Veldig enkelt å komme seg inn på senter. Litt variabelt av treningsapparat på de forskjellige sentrene. Når det gjelder betaling av abonnement bør man kunne velge når man ønsker å betale. F.eks 1 hv... Leggi di più

Fikk informasjon om at nytt senter skulle åpne 26. mars. Jeg meldte meg ut av mitt nåværende treningssenter. Jeg tenkte at det ville være et hav med tid hvis jeg trente ut april. Nå er siste oppdateri... Leggi di più

Tren gratis kampanje betyr automatisk 1300,- i diverse avgifter og bindinger. Vilkårene er lureri, styr unna. Eieren av feel24 er en tulling i kommentarfeltet på facebook men vet selv at han er pengeg... Leggi di più

Liker treningssenterene og har forøvrig ingenting å si på saken. Har brukt senteret på Nestranda en del men når det ikke lenger var døgnåpent der så har jeg begynt å gå til den i Tromsdalen. Savner en... Leggi di più

1. Palestra e centro fitness
  2. Negozio di attrezzature sportive

Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Uprofesjonelt

Medlemskapet ble sagt opp innen en time etter signering og ble aldri benyttet, men har likevel mottatt en faktura for oppsigelsestiden som de nekter å kreditere! Uprofesjonelt, spør du mæ! Og enda reklamerer de for «ingen bindingstid» 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

11 aprile 2025

Helt ubrukelig kundeservice

Helt ubrukelig kundeservice. De klarer ikke å svare på enkle spørsmål, og roter med tall. Går man høyere opp i systemet så er de like flinke til å få folk til å miste tilliten helt. Kun ute etter å lure til seg penger. Dette er noe av det verste jeg har vært med på. Skulle ønske jeg kunne gi null stjerner! Meget skuffet over hele opplegget.

14 aprile 2025

OBS OBS LES KONTRAKT NØYE

"Gratis" trening endte opp med å bli ganske kostbart.

Les kontrakten nøye før avtale inngås. Easyfit drev tidligere dette treningssenteret i Mandal, og reklamerte med "ingen bindingstid". Under deres eie stemte dette, men nå er det bindingstid på 2 måneder ved oppsigelse av kontrakt. I tillegg faktureres et "årlig administrasjonsgebyr". Markedsføringen til Feel24 fremstår i beste fall som villedende.

Ut fra et kost/nytte-perspektiv vil de fleste andre treningssentrene i Mandal etter mitt skjønn gi mer verdi for pengene. Senteret er lite, og det skal ikke mange personer til før det blir kø foran apparatene.

De fleste av de positive kundeanmeldelsene kan direkte knyttes til Feel24 gjennom navn. I retningslinjene til Truspilot står det: "You cannot write a review about a business or their products if you or someone in your immediate family owns or works for the business.". Det er rimelig grunn til å tro at alle de positive anmeldelsene stammer fra personer relatert til Feel24. Dette er første gang jeg skriver en negativ anmeldelse, men denne kundebehandlingen er det viktig å informere om. Det er også viktig å være en motvekt mot anmeldelser som stammer fra personer relatert til Feel24.

25 marzo 2025

Elendig service

Elendig service! promotering med gratis trening i en mnd, men med 2 mnd betalt oppsigelsestid som ikke ble godt nok forklart! Endte med å betale 1500kr for noe jeg bare ville teste ut 1 uke..

3 febbraio 2025

Villedende markedsføring om "ingen bindingstid"

Jeg valgte Feel24 på grunn av kampanjen deres om «ingen bindingstid» og "gratis" trening til februar. Dessverre viste det seg at medlemskapet uten binding faktisk innebærer to etterfølgende måneders betalingspliktig oppsigelsestid. For meg oppleves dette som spekulativ dobbeltkommunikasjon og villedende markedsføring, da det i praksis er en økonomisk binding på mellom 2 - 3 måneder. Verken "gratis" eller "ingen bindingstid" er i realiteten mulig. Feel24 hevder på sin side at bindingstid og oppsigelsestid er to forskjellige ting.

31 marzo 2025

Helt håpløst kundeservice.

Helt håpløst service. Umulig å komme i kontakt med på en seriøs måte. Ble utsetengt fra senteret fordi jeg måtte benytte en annen enhet for å åpne døren. Da jeg neste gang brukte opprinnelig enhet, ble jeg utestengt og fikk ingen fornuftig respons fra et kundesenteret, annet enn at abonnementet mitt var i orden? Er fremdeles utestengt på fjerde døgnet. Har brukt timer på venting og mailing, firmaet nåes ikke på telefon.Hele firmaet og forretningsmodellen er en åpenbar sak for forbrukerrådet.

31 marzo 2025

Ikke tren "gratis"

Feel24 reklamerte for "gratis trening frem til mars". Som student er det utrolig bittert å kastet bort 1700 kr helt uten videre. Det de ikke reklamerer for derimot er at det egentlig er 2 måneders oppsigelsestid, som starter 1. dagen i måneden ETTER oppsigelsen er motatt. I tillegg til en årlig administrasjonsgebyr på 200kr.

20 febbraio 2025

Styr unna!

Styr unna!
Inngikk en "En måned gratis trening" avtale i juleferien. Da jeg avbestilte abonnementet fant jeg ut at jeg måtte betale i tre måneder utover gratis-måneden, i tillegg til en 200 kroner i årlig gebyr.
En "gratis måned med trening som student" kostet meg altså over 1700 kroner. Ikke inngå en avtale med disse!

21 marzo 2025

Jeg ser at jeg er ikke den eneste som…

Jeg ser at jeg er ikke den eneste som har blitt lurt... Hammerfest. kjøpte 1 måneder for 1 krona og deretter med betaling, først åpnet dem ikke i august som de annonserte, fikk melding den 18 februar om at dem åpner 28 februar...altså 10 dager etter. Den dagen ble jeg syk så kom jeg den 7 mars når jeg ble bedre men bare for å se og snakke med ansatte om gruppe timer i første omgang. Koden som jeg fikk i sms fungerte ikke. Jeg prøvde å få meg inn men ingen kom ut, frøs der ute og sto som idiot. Det finnes ikke telefon nummer men jeg fant mail adresse jeg sendte mail om å hjelpe meg å komme inn og om at koden funker ikke. Jeg fikk svar "noe jeg kan hjelpe med?" Eee...halo! 11 mars sagt jeg opp abonnementet fordi jeg får ikke hjelp med adgang og tiden går. 13 og 14 jeg sendte mail, dem avregistrerte meg men...faktura står for å betale! Sendte 2 mail om det at jeg skal ikke betale for det fordi jeg har ikke fått adgang til senteret! Om jeg må betale 480 per måned i 2-3 måneder når det står på appen "adgang er deaktivert" det er ikke aktuelt. Da må jeg kunne komme inn! Ingen svar for ei uke! Dem bryr sæ ikke. Seriøst, det går til forbrukerrådet til mekling og til media, sånt svindel må anmeldes til politiet og.

7 marzo 2025

Feel24 Molde

Feel24 Molde, aggressiv annonsering om gratis trening hele januar. Lite informasjon om at man faktisk må betale 436kr 2 måneder etter januar.
Reklamerer for å ha oppgradert utstyret sitt, i realiteten har feel24 tatt inn gammelt utstyr fra CrossFit Molde når utstyret som var der fra før funket helt fint. Ikke til å anbefale!

1 gennaio 2025

Rene og fine lokaler

Rene og fine lokaler. oppleves nytt og innbydernes!
Enkelt å melde seg inn, man får umiddelbar tilgang til alle senterne i kjeden via appen på tlf. Lav pris, og hyggelig ansatte!

5 marzo 2025

Vanskelig å melde seg ut

Vanskelig å melde seg ut. Da på siden deres kommer opp feil når jeg skal melde ut. Må da sende inn mail til de. Ikke mulig å ringe eller gjør slutt på medlemskapet hos treningsenteret. De gjør det svært tungvint.

21 febbraio 2025

Ble fakturert 600kr etter endt…

Ble fakturert 600kr etter endt medlemskap innenfor retningslinjene. De nekter å betale tilbake pengene, og avviser dialog/hjelp på mail. Om en bedrift ikke har en kundeservice-telefon, er de nok en god grunn til det.

20 febbraio 2025

Verste mulig måte og bli medlem på

Verste mulig måte og bli medlem på, anbefales ikke! Jeg vart medlem i bindingstid i 2 år og når jeg først vart ferdig så har jeg nå prøvd og melde meg ut, får bare beskjed fra appen om en feil og jeg på kontakte kundeservice men de svarer nesten aldri og det føles umulig og stanse medlemskap. Dårlig service og dårlig måte dem gjør ting på

18 febbraio 2025

Skulle trene gratis i 2 mnd

Skulle trene gratis i 2 mnd, men sentret åpnet aldri. Fra første åpningsdag (5-6 mnd etter innmelding) kom første faktura med fullpris. Både jeg og min samboer sendte mail til kundeservice, der vi skrev vi ikke ønsket å være medlem, ettersom de ikke hadde levert tjenesten(gratis prøveperiode) som forventet. Vi fikk aldri noe svar. Det kom faktura på faktura, purringer og inkassovarsel.
Først da inkassoselskapet tok kontakt, ble det fortgang i sakene. Måtte forklare hva greia var, samt sende ny mail til kundeservice. Etter tre dager (sikkert ny rekord), fikk vi svar fra kundeservice at kravet var slettet og fakturaene kreditert.
Dette er det verste lureriet vi har opplevd. Ikke får man kontakt, da ingen av sentrene eller «ledelse» har en telefon man kan nå. Anbefaler virkelig ingen å melde seg inn her.

5 febbraio 2025