Det var ett snabbt handläggande ifrån er sida, proffsigt upplägg och lättförståeligt!

Kommer definitivt att anlita er igen, samt rekommendera ert företag i framtiden!!

Tack så mycket!
Mvh. /Håkan

1 giugno 2026

Hej Håkan,

Tack för de fina orden!

Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden, och stort tack för att du rekommenderar oss vidare. Det betyder mycket för oss!

Med vänliga hälsningar
Klientstöd

Valutata 5 stelle su 5

Super smidigt och fantastiskt…

Super smidigt och fantastiskt kundservice!

25 maggio 2026

Hej Rudi,

Tack för ditt omdöme,

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst och vår kundservice!

/Elsa B

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra bemötande och service

Trevlig personal och bra service

29 maggio 2026

Risposta di Frilans Finans Sverige

Hej Hassan, Var roligt att du är så nöjd med vår tjänst! Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Emelie Klientstöd

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più