Forbrugsforeningen Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Overgangen til nyt kort var problematisk, men endnu værre var overførslen af kontoen fra min nu afdøde hustru til mig Bonus udbetaling er ophørt. Udbetales hverken til hendes eller min konto, som je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er rigtig glad for at være med i ordningen, der gælder for mig og min ægtefælle. Når vi har handlet i de butikker osv, som er tilsluttet ordningen , bliver bonus automatisk tilskrevet min konto. Se... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er overordnet tilfreds med det nye system. Tidligere glemte jeg ofte at spørge butikken om de var tilknyttet forbrugsforeningen, i dag kan jeg bare betale uden at tænke over det. Bonussen styrer j... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Rigtig ærgerlig over den nye metode, med tilskrivning af bonus, da jeg OFTE oplever, at bonussen ikke registreres automatisk. Glemmer ofte af gemme mine bon'er, og dermed er der ingen mulighed for a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Società di motori di ricerca

Scritti dall'azienda

Vi sparer. Sammen.: Forbrugsforeningen er en 100% medlemsejet, ikke-kommerciel, non-profit indkøbsforening for hele den danske fagbevægelse. Vi er end del af den danske andelsbevægelse og har i mere end 140 år skaffet fordele til foreningens mange medlemmer og omsætning til de tilknyttede danske butikker. Spar penge på alt det du alligevel køber: Tilknyt blot dine almindelige kredit- og betalingskort til dit medlemskab af foreningen og optjen automatisk bonus når du handler hos de flere tusinde tilknyttede butikker i fordelt over hele landet. Bonus optjenes automatisk og sættes ind på din medlemskonto hvorfra du kan udbetale den når du har mere end 200 kr. På MitFBF kan du på både app og web løbende følge med i dine køb og hvor meget bonus, og du behøver ikke købe mere end du plejer, du skal blot betale med et af de kort som du har tilknyttet dit medlemskab. Sidste år fik medlemmerne 185 mio. retur i bonus og fordele pba. en omsætning på knapt 3 mia. i de tilknyttede butikker. En omsætning vi er stolte over at have genereret gennem et stærkt partnersamarbejde og dyb datadrevet segmenteret kommunikation. I Forbrugsforeningen arbejder vi hele tiden på at forbedre bonus, tilbud og medlemskab, og glæder os over at 93% er tilfredse eller meget tilfredse med deres medlemskab. Med vores formålsparagraf har vi siden 1886 sat fokus på at skabe fordele til vores medlemmer gennem omsætning i flere tusinde tilknyttede butikker og webshops. Forbrugsforeningen vækster år for år og havde pr. 31. december 2025 flere end 240.000 medlemshusstande i Danmark så gør som alle de andre og meld dig ind via www.fbf.dk Det med småt: Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund. Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet. Der er nogle få ting du skal være opmærksom på, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Bonus: Der er forskel på hvilke kort butikkerne giver bonus på og hvor meget bonus den enkelte butik giver. Den laveste sats er på 2% og den højeste er på 30%. De fleste ligger dog på 9%. Du kan altid se hvilke kort du får bonus med og hvor meget bonus butikken giver i vores app og på vores hjemmeside. Butikskæder: Selvom én butik i en kæde ikke er med i samarbejdet, kan en anden butik i samme kæde godt være med. Mange kæder består af selvstændige ejere, som individuelt beslutter om de vil samarbejde med Forbrugsforeningen. Webshops vs. butikker: Der kan være forskel på fysiske butikker og webshops. Selvom en fysisk butik ikke giver bonus, kan det godt være at butikkens webshop gør det. Det samme gør sig gældende omvendt, at en butik godt kan give bonus uden at webshoppen gør det. Andre kundeklubber: Du må ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre rabatordninger og kundeklubber. Hvis du fx får 10% bonus når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen kan du ikke også få fordele med butikkens egen klub. Så må du vælge mellem de to fordele. Forhandlede priser: Hvis du forhandler om prisen inden et køb, eller du forhandler dig frem til andre former for besparelser, skal du oplyse at du er medlem af Forbrugsforeningen ellers kan butikken godt efterfølgende afvise din bonus. Gavekort: Det er op til den enkelte butik selv at vælge om du kan købe gavekort og få bonus.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 32% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

378 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Det lever slet ikke op til forventningerne

Det lever slet ikke op til forventningerne.
Lang tid før man kan se/ gå sin bonus.
Hvis man laver en indsigelse er det så besværligt, at man opgiver.
Der er mange butikker, hvor man tidligere har fået bonus, ikke længere er medlem af foreningen- det er mega 😞

Hej Hanne,
Tak for din besked.
Vi kan desværre ikke vise din bonus før end vi modtager transaktionen fra det pågældende kort program. Tro mig vi vil gerne vise dig den så hurtigt som muligt.
Mht til de tilknyttede butikker er det korrekt at nogle ikke samarbejder med foreningen længere. En del har ikke reageret på de henvendelser vi har sendt dem i deres eBoks og vi er pt. i gang med at ringen dem op hver i sær. Du skal dog også være opmærksom på at de senere år har været hårde ved dansk detail hvor lige knapt 1200 butikker er lukket. En så stor tilbagegang vil alt andet lige også påvirke os. Vi er dog fortsat Danmarks største indkøbsforening med ubestridt flest tilknyttede butikker.
Mvh'er og nyd sommeren

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har ikke haft problemer med…

Jeg har ikke haft problemer med overgang til nyt bonussystem. Nu glemmer man ikke at bruge det rigtige kort for at få bonus

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Forbrugsforeningen.
God sommer

Valutata 5 stelle su 5

Elsker at man nu kan betale med sit betalingskort.

Jeg har været medlem af Forbrugsforeningen i et stykke tid, og det er et medlemskab, jeg virkelig er glad for. Det fungerer bare – bonus bliver automatisk registreret, når jeg betaler med mit betalingskort, så jeg skal ikke tænke på rabatkoder, apps eller andre løsninger. Det gør det utrolig nemt at få lidt ekstra ud af de køb, jeg alligevel foretager.

Hej Rie,
Tak for din anmeldelse
Nyd sommeren

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er udmærket tilfreds med det nye…

Jeg er udmærket tilfreds med det nye system. Jeg har ikke haft problemer med at få bonus udbetalt (det har jeg fået 3 gange indtil videre), og jeg får nu bonus på køb, hvor jeg ikke tidligere har været opmærksom på, at forretningen var medlem af Forbrugsforeningen.

Nogle forretninger er længe om at give bonussen, men det er jo ikke Forbrugsforeningens skyld. Jeg formoder, at hver forretning har sin egen aftale om bonus og tidspunkt for frigivelsen heraf, da nogle giver 4 og andre 9 %

Hej Jeanette
Mange tak for din fine anmeldelse og din feedback på vores nye system.

Det glæder os, at du har stor glæde af det.Du har fuldstændig ret i din formodning. Både bonussatser og frigivelsestider afhænger af de enkelte forretninger og brancher. Det hænger ofte sammen med eksterne faktorer som butikkernes retur- og byttefrister.
Tak fordi du deler din oplevelse. Rigtig god sommer.

Valutata 5 stelle su 5

Manglende bonus blev hurtigt fremskaffet

Jeg manglede bonus fra Bauhaus. Efter indsendelse af kopi af boner blev bonus hurtigt indsat på min oversigt i appen.

22 luglio 2026

Hej Frank,
Dejligt at høre at det blev løst. Dankortet har lovet at til efteråret har de løst udfordringerne som opstår hvis/når man betaler med Dankort på mobilen - og så slipper man for at skulle gøre en eventuel indsigelse.
Hav en dejlig sommer

Valutata 3 stelle su 5

Bonusopsparingen er fin, hvis den virker, men……..

Bonusopsparingen er fin, når den virker men, specielt gældende for Fri Bike Shop er det sådan at man ikke får bonus selv om man burde have det og når man så gør indsigelse bedes der om så mange oplysninger, som ikke står på kvittering/faktura. Har desværre oplevet det flere gange.

3 giugno 2026

Hej John,
Tak for din besked.
Fri Bikeshop har haft nogle udfordringer med nogle nye terminaler hvor ikke alle indløsningsnumrene var oprettet. Dette er nu løst.
Mht. de informationer som vi har behov for, for at kunne finde en evt. transaktion og efter registrere bonus, så fremgår de alle af den bon og medfølgende kvittering/slip som man får når man betaler i en butik. Det er derfor vigtig at man gemmer dem. Ikke kun i relation til efter registrering af bonus, men også hvis du skal bytte varen.
Hav en fantastisk torsdag

Valutata 2 stelle su 5

Har virksomhederne tabt interessen for Forbrugsforeningens medlemmer?

Efter skiftet fra det fysiske kort, oplever jeg lidt utilstrækkelig info omkring min bonusoptjening. Jeg savner og så info omkring, hvilke virksomheder, der ikke længere giver bonus (fx. Silvan), og mest af alt savner jeg udvikling i antallet af landsdækkende virksomheder, der er interessante for sådan nogle som mig, der bor uden for de store byer. Jeg har ikke mange relevante bonusgivere at vælge imellem i Odsherred.

20 luglio 2026

Hej Benny,
Tak for din besked.
Som vores 140 år gamle foreningen er lige pt. må vi kun informere om ting og steder hvor medlemmerne får bonus (og altså ikke hvor man ikke får). Der arbejdes dog på en bedre information om evt. partnere som ophører (ud i fremtiden). Vi kan desværre ikke påtage os at oplyse om de partnere som ikke længere samarbejder med foreningen, for med 140 år er der 'et par butikker som ikke samarbejder med os mere'. Jeg kan (som kuriositet) nævne Havemann's Magasin og Julius Kopp ;-).
Fsa. Odsherred - og udviklingen indenfor dansk detailhandel generelt - så er udfordringen at der desværre bliver færre og færre butikker, hvilket også gør det vanskeligt for os at indgå samarbejder med butikker som ikke findes i samme mængder som tidligere. Du skal dog vide at de fleste af de nye butikker som vi får samarbejde med, kommer på baggrund af engagerede medlemmers arbejde 'i marken'. Du er også altid meget velkommen til at oplyse os om hvem vi skal tale med i de enkelte butikker og sende os navn og kontakt oplysninger.
Mvh'er og ha' en dejlig dag

Valutata 1 stelle su 5

Værste kundeservice og manglende…

Værste kundeservice og manglende sympati og forståelse. Havde fået nyt dankort og ikke fået det registreret i deres system. Da man har haft fysisk kort før har jeg ikke tænkt over at skulle opdatere mit dankort hos dem. Havde foretaget et større køb og kunne ikke forstå jeg ikke kunne se min bonus. Jeg reagere allerede 3 dage efter købet men forbrugsforeningen kan ikke efter registrer. De talte nedladende og det var ikke en rar oplevelse. Jeg bruger ikke forbrugseningen mere

1 luglio 2026

Hej Camilla,
Tak for din besked. Vi skal naturligvis tale ordentligt, så det beklager jeg at du ikke føler at du er blevet. Jeg tager sagen videre internt.
Fsa. dit nye Dankort er det altid vigtigt at huske at opdaterer det alle de steder du måtte have det tilknyttet. Hvad end det er hos os, rejsekortet eller brobizz. Ellers kan købet ikke registreres.

Valutata 5 stelle su 5

Det er lettere at optjene bonus

Jeg har kun godt at sige om den nye måde at optjene bonus. Jeg behøver nu ikke længere selv at undersøge, om en forretning giver bonus. Jeg skal kun checke, om Mastercard kan bruges i den konkrete forretning, da enkelte kun giver bonus ved brug af Dankort eller Visa.

Hej Karsten,
Tak for din anmeldelse
Nyd sommeren

Ned ad bakke.....

Det går stille og roligt ned ad bakke...
Bonus bliver ikke registreret og godskrevet, så man skal vente mindst 14 dage på at gøre indsigelse.
Jeg har et linseabonnement hos Thiele, hvorigennem jeg får fbf bonus. Denne gang ingen bonus. Laver indsigelse men får svar at jeg skal sende dokumentation med de sidste 4 cifre af mit kort.... det kan jeg jo ikke da det er en betalingsaftale. Men det har altid givet bonussen, selv om det er en betalingsaftale. Den er jo tilknyttet mit kort, som er registreret her hos Forbrugsforeningen.
Så hvordan pokker skal jeg så kunne dokumentere at jeg skal have den bonus godskrevet?

Flere gange virker det heller ikke hos Uno-X.

Og en bonus hos Imerco er den anden dag blevet annulleret selv om jeg først havde fået den.
Og NEJ, jeg havde ikke benyttet andre rabatordninger hos Imerco den dag.

Den 16.9.2025 har jeg i eboks fra jer fået en besked om at jeg skulle tilmelde Thiele til betalingsaftale. Der var oveni købet et link til tilmelding fra jer i den besked.
Indtil 1.6. i år har jeg fået bonussen hver måned via betalingsservice aftalen.
Så at sige at systemerne ikke taler sammen forstår jeg altså ikke. Hvad skulle have ændret sig fra 1.6. Til 1.7. da?

Hej Niels,
Tak for din besked.
Vedr. dit Thiele abonnement (som tidligere kørte via dit nu lukkede sorte FBF kort) og som jeg forstår nu kører via Betalingsservice så modtager vi ikke data fra Betalingsservice. Vi ville gerne men den løsning er endnu ikke opfundet. I har i øvrigt skrevet ud til alle vores medlemmer som har linseabonnment hos Thiele. Både på mail og i eBoks, med oplysning om hvad du skulle gøre for fortsat at få bonus. Hvis du vil have bonus på dit linse abonnement skal du nu i stedet henvende dig til din Thiele-afdeling. Så hjælper de.

Vedr. Uno-X kunne det lyde som om at du har betalt med MobilePay. Jeg forstår at de kan have udfordringer med at sende de nødvendige data til Uno-X. Prøv næste gang at betale med dit fysiske betalingskort, så er jer ret sikker på at det er løst. Den anden udfordring skulle gerne være på plads i september i år.

Vedr. Imerco, så er det Imerco som har oplyst os at du har benyttet dit ImercoPlus medlemskab og derfor ikke er berettiget til bonus, for som du ved må klub-/rabataftaler ikke kombineres. Mener du at det ikke er korrekt er du velkommen til at lave en indsigelse, hvilket kan gøres her: https://faq.forbrugsforeningen.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=32422472316178
Mvh'er og god sommer

Jeg er godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds, med at kan bruge mit dankort til betaling, så ser man senere om det er en bonus -forretning eller ej.

Hej Poul,
Tak for din anmeldes. Dejligt at du er godt tilfreds.

Kundekommunikation

Det har krævet stor ihærdighed, vedholdenhed og tålmodighed at få registreret bonus, der ikke automatisk blev registreret. Gentagne opringninger til kundeservice med virkelig dårlig behandling (fik fx besked om, at jeg bare kunne melde mig ud, hvis jeg ikke var tilfreds). Kontakt til egen bank for at få dokumentation, som Forbrugsforeningen krævede. Selvom Forbrugsforeningen medgav, at mine kort var registreret rigtigt, var det stadig mig, der skulle dokumentere køb ned til mindste detalje for at få bonus.
Siden april 2026 er det gået bedre med den automatiske bonus. Jeg er dog ærgerlig over, at der er færre butikker, der giver bonus efter overgang til den nye ordning.
Forbrugsforeningen gør opmærksom på, at man ikke kan få “dobbeltbonus” ved brug af flere rabatordninger, hvilket jeg respekterer, men hvordan skal man som kunde kunne undgå det, hvis rabatordninger automatisk er tilknyttet det samme kort? Det skriver de ikke noget om.

Hej Majken,
Tak for din besked.
Vedr. 'dobbeltbonus' eller kombination af flere rabataftaler så styres det automatisk i systemet. Derfor kan du fx opleve at et køb hos fx Imerco hvor du har benyttet deres ImercoPlus efterfølgende får afvist bonus.
Mvh'er og hav en fantastisk dag

Valutata 5 stelle su 5

Alle vil have forbedringer og ingen vil…

Alle vil have forbedringer og ingen vil have forandringer!
På trods af opstartsudfordringer synes jeg det nye kort/bonus system er en klar forbedring i og med jeg ikke længere skal minde mig selv eller min kone om at bruge FB kortet for at få rabat. Grænsen for rabatudbetaling er rimelig - hvis den var lavere ville det gå op i hat og briller.

Hej Jens,
Tak for pæne ord.
Hav en fantastisk sommer

Valutata 5 stelle su 5

Ja jeg vil gerne betale på…

Ja jeg vil gerne betale på Forbrugsforeningen det er en god måde at tjene penge på når man skal handle og det er altid godt at få bonus udbetalt så det er en god måde

Hej Haakon,
Tak for din anmeldelse. Det er jo netop foreningens formål: At skaffe bonus til medlemmerne.
Ha' en dejlig dag

Valutata 4 stelle su 5

Hvis man køber meget de steder der…

Hvis man køber meget de steder der gives rabat kan det sagtens betale sig selvom det koster 11 kr. om måneden

Hej Henrik,
Dejligt med endnu et medlem som ser idéen i et medlemskab.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più