Ich finde das reiner Betrug der da abläuft - keine 200 oder 300 frei Programme ,sondern nur 10 .Also nix besonderes diese Antenne. Aber die Werbung gehört verboten - wo kann man es zurückschicken ?... Leggi di più

Beställde en Freeseetv, men ingenting har kommit. Fick ett mail från dom om att dom ursäktade sig och ville ha leveransadess. Det fick dom vid beställning. Mail går inte att skicka till den mailadres... Leggi di più

Tyveri i største stil, man reklamere med at sælge en antenne til et beløb og mm bliver opkrævet to beløb som først fremkommer når man har bestilt. Overvejer på det kraftigste anmeldelse til rette in... Leggi di più

Beställde en FreeSeeTV antenn 20/1-18, och den kom efter 10 dgr! Däremot har jag nu kopplat in den i TV:n och gjort en kanalsökning enligt instruktionerna och får inte in en enda kanal, bara myrorna... Leggi di più

1. Negozio di televisioni
  2. Negozio di elettronica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Check out these new tech gadgets for home entertainment. Find cable alternatives, VR headsets and a TV smartbox at FreeSeeTV.

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Ich finde das reiner Betrug der da…

Aber die Werbung gehört verboten - wo kann man es zurückschicken ?
Kundendienst eine lachplatte , E-Mail genau das selbe . Bezahlt über PayPal ,sofortiger Abzug -keine Möglichkeit des zurück Buchens .
Liebe Kripo der Wirtschaftskriminalität - legt sowas das Handwerk - tausende werden aberzogt.

17 aprile 2018

Hi everyone, I have order

Hi everyone,

I have order one antenna from them in March and they send me three antenna then I send back two of them but still haven’t received any refund. Does any one experience something like that?

15 aprile 2018

Arnaque

Arnaque ! L'ampli ne fonctionne pas, l'antenne ne fonctionne pas.
J'ai renvoyé le tout (à mes frais) et je n'ai aucune nouvelle.
J'envoie des e-mails mais j'ai une réponse automatique indiquant que mes messages sont vides ! Cela fait 3 mois que cela dure.

11 aprile 2018

Det rene humbug

Det rene humbug. Burde politianmeldes, eller foreslås til KONTANT. Den fine plastikplade kan intet andet, end en almindelig stueantenne kan klare, nemlig indfange de danske kanaler, men i ok kvalitet.
Jeg har lagt min til side. Det er ikke umagen værd, at forsøge at levere den tilbage og få sine penge igen, det er det, de lever af i det "firma". Alt for meget bøvl.
I går modtog jeg så en mail fra dem om, at jeg kunne modtage endnu flere kanaler ved at tredoble rækkevidden med en lille antenneforstærker til kun 35 Euro. En afmelding af nyhedsbreve resulterede i at jeg fik en side op fra Firefox, hvor der stod, at forbindelsen ikke var sikker og at jeg kunne risikere at få stjålet mine informationer, hvis jeg fortsatte. Nu har jeg blokeret den som uønsket afsender.

8 aprile 2018

FRAUD

FRAUD! Received merchandise - didn't work - emailed company and they sent me an address - no such address - they refuse to answer any further emails! DO NOT order from this company!

20 marzo 2018

Hold klumperne fra dette

Hold klumperne fra dette.
Bestilte en antenne, men efter at have udført bestillingen kom ordren bekræftelsen tilbage med, at jeg havde bestil 2 antenner og 1 adapter, Skrev til deres support, at jeg ønskede at stoppe ordren og fik en mail, at de ville cancel denne bestillingen. Men senere fik jeg en shipment information at alt var shipped. Var også inde på deres order system hvor man har mulighed at cancel bestillingen dette var ikke muligt. Så det ser desværre ud til at jeg blevet taget ved næsen . Kan se andre der desværre også har haft samme oplevelser. SÅ BLIV VÆK:
HUSK LIGE AT ANMELDE PÅ FACEBOOG ANNOCEN SOM SVINDEL

17 marzo 2018

FRAUD

FRAUD - PLEASE DO NOT ORDER
Account debited four times for one order. You cannot speak with a real person on the phone. I was given an address by customer service to return the additional orders, however, the address was not legitimate and the products were returned to me.

16 marzo 2018

Yes this is a scam product ,I bought it…

Yes this is a scam product ,I bought it as had a Perth Australia review saying how great it was but he must have been a phantom person as this does not work at all in Australia .Am contacting my credit card people to dispute the payment of a product that does not work

12 marzo 2018

I ordered these they charged me for two…

I ordered these they charged me for two orders I receive them I tried them on my TV's could not even get one channel on three different TVs! They sent me an address to return them and stated that it was going to be credited back to my account I received it back today they could not forward it to the address that they gave me to send it to! Do not buy from these people I'm out $165 they're keeping my money and it cost me $23.15 to send the package!

5 marzo 2018

I don't usually write reviews

I don't usually write reviews. Please do not purchase any products from these scam artists. Delivery is slow, the product does not work, and they do not resolve issues. Their address is out of the country and costs more than it is worth. What a waste of time and money......I would give zero stars but that is not an option.

5 marzo 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito