FDM Travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi har igen haft en god oplevelse ved FDM Travel i Århus ifm. vores tur til Japan. Morten Kirkegaard Pedersen henviste os til hans kollega Vicki Mikkelsen. Her fik vi en super service og rigtig god v... Leggi di più

Vi har de seneste år rejst flere gange med FDM. Altid med god og professionel sparring fra en dygtig rejsekonsulent, som selv har rejst i det område, som vi godt vil besøge. Vi sætter stor pris på fl... Leggi di più

God købs proces med øjeblikkelig opfølgning ved fly ændringer. God respons og hjælp på turen - havde udfordringer med et hotel der ikke kunne finde booking, lagde selv ud og fik pengene tilbage fra... Leggi di più

Alle aftaler fungerer perfekt. Vores udrejse blev rykket af flyselskabet og FDM var straks klar til at kræve en tilsvarende udrejse af flyselskabet. Tak for det. Vores hjemrejse var over Brusseles lu... Leggi di più

1. Agenzia per escursioni
  2. Fornitore di escursioni culturali
  3. Tour operator
  4. Agenzia viaggi
  5. Sito di raccolta di viaggi

Vi er genvejen til dit næste kør-selv-eventyr. Dedikeret til at designe og realisere rejsedrømme. 6x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

121 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig god rejsekonsulent

Virkelig god rejsekonsulent, som vidste meget om kør-selv ferie rundt i Skotland. Hun planlagde en super god tur for os og kom med forslag til, hvad vi skulle se undervejs og gode veje at køre. Super gode input.
De fleste af hotellerne undervejs var også virkelig gode.
Betaling kunne godt være mere smidig.

6 luglio 2025

Hej Nina

Tak for din anmeldelse, den er i særdeleshed værdsat.

New York og Florida

Vi fik udarbejdet et rejseforslag til New York og Florida af FDM-Travel. Vi havde et rigtig godt møde med rejsekonsulenten og der efter foregik alt nemt via mail og telefon.
Vi havde en super god ferie, hvor næsten alt spillede. Måtte dog skifte bil undervejs og havde udfordringer med at komme ind på et hotel. Ellers gik alt som planlagt.
Og da der var ændringer i vores flyafgange, så klarede FDM-travel det hele for os.

30 giugno 2025

Hej Dorthe

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Dejligt at høre i havde en super god ferie i New York og Florida.

Vh Camilla, FDM Travel

FDM Travel er ikke proaktive på at sikre, at bookede hoteller eksisterer

Eftersom vi har anvendt et rejseselskab - FDM-Travel til at planlægge rejse og booke hoteller, forventer vi naturligvis, at de bookede hoteller ikke viser sig at være lukkede ( idette tilfælde pga renovering), når vi ankommer til hotellet. Deres underleverandør var svær at få fat i (der var oplyst forkert telefonnummer på den voucher, vi havde fået). Det betød, at der gik lang tid, før nogen havde skaffet os et andet hotel. Det var var vel at bemærke aften, og eftersom det frarådes at køre mange steder i Sydafrika efter mørkets frembrud, er det er ikke trygt at stå i uvished om, hvorvidt vi seks rejsende får et sted at sove, eller hvad vi i modsat fald skulle gøre. Dette understreges af, at vi undervejs blev stoppet af politi, som spurgte til vores ærinde, og at hotelværten havde været meget bekymret over, at vi var lang tid undervejs på det tidspunkt af døgnet. Alt i alt meget ubehageligt og utrygt.
Desuden skulle vi selv lægge ud for to overnatninger på hotel + halvpension.
Både underleverandør og FDM-travel undskylder sig med, at de ikke var blevet informeret af hotellet omkring lukningen. Vi har efterfølgende set et opslag på byens (Pilgrims Rest) Facebook-side, dateret 12 dage før vores planlagte ankomst, om, at hotellet var lukket pga. renovering i ubestemt tid. Dvs. FDM Travel er ikke proaktive på at sikre, at bookede hoteller faktisk har åbent. FDM Travel undskylder og har givet os en kompensation på knap 292 kr pr overnatning per person.

12 luglio 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af den ulejlighed, I havde ved at ankomme til et lukket hotel. Det er bestemt ikke den standart, vi ønsker at levere.
Det er desværre korrekt, at vi, ligesom vores samarbejdspartner, ikke var blevet informeret om hotellets midlertidige lukning, hvilket vi også har fulgt op på internt og med leverandøren for at undgå lignende situationer fremover.

Vi er glade for, at det lykkedes at finde et nyt hotel til jer samme aften. Jeg ved, at I har haft kontakt med vores reklamationsafdeling, og vi har forsøgt at kompensere jer bedst muligt for de to timer der gik fra I stod på det lukkede hotel, til I checkede ind på det nye. Derudover har I naturligvis fået dække alle jeres ekstra udgifter. Vi håber, at resten af rejsen trods alt har budt på gode oplevelser.

Skulle I have yderligere spørgsmål eller behov for opfølgning, er I altid velkomne til at kontakte os direkte.

Vi kommer klart tilbage

Lyttende til vores ønsker, læste os fint ift hvem vi er og hvad vi var på jagt efter, komponerede fint oplæg, informative ift bestilling, betaling, afrejse, alt fungerede under vejs - vi kommer klart tilbage.

5 agosto 2025

Hej Henrik

Tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at hjhælpe dig igen i fremtiden :-)

Vh Camilla, FDM Travel

God planlægning og aftaler holdt

En to ugers ferie i London og Sydvestengland. Alt klappede med hoteller og øvrige aftaler. Vi synes selv, at vi havde været nogenlunde klare i vores ønsker, og FDM Travel levede op til vores forventninger fra første kontakt til vores hjemkomst.

2 agosto 2025

Hej Esben

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre at FDM Travel levede op til jeres forventninger.

Vh Camilla, FDM Travel

En fantastisk rejse, og super god vejledning og hjælp fra FDM

Fdm travel har i samråd med mig sammensæt en rejse til USA for mig og mine børn.
Generelt har været en super oplevelse.
New York har været fantastisk at se og opleve og vi boede i hjertet af Manhattan tæt på times square. Alt er flot og stort og høje bygninger.

Så fløj vi til Orlando. Vi boede lidt uden for Alt men brugte uber for at komme frem og tilbage. Det var en god hotel. Og super søde medarbejdere.

Så kørte vi videre med lejet bil til Cocao beach. Området var fantastisk. Og vi fik badet, gået ture, og oplevet en masse. Dog var vi ikke helt tilfreds med hotellet her og deres udvalg af morgenmad var så ringe. 2-4 ting på menuen og for det meste var alt tomt uden at fylde op igen den sidste time. Men hey der var mulighed for at lave vafler. Ikke en hotel jeg vil hverken anbefale eller besøge igen.

Selve rejsen var virkelig fantastisk og så mange oplevelser.
Og FDM Travel alias Mathilde har været super gode i planlængningsfacen og med meget tålmodighed til mine 1000 spørgsmål. Det er første gang jeg har benyttet mig af et rejseselskab til at planlægge. Normalt gør jeg alt selv. Og de har levet op til alle forventninger og været imødekommende.

20 luglio 2025

Hej Gabrijela

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse med at booke hos FDM Travel.

Rundtur på Island uden bekymringer

Indkvarteringen på meget forskellige hoteller som alle havde morgenmad og rigtig god beliggenhed. Supernemt check-in og ud da alt var forudbestilt. Masser af information om seværdigheder på turen.
Alt i alt en tur uden bekymringer.

16 luglio 2025

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at høre at det hele forløb supernemt, og i havde en bekymringsfri rundtur på Island.

Fantastisk tur

Rejsen blev skræddersyet præcist efter vores ønsker. Vi havde aldrig selv fundet frem til de unikke hoteller, som gjorde oplevelsen til noget særligt.

23 luglio 2025

Hej Susanne

Tak for at dele din oplevelse med os!

FDM Travel til Nordkap

FDM Travel arrangerede en super fin tur for os til Nordkap. Vi kendte ikke Nordnorge på forhånd, men godt at FDM havde prioriteret det skønne Lofoten, så vi havde god tid både der og på Nordkap. En tur med mange kilometer, men absolut noget man skal se mens man kan. Vi kørte i elbil, hvilket er både let og billigt i både Norge og Sverige.

14 luglio 2025

Hej Finn

Mange tak for din anmeldelse. Og tak for at dele din oplevelse med at booke din tur til Nordkap hos FDM travel. Det sætter vi stor pris på!

Vh Camilla, FDM Travel

Perfekt rejse med FDM igen igen

Mette Majbritt FDM Aalborg havde igen igen sammensat en perfekt rejsepakke for os - TAK !

29 luglio 2025

Hej Ulla

Mange tak for din anmeldelse, den etr hermed givet videre til Mette Majbritt :-)

Kør-selv rejse til fantastiske Normandiet

Vi har netop købt en kør-selv rejse til Normandiet og har fået top professionel hjælp fra rejsespecialist, Morten Kirkegård.
Vi har lidt sent ude med vores bestilling, men Morten klarede at booke hoteller samt ydede virkelig god rådgivning og information.
Vi glæder os super meget til turen.

4 agosto 2025

Hej Annebeth

Mange tak for din anmeldelse! Og dejligt at høre om jeres forventningsglæde til turen til Normandiet.

Skræddersyet Quebec-eventyr

Vi bookede turen "Franske fristelser i Quebec" og har været super tilfredse. Helene var god til at lytte til vores ønsker og sammensatte en virkelig fed tur, med nogle indlagte positive overraskelser og uden at sprænge budgettet.

26 luglio 2025

Hej Eric

Mange tak for din anmeldelse, hvor fedt at høre i havde en fed tur til Canada!

Vh Camilla, FDM Travel

Professionel og udførlig vejledning af bestilling

Vi har fået en professionel vejledning og hjælp til at bestille fly billetter og billeje til vores roadtrip i USA.

Alt er forløbet uden problemer. Man skal være klar på, at der kommer kommunikation pr. mail efterfølgende.

Til info, så var vi så uheldige, at lave en mindre skade på vores udlejningsbil og modparts bil.
Efter telefonsamtale med FDM med bekræftelse af, at vi var fuldt dækket og ingen selvrisiko havde på billeje. Så var alle bekymringer borte.

21 luglio 2025

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at vi kunne fjerne dine bekymringer omkring uheldet med bilen, så det ikke skulle fylde på jeres ferie.

Vh Camilla, FDM Travel

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være, det var gode hoteller der var booket, flyveturene gik som de skulle. Generelt var der ikke en finger at sætte på rejsen. Det var en fantastisk oplevelse! Jeg rejser gerne med FDM Travel igen ;)

29 luglio 2025

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse, og ikke mindst dine intentioner om at lade os hjælpe jer igen en anden gang.