Afgelopen maandag 27/7 2026 is mijn fiets gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan, andere dag cotact met Fietsvoordeelshop Ridderkerk, werd super geholpen door Peter, dinsdag al een nieuwe fie... Leggi di più

Levertijd was erg lang zou 14 dagen zijn werden 2 maanden , voordeel was dat fiets goedkoper was geworden
Vriendelijk professioneel hupzaam en ervaring medewerkers. Ik ben heel erg blij hoe ik behandeld ben en hoe mij fiets in super snel tempo hebben goed gemaakt. Ik raad aan iedereen om gebruik te maken... Leggi di più
Top service . Geheel gratis mijn oude fietsmandje gedemonteerd en op mijn nieuwe mandje( gekregen van de buurvrouw) dus niet bij hun gekocht op mijn andere mandje gemonteerd .ik heb al eerder goede er... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Ridderkerk
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Nijverheidstraat 2, 2984 AH, Ridderkerk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- 0180 335 339
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Advies gegeven en niet de duurste fiets…
Advies gegeven en niet de duurste fiets aangesmeerd.
Vriendelijke personen.
Vriendelijke personen.
Geven je veel informatie niets is teveel als je blijft vragen. Mag de fiets uit proberen
Zou ze bij andere aanbevelen
Vriendelijk en professioneel geholpen…
Vriendelijk en professioneel geholpen en tevreden met onze nieuwe fietsen. Aftersales weten we nog niet maar wel n goed gevoel over
Alle lof
Ondanks dat het vrijdag was, halverwege de middag en best druk, nam de verkoper alle tijd om onze nieuwe fiets uit te leggen.
Waar hij zelf niet uit een antwoord kwam (iets met een app op de telefoon) vroeg hij advies aan zijn collega, en samen maakten zij dat wij tevreden naar huis zijn gefietst.
Alle lof voor de fietsenvoordeelshop
Goede hulp bij uitkiezen nieuwe fiets
Goede hulp bij uitkiezen nieuwe fiets. Veelvuldig mogen proefrijden.
er werd goed de de tijd voor ons…
er werd goed de de tijd voor ons genomen,betreft uitleg en aan horen van onze wensen.we hebben 2 fietsen gekocht die na een door hun aangeboden proefrit ons goed zijn bevallen.
Ik kwam zonder aankondiging langs om…
Ik kwam zonder aankondiging langs om mijn zadel hoger te laten zetten, die was tijdens het fietsen gezakt. Werd meteen heel vriendelijk geholpen en kon weer op pad. Super service en geheel kosteloos! Waar maak je dat nou nog mee?!
Netjes geholpen en goed advies.
Netjes geholpen en goed advies.
Vlotte levering, zeer tevreden.
Fijne fietsenzaak.
1,5 jaar geleden in Ridderkerk mijn fiets gekocht! Top geadviseerd en geholpen.
Daarna al een paar keer voor een beurt en kleine mankementen naar de werkplaats geweest! Iedere keer geholpen door Steven, wat een topper, helpt je indien mogelijk gelijk en anders heeft hij altijd wel een tijdelijke oplossing! Super!
ik had wel wat meer info kunnen krijgen…
ik had wel wat meer info kunnen krijgen over de fiets
bv dat er een app is
waar het frame nr staat voor registratie
dat er een e slot is als men de app gebruikt
dat zijn toch nuttige dingen ivm eventuele diefstal omdat tegen te gaan
we hebben goed advies gekregen en…
we hebben goed advies gekregen en uiteindelijk hele fijne fietsen gekocht !
Supergoede ervaring met…
Supergoede ervaring met fietsvoordelshop (Ridderkerk). Ze dachten heel goed mee en ze waren zo sympathiek een kwartiertje langer open te blijven toen ik vast stond in de file. Dankjewel Peterrrrrrr in het bijzonder.
denken heel goed mee en
Fietsvoordeelshop locatie Ridderkerk
Fietsvoordeelshop locatie Ridderkerk, alle lof voor het personeel daar. Ik had een probleem met een nieuwe fiets. Elke keer direct en keurig geholpen . Mannen van de werkplaats doen echt alles om het probleem op te lossen. Jullie zijn kanjers!!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Risposta di Fietsvoordeelshop - Ridderkerk
Behulpzaam personeel