Je wordt begroet bij binnenkomst, ook al is de verkoper met een klant bezig. Ze luisteren naar je wensen en denken goed met je mee. Mooie en goede aanbiedingen op merkfietsen. Langer garantie en gemak... Leggi di più

In het voorjaar van 2026 de eerste fietsen voor de kinderen hier gekocht. De service is goed, vriendelijk personeel die de tijd nemen om je goed te helpen. Nu had ik zelf een nieuwe fiets nodig en heb... Leggi di più
Een hele positieve ervaring met deze winkel. Vandaag heel goed geholpen door Jeroen. Hij nam de tijd om ons alles te vertellen over verschillende ebikes en daarnaast onze vragen te beantwoorden. Daar... Leggi di più
Ik was super blij dat ik nog precies dezelfde fiets kon krijgen als de fiets die gestolen was (en die pas 2 maanden oud was, maar het was een uitlopend model). Wel jammer dat die alleen in de winkel o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Zwolle
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Stadionplein 19, 8025CP, Zwolle, Overijssel, Paesi Bassi
- 038 303 2667
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
goede service
Afgezien van de wat krappe personeelsbezetting, zijn we goed geholpen en is de fiets uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht.
Blij met het hele taject
Vriendelijke medewerkers die ondanks de drukte alle tijd voor je nemen.
Duidelijke uitleg met enthousiasme gegeven.
Blij met mijn fiets en de hele afhandeling.
Deskundig, vriendelijk en volle aandacht.
Er was alle tijd om samen met mij een passende fiets te zoeken. Ik werd hierbij goed geadviseerd. Daarnaast waren de medewerkers waarmee ik te maken heb gehad bijzonder vriendelijk!
Prettige ervaring.
Veel keus in elektrische fietsen. Rustige en duidelijke uitleg over verschillende merk fietsen met voor-, en nadelen.
Uiteraard de gunstige prijs t.o.v. andere fietszaken.
Fiets gekocht in de winkel in Zwolle…
Ik heb onlangs de winkel in Zwolle bezocht. Ik wist al welke fiets ik wilde hebben en heb daarover nog een goede feedback gekregen. Fiets was op voorraad en een week later fietsen ik op mijn nieuwe e-bike de winkel uit. Tussendoor nog contact gehad en goed geadviseerd over de telefoonhouder. Deze was zelfs al gemonteerd toen ik de fiets kwam halen. Ze hebben ruim de tijd genomen en meegedacht met de fietstassen en verzekering
Goeie uitleg en meting
Goeie uitleg en meting
Duidelijk in afspraken
Fiets was er veel eerder
En stond meteen klaar
Vriendelijk
Vriendelijk, behulpzame en meedenkende man die ons heeft geholpen en we konden de fiets dezelfde dag ophalen, echt super🍀
Bestelde fiets werd eerder geleverd dan…
Bestelde fiets werd eerder geleverd dan verwacht. Heel aardig en behulpzaam personeel.
Voel je begrepen
Hartelijke tegemoettreding van mij als klant en een uitgebreide voorlichting. Geen opdringerige houding. Neutrale aanprijzing van opties.8
Klantvriendelijk nummer 1
Zeer nette verkopers, gaven goede adviezen en snapte mijn punten.
Mooie fiets gekocht op de juiste hoogte frame dat was mijn belang.
Behulpzaam,veel nformatie gegeven en…
Behulpzaam,veel nformatie gegeven en vriendelijk. Te verbeteren : telefonisch moeilijk te bereiken.
Snel geleverd
Snel geleverd, vriendelijk personeel
Superwinkel in Zwolle
Besteld via de telefoon
Besteld via de telefoon, ook netjes geholpen aan de telefoon. Later gebeld dat de fiets klaarstond diezelfde avond erheen gegaan en ook daar in zwolle netjes geholpen door die persoon. Dus de hele operatie van bestellen tot uitleveren een prettige beleving.
Persoonlijke service
Persoonlijke service, sleutelen aan de fiets totdat je hem zelf goed vind. Er wordt naar de wensen geluisterd en tot de betaling zit je nog nergens aan vast, erg fijn.
Compliment!
Na de aanschaf van een Cortina E-bike leek het alsof deze qua snelheid niet de juiste km per uur kon behalen als van te voren aangegeven. Na de eerste controle werd gezegd dat hij helaas niet harder kon rijden. Bij de onderhoudsbeurt afgelopen week bleek de software toch niet goed afgesteld te zijn en wel op een andere wielmaat. Hierdoor was er een afwijking in de snelheid van maar liefst 4km per uur! Dat lijkt weinig, maar is best veel! Dank aan deze topper bij vestiging Zwolle!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
De medewerkers doen zichtbaar hun uiterste best! hun…
De medewerkers doen zichtbaar hun uiterste best om de verkoop goed te laten verlopen. Hoewel het maken van een factuur 'best wel ingewikkeld' is hebben wij een prima ervaring in zowel het salesproces als het afleverproces.