Vi har igen haft en god oplevelse ved FDM Travel i Århus ifm. vores tur til Japan. Morten Kirkegaard Pedersen henviste os til hans kollega Vicki Mikkelsen. Her fik vi en super service og rigtig god v... Leggi di più
Vi har de seneste år rejst flere gange med FDM. Altid med god og professionel sparring fra en dygtig rejsekonsulent, som selv har rejst i det område, som vi godt vil besøge. Vi sætter stor pris på fl... Leggi di più
God købs proces med øjeblikkelig opfølgning ved fly ændringer. God respons og hjælp på turen - havde udfordringer med et hotel der ikke kunne finde booking, lagde selv ud og fik pengene tilbage fra... Leggi di più
Alle aftaler fungerer perfekt. Vores udrejse blev rykket af flyselskabet og FDM var straks klar til at kræve en tilsvarende udrejse af flyselskabet. Tak for det. Vores hjemrejse var over Brusseles lu... Leggi di più
Vi er genvejen til dit næste kør-selv-eventyr. Dedikeret til at designe og realisere rejsedrømme. 6x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau.
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Der blev lyttet til vores ønsker.
Var i tvivl ift noget med avis billeje mens vi var afsted. Skrev mail og fik hurtigt svar på mit spørgsmål.
Kan varmt anbefales ☺️

Risposta di FDM Travel
Det spillede da vi kom til Frankrig og hentede vores bil og afleverede den igen.
Bilen var præcis som beskrevet.

Risposta di FDM Travel
God service og kvalitet er ikke altid en selvfølge i dagens Danmark. Men det må jeg sige at vi oplevede da vi skulle have arrangeret en lidt impulsiv tur Italien lige om lidt. Tak til
Morten Kirkegård hos FDM rejser for at yde både god service og kvalitet til os. Efter kort tid var flyrejsen og billeje arrangeret. Og det hele blev fulgt op af en dejlig række links til seværdigheder på vores destination som er Toscana. 5✨️✨️✨️✨️✨️

Risposta di FDM Travel
Der var styr på booking af hoteller vi skulle bo på. Godt planlagt. En god dialog med rejseleder inden vi skulle afsted om hvad vi forventede og hvordan vi ville have det. Kan varmt anbefales.

Risposta di FDM Travel
Hurtig effektiv service og hurtig bekræftelse på overnatning fra hotellerne.

Risposta di FDM Travel
FDM Travel havde booket alle hoteller i den standard vi havde ønsket, samt de aftalte udflugter undervejs og det hele klappede som det skulle. Bilen var som vi havde aftalt og vi slap for uheld på vejen.
Processen med rejsekonsulenten op til endelig bestilling, var let og hun forstod hurtigt, hvilken ferie vi ønskede os og kom med rigtig gode input til os på hoteller og udflugter.
Vi havde valgt nogle lidt dyrere løsninger, og det var vi glade for undervejs.
For os er et glas vin en del af det, at holde ferie, og derfor var eneste vi ville ønske, vi havde vidst i forvejen, at i Navajo-reservatet i dele af Arizona og Utah, kan man ikke købe alkohol, hverken på restauranter eller i butikker. Havde vi vist det, kunne vi have indkøbt lidt til lager og hygget os lidt mere på det ellers fantastiske The View Hotel i Monument Valley.

Risposta di FDM Travel
Jeg valgte at bruge FDM travel så der var en rejseagent der kunne hjælpe os med spørgsmål og bestilling. Vi fik virkelig god og hurtig hjælp og alle spørgsmål blev undersøgt og der blev fulgt op. Så en god oplevelse.

Risposta di FDM Travel
En kanon rejse og masse af oplevelser, kun hotel var der problemer med de værelser der var lovet var af en anden standart ikke senge nok, så måtte vi selv ud og finde andet hotel da der åbenbart ikke var andre værelser at få iflg. hotel personale.

Risposta di FDM Travel
En stram tidsplan mellem flyafgangene gjorde at vi mistet en dag på ferien og måtte ombytte hotel og fly på ferien på grund af 20 minutter forsinkelse af første fly. Man havde solgt os 3 udflugter der stort set var ens bare med varighed til forskel ikke den bedste oplevelse man blev lidt streresset på sin ferie og måtte også undvære vores bagage de første 3 dage ikke lige den bedste ferie.

Risposta di FDM Travel
Havde en fantastisk dialog med rejsevejleder Vicki Mikkelsen om vores tur til Skotland Vi havde noget vi vil se og derefter fik Vicki lavet et godt pogram til os

Risposta di FDM Travel
Dejlig og godt planlagt bilferie til Tjekkiet med gode hoteller fundet af FDMs rejsekonsulent, som matchede vores ønsker og behov til perfektion.
Super kompetent rådgivning omkring rejsen og god løbende opfølgning og input til turen, vi er meget tilfredse og kan kun anbefale FDM rejsebureau i Odense.

Risposta di FDM Travel
Vi lejede en minibus gennem FDM, der samarbejder med Avis Biludlejning. Da biludlejning kan være fyldt med ekstra udgifter var prisen ikke helt afgørende. FDMs var fornuftig og det afgørende var, at vi ikke blev tvunget til at købe ekstra forsikringer og at vi ej heller blev charget for skader på bilen, vi ikke havde pådraget.
Alt i alt en god oplevelse vi sikkert vil benytte os af igen.

Risposta di FDM Travel
Formidler kontakt, tager ikke ansvar. Kunne ligesågodt købe direkte.
Der svares, at der formidles unikke kør selv oplevelser. Uden at tage stilling til indholdet. Måske er det en robot hos FDM, som kører selv.

Risposta di FDM Travel
Kompetente råd og vejledning og god service. Havde den skønneste familietur til Østrig med massevis af fantastiske tips og tricks til aldersvarende aktiviteter i området. Klar anbefaling herfra. Vil uden at tøve gøre brug af FDM Travel igen.

Risposta di FDM Travel
Alt var perfekt arrangeret med rigtig gode hoteller i Sydfrankrig af forskellige størrelser og dermed med forskellige oplevelser.

Risposta di FDM Travel
En god oplevelse og en veltilrettelagt kør selv ferie.
Der blev fra start spurgt ind til vores ønsker og behov ift. rejsen. Det havde vi en rigtig god dialog om.
På rejsen var alt bare let, hotellerne var booket og som ønsket. Det var super skønt bare at køre afsted, og gå ind på hotellet og lelde sin ankomst.

Risposta di FDM Travel
Vi bestilte fly til London og camper derfra. Vi ønskede camper m automatgear, det kunne vi kun få nord for Luton, så der var lidt rejse dertil fra Heathrow. Camperen var fin. Kørte i Cornwall med smalle veje.
FDM ydede god service.

Risposta di FDM Travel
FDM Travel har sammensat en fantastisk rejse for os. Vi fik hurtigt svar og oplevede god service hele vejen. De har et stort kendskab til mange destinationer, og det føltes trygt at booke gennem dem. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi rejser med FDM.

Risposta di FDM Travel
Fantastisk kundeservice, svarede på de spørgsmål vi havde.

Risposta di FDM Travel
FDM Travel planlagde en fin rejse for mig til Canada, med assistent hjælp i alle lufthavne.
Det fungerede perfekt på det meste af turen, Toronto er en udfordring i forhold til alt.