Surrugue og to gange Lasse om Trump! Det lyder godt, ikke sandt? Og det var godt, da de tre optrådte på slap line på Galaxen i Værløse. Showet - for det var det jo mest af alt - var lidt anderledes,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
FOF København har så ufatteligt lidt styr på deres tilmeldinger. Jeg meldte mig til et hold hos dem, men fik faktura og kvittering for et andet hold på et helt andet tidspunkt og måtte ringe og argume... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Peter Lund Madsen var levende og informativ. Kunne godt have forklaret nogle af billederne - for eksempel det første (fra Japan) - hvorfor var det valgt? Hvad skulle det vise? Skiltningen var mangelf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leif Davidsen LD er en enestående foredragsholder. Vidende om sit emne langt ud over det sædvanlige, superengageret og virkelig god til at formidle sit budskab på en let forståelig måde. Jeg må do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra højaktuelle foredrag og oplevelsesrige ture, over kurser i motion, madlavning, sprog og kommunikation, til børne- og familieaktiviteter, kreative kurser og musik- og sangundervisning. FOF København og Nordsjælland tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i 16 kommuner: København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Gentofte, Hørsholm, Fredensborg, Furesø, Helsingør, Hillerød, Allerød, Halsnæs og Gribskov – men du er velkommen, uanset hvor du bor. Vi udbyder årligt mere end 6.000 kurser, foredrag, ture og rundvisninger. Her står mere end 1.100 undervisere, foredragsholdere og guider klar til at dele ud af deres viden. Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet.
Ordrupvej 60, 5. sal, 2920, Charlottenlund, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jytte Wikkelsøes bog "Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte" er sansynligvis en rigtig god bog. Den er hvertfald godt anmeldt og min kone er glad for den.
Men som foredragsholder føler min kone og jeg os godt og grundigt taget ved næsen.
Jytte virkede meget uforberedt, hun læste konsekvent det hun sagde op, virkede låst af sine noter og på ingen måde som om hun har erfaring i at holde foredrag.
Hendes pointer var vævende og som om hun fortrød dem undervejs, imens hun støttede sig til et slideshow, hun heller ikke havde styr på, da det kørte frem og tilbage imens hun undskyldte at hun ikke havde styr på det.
Hun stod på præcis det samme sted uden at bevæge sig, virkede forvirret og som om hun ikke havde styr på sit eget faglige stof, trods hun "kun" skulle gengive pointer fra sin egen bog og måske endda skabe en spændende dialog efterfølgende.
I udgangspunktet var en times oplæg og efterfølgende spørgsmål fra publikum egentlig for lidt tid, men da det hele var overstået var vi nærmest lettede og kunne ikke lade være med at spørge andre ind til deres oplevelse.
Den var ligesom vores.
Da vi har betalt 160 kr. pr. billet til et udsolgt foredrag var det på ingen måde pengene værd og forslaget herfra er at nøjes med at købe bogen!

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Leonora Christina Skov er en formidabel formidler, og det var en berigende oplevelse. Så modig og autentisk, det er inspirerende.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Det var en rigtig dejlig aften. Leonora er fuld af liv og er en fantastisk oplægsholder.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg havde en dejlig aften i selskab med
Leonora Christina Skov.
Hun er vidunderlig 💕

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg havde desværre lige læste Bentes bog. Hvor jeg synes at hele fordrage handler om indhold fra det bogen jeg læste.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Super spændende og inspirerende foredrag med Bente Klarlund.
Desværre synes jeg at vi var alt for mange i lokalet. For et samfund der dårlig nok er kommet ud af en pandemi, var det næsten ikke til at holde ud at vi lige pludselig skulle sidde skulder ved skulder ved helt fremmede mennesker. Det var bestemt ikke rart.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
It has been 3 months since my Spanish class has been canceled because of the Covid restrictions. They refused to teach the course online over Zoom and I was urged by the teacher to sign up to ensure FOF gets funding from the government. Even after asking them for my refund three separate times, they insist they will refund me some time. Don’t buy a class here if you hope to get a refund. I had to cancel two classes in the past with Studieskolen, and they refunded me in full that week.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg havde betalt for to kurser hos FOF, da corona lukkede landet ned igen i december. Det ene kursus var et weekendkursus i december, som altså slet ikke blev til noget, det andet et fortløbende kursus, som skulle have forsat frem til februar 2021 og hvor vi altså havde fået nogle måneders kursus ved nedlukning.
Jeg har endnu ikke fået mine indbetalinger retur, især undrer det mig, at pengene for det helt aflyste kursus ikke er kommet? For her er der jo ingen tvivl om, at hele beløbet skal tilbagebetales.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Har lige været en uge på rytmisk summercamp som var underholdende,lærerigt , hyggeligt og sjovt. Der var en masse undervisning og samtidig også god tid til sammenspil med de andre deltagere.
Jeg går også til fast undervisning en gang ugentligt og har megen glæde af at spille musik. Helt overordnet kan jeg kun rose FOF og TRAX for en engageret, dygtig og god undervisning. Man får rigtig meget for de penge man giver. Få nu din indre musiker frem -uanset niveau - og glæd først og fremmest dig selv.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg har deltaget i mange længere forløb, men også i aftenforedrag af et par timers varighed.
’Sæsonens Kulturbegiveheder’ er mit fortrukne kursus. Spændende emner og meget søde og engagerede undervisere!

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Det var meget positivt at opleve Svend Brinkmann live. Han er levende, gestikulerende, humoristisk, entusiastisk nørdet, inspirerende og jo meget vidende.
Associationerne får frit løb, så man skal lige holde tungen lige i munden - det gælder også for hans bog “Hvad er et menneske” som jeg læste inden foredraget. Måske vil jeg læse den igen faktisk.
Jeg sad dog med en fornemmelse af at associationerne løb af med ham og tiden derfor løb fra ham - det gav han egentlig også udtryk for....så der blev kun plads til to spørgsmål....og måske vi gik glip af nogle pointer i forbindelse med bogen..eller ikke.
Bogen har jeg anbefalet til min kloge niece på 19. Jeg tror det er rigtigt, at det vil være god læsning for unge mennesker i denne tid, der er så overvældende og presset for dem.
“Alt er så specifikt og specialiseret nu. Man uddanner sig ikke til kok (i al almindelighed) men til sushi kok..” nævnte hun som eksempel på det hun oplever som tidens krav om specialisering..
Nu vil jeg læse Brinkmanns andre bøger med hans humoristiske sans i øret.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Fantastisk positiv oplevelse at høre den karismatiske Sven Brinkmans: Hvad er et menneske

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Var til foredrag med Svend Brinkmann i går aftes og det var endnu en god oplevelse. Brinkmann er en glimrende formidler og gjorde foredraget både levende og interessant

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Især første del af foredraget var virkelig interessant, han holdt os hele tiden fanget med nye indfaldsvinkler til en meget aktuel problemstilling. Der var stor inspiration at hente, både til at læse hans egen bog og de andre bøger, han undervejs anbefalede.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Svend Brinkmann’s foredrag om hans seneste bog, “Hvad er et menneske?” var en glimrende oplevelse. Hans måde at fortælle den oplevelse og “opdagelse” på, gjorder at man blev mere interesseret i emnet. Det får en til selv at søge flere svar og læse fra flere andre forfattere. Og hans tips til at læse de andre bøger, som gjorde indtryk på ham selv. Jeg blev underholdt, og vildt fedt at høre fra en som er så nørdet på det! :-D

Spændende stof med Sven Brinkmann - gerne flere

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Fint foredrag med Rune Lykkeberg, men tidsrammerne var dårlige.
Lykkeberg troede der var en ramme på to timer, men der var kun 1½ time inklusiv pause, hvor der skulle signeres bøger.
Alt for kort tid og ingen mulighed for dialog og spørgsmål. 150,- var klart i overkanten taget ovenstående i betragtning. Kom igen!

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Jeg har generelt været fint tilfreds med kurser og foredrag hos FOF og regner med at melde mig til flere af begge i fremtiden.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Arrangementet var i principielt til 5, men det var for kort. RL troede han havde 2 timer - og det var knapt nok.
Desuden kunne det gave været ønskeligt at man kunne købe forfriskninger i pausen, hvor baren rent faktisk var lukket.

Risposta di FOF København og Nordsjælland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.