Surrugue og to gange Lasse om Trump! Det lyder godt, ikke sandt? Og det var godt, da de tre optrådte på slap line på Galaxen i Værløse. Showet - for det var det jo mest af alt - var lidt anderledes,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
FOF København har så ufatteligt lidt styr på deres tilmeldinger. Jeg meldte mig til et hold hos dem, men fik faktura og kvittering for et andet hold på et helt andet tidspunkt og måtte ringe og argume... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Peter Lund Madsen var levende og informativ. Kunne godt have forklaret nogle af billederne - for eksempel det første (fra Japan) - hvorfor var det valgt? Hvad skulle det vise? Skiltningen var mangelf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leif Davidsen LD er en enestående foredragsholder. Vidende om sit emne langt ud over det sædvanlige, superengageret og virkelig god til at formidle sit budskab på en let forståelig måde. Jeg må do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra højaktuelle foredrag og oplevelsesrige ture, over kurser i motion, madlavning, sprog og kommunikation, til børne- og familieaktiviteter, kreative kurser og musik- og sangundervisning. FOF København og Nordsjælland tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i 16 kommuner: København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Gentofte, Hørsholm, Fredensborg, Furesø, Helsingør, Hillerød, Allerød, Halsnæs og Gribskov – men du er velkommen, uanset hvor du bor. Vi udbyder årligt mere end 6.000 kurser, foredrag, ture og rundvisninger. Her står mere end 1.100 undervisere, foredragsholdere og guider klar til at dele ud af deres viden. Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet.
Ordrupvej 60, 5. sal, 2920, Charlottenlund, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Var til spændende foredrag med Rune Løkkeberg.
Det foregik i DGI byen. FOF og Lykkeberg havde ikke afstemt den tidsmæssige disponering, så seancen der skulle var ca 1½ time, blev korte af til at vare 1 time og 10 min. - Derfor fik vi ikke hele fordragt og der blev ikke lejlighed til at stille spørgsmål. Utjekket arrangeret.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Alt i alt har det været et rigtig skuffende kursus, som på ingen måde levede op til vores forventninger. Vores forventninger var, ligesom kursusbeskrivelsen, at lære om asiatiske krydderier mm., teknikker og tilsmagning. Dette var dog langtfra tilfældet.
Vi blev hver gang kort introduceret for dagens krydderier, men derfra stoppede "undervisningen". Vi skulle selv lave maden forstået på den måde, at når vi spurgte om hjælp til tilsmagning eller andet, var svaret blot "det er en smagssag og subjektiv vurdering, så I kan bare lave den, som I vil have den". Ergo var der ingen hjælp eller specielt læren at hente.
En "god" ting var, at underviseren var åben overfor ønsker til mad, vi kunne lave. Selv foreslog vi friturestegte vietnamesiske forårsruller, som vi fik lov at lave. Men til dagens undervisning indledede underviseren med at sige, at sidst hun lavede dem var i 2012, og at det var svært at lave dem, så vi måtte google os til, hvordan de skulle tilberedes. De blev langtfra gode og blot endnu en skuffelse.
Vi sidder og kigger tilbage på et kursus, hvor vi føler, at vi har spildt vores penge på ingenting - vi kunne reelt blot have fundet en opskrift på nettet og lavet herhjemme. Udfaldet havde været det samme. Vi er ærgerlige over at have deltaget på et kursus, hvor underviseren slet ikke havde nok styr på det asiatiske køkken til at lære fra sig og sågar skulle ned og handle nogle af gangene, fordi hun ikke havde købt det hele, inden undervisningen startede.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg havde håbet på at få et foredrag om kost, som kunne være nyttige for tarme. Det var meget kortfattet, hvorefter vi blev sat til at lave mad som angiveligt skulle være godt for tarmen, men ikke rigtig hvorfor. Så susede man rundt og lavede mad og spiste den bagefter. Det var slet ikke det, jeg var kommet efter

Risposta di FOF København og Nordsjælland
FOF har virkelig mange spændende foredrag.
Jeg har tidligere hørt både Peter Øvig og Ditte og Louise, som kan opleves i denne sæson. De kan anbefales.
Nu glæder jeg mig til at høre, hvad Pia Callesen har at fortælle.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Lidt for meget helikopter blik.
Den med fasanerne er fortalt mange gange.
Generelt dog meget underholdende

Risposta di FOF København og Nordsjælland
FANTASTISK!!! Han er genial. Fortalt så alle kan forstå det, med masser af humor og med masser af små, sjove anekdoter. Vil helt sikkert tage til flere foredrag med ham!

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Særdeles interessant og spændende foredrag leveret med vid og skøn humor. Jeg var så opløftet, da jeg gik hjem. Tusind tak for en stor oplevelse.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Meget velorganiseret thaimad kursus. Instruktiv og og velforberedt instruktør. Rigtig god stemning. Passende antal deltagere.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Godt kursus. Positivt overrasket over der kun blev brugt økologiske råvarer

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Fantastiske kurser og lærer og er særdeles glad for bredden i udvalget

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Stærkt, at opleve de unge mennesker berette om deres flugt til Danmark.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Fint arrangement om Børn På Flugt på Bremen Teater.
Smukt og rørende - fuld tilfredshed!

Var til foredrag på Gladsaxe bibliotek ...29/10-19
Glad(ere) og flad(ere) mave med Martin kreutzer
Super god . Jeg fik valuta for pengene og er meget tilfreds med fof København.
Ikke sidste gang jeg vil benytte mig af dem.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Kom godt i gang med Wordpress. Fin dialog. Fin plads til at løse problemer, den enkelte kursist var løbet ind i.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
I sent an e-mail on Sunday, didn’t get a response yet.
I have done a tour last weekend (mushroom tour) and I would like to give some feedback as I am not quite satisfied.
The guide was too late, which is fine, his car didnt start and he apologized for it.
We started and he explained that in private forests you are allowed to take one cap full of mushrooms, in state forests like the one we were in, we were allowed to take all we needed for personal use.
Then we started to walk. We were allowed to ask questions.
We just needed to stay close-ish to the guide.
I expected it to be a little different. Since it shows up in the “courses”, I expected to get an explanation of what kinds of edible mushrooms there were probably to find there and get some examples.
Now we just picked them randomly and had to show afterwards what we got. My whole contents of my basked got thrown out. I don't think this was needed if we got a proper explanation up front. Such a shame to pick to many mushrooms unneeded.
So I think it would have been better if we really got a proper introduction to edible mushrooms and THEN go out to find them!
It would also have been nice if we had an explanation of where the best places were to look for them.
Now we just walked around, grabbing anything that looked like a mushroom.
Then, I was able to take the BUS at 12:11h. The tour should have ended at 12:30, but it was done at 12!
So, we really didn't get what we paid for.
The walk was nice, but I could have done that for free...
And none of my mushrooms were edible, I think with the right explanation, that could have been different.
Such a shame. Makes me wonder about other FOF tours and courses.
I would like to add one more thing:
The description mentioned a folder that we would get.
We didnt receive that either...
Really, what did we pay the 150kr for?

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg kan på ingen måde anbefale FOF - de overholder simpelthen ikke hvad de lover, hvilket nu rammer mig som kunde for jeg mister mit indbetalte beløb på 1.855 kr. Jeg får nu en forklaring, at det bunder i en misforståelse, men den misforståelse kommer åbenbart kun FOF tilgode. Jeg tilmeldte mig kort før start holdet "træning i varmt vand" og var der en eneste gang og ringede straks efter til FOF, da tidspunktet ikke passede om torsdagen og ønskede at komme på et andet hold og tidligere start. Det kunne ikke lade sig gøre pga. venteliste, men jeg blev lovet i telefonen, at vi nok skulle finde ud af det og at de satte mig på en venteliste på et andet hold, så jeg ikke mistede mit beløb på 1.855 kr. Jeg har løbende ringet og fået at vide, at jeg ikke behøvede at ringe, da jeg ville automatisk få en besked via mail når holdet blev ledigt og ja det hold blev aldrig ledigt. Ja så ringede jeg så for at høre hvad gør vi så nu og nu er alt en misforståelse og jeg har mistet mine penge. Jeg kan på ingen måde forstå eller acceptere den form for manglende kundeservice og havde sørme troet at FOF er interesseret i deres kunder.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Havde bestilt en rundvisning af Frederiksberg slot gennem FOF, som der står er med en kulturhistoriker, jeg er meget historie interesseret og tænker det kunne være spændende, selvom det jo ikke ligefrem er billige rundvisninger. Da vi møder op, står der en ung kadet, som skal stå for turen. Han gør bestemt sit bedste men aner jo tydeligvis ikke hvad han snakker om, og roder rundt i historiske facts. Pinligt når deltagere på en tur skal rette underviseren.
Jeg ender egentligt med at være noget skuffet over turen, jeg kom ikke for at høre om officer skolen men om Frederiksberg slot, og når der står det er med en kulturhistoriker, formoder man det er en der kan sit kram. Jeg har siden taget kontakt til FOF. Hvor til hun meddeler mig at der står i teksten " at deres omviser er arrangør" hvilket så skulle betyde at han faktisk slet ikke omviser (da FOF åbenbart ikke må bruge deres egne omviser da det er militært område) Det er helt fint, problemet er bare at de ikke oplyser dette nogen steder. denne "sætning" som hun mener forklarer det hele står ikke i deres beskrivelse online, hvor vi har booket, ej heller i de 2 mails jeg har modtaget omkring tilmeldningen. så jeg mener helt bestemt det er falsk markedsføring. Hvorfor ikke bare skrive lige ud at det er en kadet der omviser? når ja- måske fordi folk ikke vil tilmelde sig så og FOF vil miste penge- sørgelig måde at drive forretning på. (dertil skal det lige nævnes at FOF's omviser aldrig mødte op, vi mødte ham tilfældigt på vej ud efter rundvisningen. Han var kommet for sent og måtte ikke blive lukket ind)

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.