Goede ervaring. We werden goed geholpen met onze zoektocht naar een goede fiets, kennis van zaken, doen niet moeilijk over bv proefrit of vooruit betalen, komen afspraken na, helpen goed bij de afhand... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Ridderkerk
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Nijverheidstraat 2, 2984 AH, Ridderkerk, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- 0180 335 339
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Goede voorlichting en n fijne mensen.
Zeer vriendelijk personeel en top…
Zeer vriendelijk personeel en top service
Hier werken mensen die verstand hebben van zaken en naar je luisteren.
Inmiddels l 5 fietsen hier gekocht....Top
Fijne service!
Heel fijn dat mijn bakfiets even tussendoor gerepareerd werd, zodat ik weer verder kon fietsen. Voor een andere reparatie moest wel een afspraak worden ingepland, wat begrijpelijk is gezien de drukte. Hier een tevreden klant!
Vriendelijk professioneel hupzaam en…
Vriendelijk professioneel hupzaam en ervaring medewerkers. Ik ben heel erg blij hoe ik behandeld ben en hoe mij fiets in super snel tempo hebben goed gemaakt. Ik raad aan iedereen om gebruik te maken van de service die de FietsvoordeelShop IN RIDDERKERK BIED. Hartelijk dank voor jullie service en hulp. Het wordt enorm gewaardeerd🙏. Tot ziens Savio
Heel erg vriendelijk super hulpzaam en…
Heel erg vriendelijk super hulpzaam en wisten ze gelijk het probleem op te lossen. Hoe fantastisch is dat. 👊
Wat een service
Vanmiddag hoorde ik tijdens het fietsen een knal en liep er ineens eea aan. Ik ben naar de winkel gegaan. Een bereidwillige medewerker bekeek het en constateerde dat er een spaak was gebroken. Hij heeft gelijk een nieuwe spaak erin gezet. M'n remmen ook nog wat bijgesteld.
Service!! Een grote pluim voor deze winkel.
Je word er heel goed geholpen
Je word er heel goed geholpen. Alles was perfect geregeld en staan altijd klaar voor hulp en vragen.
Direct geholpen met fietsenstandaard
Om 17.00 vrijdagavond langs de winkel gereden voor de standaard van de mountainbike van mijn zoon. Binnen 5 minuten geholpen en gingen we naar buiten met een nieuwe fietsenstandaard. Ik was maar 15,95 euro kwijt, het maken was gratis. Wat een vriendelijk personeel! Hartelijk bedankt
Vriendelijke mensen ,goed geholpen en…
Vriendelijke mensen ,goed geholpen en eerlijk advies.Mocht verschillende fietsen testen .Ook in de werkplaats goed geholpen en ze denken ook met je mee goede service
Ik geef ze een goede aanbeveling 5 sterren. 17-07-2026
Vriendelijk geholpen ,goede uitleg gehad
Goede ervaring.Prettig geholpen alleen…
Goede ervaring.Prettig geholpen alleen als je twee fietsen koopt 6000 euro mag je toch wel iets van korting verwachten op je fietsen dat daar niet over te praten viel was een tegenvaller, dus de volgende keer een andere aanbieder eerst proberen verder prima.
Er werd naar je geluisterd,goede…
Er werd naar je geluisterd,goede communicatie en snelle levering
Reparatie uitgevoerd buiten normale…
Reparatie uitgevoerd buiten normale werkzaamheden om.
Fiets na laten kijken
Fiets na laten kijken. Geen afspraak, gewoon binnenlopen op de gok. Supergoed en vriendelijk geholpen. Topservice, zelfs als je je fiets 2 jaar geleden hebt gekocht. ‘Hoort bij de service’.. Zo kan het dus ook. Top!!
Service erg goed
Service erg goed. Dikke 10+. Wiel kapot en een nieuw wiel. Sparta zwart.
Personeel. Erg vriendelijk vooral die knappe fietsenmaker met zijn mooie blauwe ogen. Ps knuffel hou je nog tegoed 😉
Ik zou iedereen fietsvoordeelshop aanraden. Simone kaandorp