Na het retour sturen van mijn producten kreeg ik mijn geld niet teruggestort. Op emails en telefoontjes werd niet gereageerd. Na 3 maanden heb ik mijn geld eindelijk terug gekregen nadat ik een deurwa... Leggi di più
In januari twee buitenlampen gekocht waarvan 1 ledlampje in juni al leeg/kapot bleek. Eerst telefonisch contact gehad. Geen wachttijden, direct iemand aan de lijn die enkele instructies en meteen aang... Leggi di più
24 september 5 buitenlanpen besteld, zouden 29 september geleverd worden werd op de site vermeld. Tot op heden nog geen lampen ontvangen. Gemaild op 29 september en ze zouden 3 oktober verstu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hanglamp besteld. Zoals in andere reviews beschreven duurde de levertijd inderdaad wat langer dan aangegeven, maar de lamp hier was €20 goedkoper dan dezelfde lamp bij Living24 en zelfs €50 goedkoper... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Nou ik heb 20 september iets besteld
Nou ik heb 20 september iets besteld. Het is nu 1 oktober en heb het nog niet in mijn bezit.
Ik zeg Service van een slak

Risposta di Verlichting
Overzichtelijke website met veel keus
Duidelijke website, vriendelijke snel reagerende klantenservice. Alles netjes verpakt en snel geleverd. Heb 1 lamp retour gezonden omdat ik deze fout besteld had, jammer dat daar hoge verzendkosten aan vast zaten (€7 voor een lamp van €30). vandaar geen 5 sterren
De eerste bestelling was goed dus…
De eerste bestelling was goed dus waarom geen tweede keer?
Deze was ook weer goed verzorgd.
Het is dat de tuin klaar is anders zeker bij Foir bestellen!
4 weken lever tijd is tegenwoordig…
4 weken lever tijd is tegenwoordig gewoon te lang.
Als ik niet gebeld had had ik men spullen nog niet gehad.
Slechte service en ervaring
Service kan beter
Lamp na 2jaar stukgegaan en gewezen op garantie .
Er werd heel moeilijk over gedaan.
Hoor tot nu toe plotseling niets meer .
Heel slecht.
Bestelling is snel en netjes…
Bestelling is snel en netjes afgeleverd. Dank je wel voor de kwalitatieve service.
Snel en goed
Snelle levering, goede kwaliteit van de tuinverlichting
Vlotte levering, goede kwaliteit en prijs van de de tuinverlichting.
Snelle service
Eerst het verkeerde product ontvangen. Direct gemaild en ze hebben erg snel alsnog het juiste product verzonden. Top service dus.
Goede website en snelle levering.
Supersnellle en correcte levering
Supersnellle en correcte levering. Plus artikel bij Bol tweemaal zo duur. Tevreden dus!

Risposta di Verlichting
Moest zeer lang wachten op de order…
Moest zeer lang wachten op de order waarbij er geen communicatie was. Uiteindelijk zelf contact gezocht maar ook daarna lang wachten.
Communicatie is dus gewoon slecht.