FDM Travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi har igen haft en god oplevelse ved FDM Travel i Århus ifm. vores tur til Japan. Morten Kirkegaard Pedersen henviste os til hans kollega Vicki Mikkelsen. Her fik vi en super service og rigtig god v... Leggi di più

Vi har de seneste år rejst flere gange med FDM. Altid med god og professionel sparring fra en dygtig rejsekonsulent, som selv har rejst i det område, som vi godt vil besøge. Vi sætter stor pris på fl... Leggi di più

God købs proces med øjeblikkelig opfølgning ved fly ændringer. God respons og hjælp på turen - havde udfordringer med et hotel der ikke kunne finde booking, lagde selv ud og fik pengene tilbage fra... Leggi di più

Alle aftaler fungerer perfekt. Vores udrejse blev rykket af flyselskabet og FDM var straks klar til at kræve en tilsvarende udrejse af flyselskabet. Tak for det. Vores hjemrejse var over Brusseles lu... Leggi di più

1. Agenzia per escursioni
  2. Fornitore di escursioni culturali
  3. Tour operator
  4. Agenzia viaggi
  5. Sito di raccolta di viaggi

Vi er genvejen til dit næste kør-selv-eventyr. Dedikeret til at designe og realisere rejsedrømme. 6x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

121 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Personlig kontakt med FDM og styr på tingende

Vi havde en personlig snak inde ved FDM i Aarhus. Her kom vi godt rundt om vores tur. Herefter har der være god mail kontakt. Vi endte med en tur hvor alt kørte som det skulle og var nemt og overskueligt. Rart at der er styr på ens rejse og at de er med i rejse garantifonden.

14 luglio 2025

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Første - og ikke sidste - gang med FDM

God rådgivning og hjælp til at finde frem til den helt rigtige destination, og til en helt vidunderlig ferie i Slovenien. Jeg vil netop især fremhæve det, at FDM ‘udfordrer’ en på de ellers gængse feriedestinationer. Og tak for detn

15 luglio 2025

Hej Kristian

Tak for din fine anmeldelse, og fedt at i var med på at prøve noget 'nyt', det kan nemlig overraske.

turen var perfekt tilrettelagt

turen var perfekt tilrettelagt. beskrivelserne af "det vi skulle se" og hvordan vi kom dertil, var lette at følge.
den måde at holde ferie på "er lige os"

2 luglio 2025

Hej Kurt

Mange tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre at det var en ferie lige for jer.

Vh Camilla, FDM Travel

Opgaven med at finde et…

Opgaven med at finde et sportshotel/lejlighed eller et sted med en masse aktiviteter i Østrig lykkedes slet ikke. Det var et ældre slidt gasthaus uden nogen tilbud. Derudover intet køkken eller mulighed for at lave noget mad på værelset. Restauranten på stedet var også lukket om sommeren.

21 luglio 2025

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse. Ærgerligt vi ikke kunne leve op til dine forventninger, men jeg ved at du har været i dialog med din rejespecialist og at du har fået en forklaring derfra.

Vh Camilla, FDM Travel

Dårlig rådgivning og ingen hjælp

Rejsekonsulenten afsatte alt for lidt tid i Heathrow Lufthavn til at vi kunne nå en flyforbindelse. Resultat = 17 timers forsinkelse på en to ugers rejse. Flyselskabet, vi blev ombooket til, klarede at levere 1 ud af 4 kufferter. 1 kom dagen efter og de 2 sidste 9 dage inde i vores ferie. Der var ingen hjælp at hente hos rejsekonsulenten ift. at tage kontakt til flyselskabet.

1 luglio 2025

Hej Berit

Tak for at tage dig tid til at skrive. Og øv, sikke en start på ferien. Det altid ærgerligt med forsinkelse og forsinket bagage. Jeg kan se, at du løbende, er blevet informeret om hvordan du har skullet forholde dig både i forhold til flyforsinkelse og jeres forsinkede bagage. Så jeg er ked af at læse at du føler du har fået en dårlig rådgivning. Du er altid velkommen til at tage kontakt til din rejsespecialist, eller vores kundesupport på 70116011 hvis du har yderligere spørgsmål.

Route 66 USA

Rejsen jeg var på var Route 66 USA, hoteller, fly og lejebil stod FDM Travel for, alt fungerede perfekt, Hoover Dam havde de ikke med på turen, den er bestemt også et besøg værd.

27 luglio 2025

Hej Poul

Tak for din anmeldelse af din tur til Route 66, samt anbefaling til flere oplevelser på denne tur.

Det bedte af Sverige med Fdm Travel

Det bedte af Sverige med Fdm Travel
Havde en fantastisk tur. Havde aldrig været i Sverige før, og turen gav et rigtigt godt indblik i steder som vi absolut skal til igen. Måske med en anden fordeling af hoteller og dage da nogle af stederne absolut kunne benyttes i flere nætter.
Hotellerne var rigtigt fine som helhed, og nogle af dem var helt forrygende.

13 luglio 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at høre at i havde en fantastisk tur til Sverige. og at i har lyst til at besøge stederne igen.

Vi var 3 uger i Norge

Vi var 3 uger i Norge. Der blev virkelig lyttet til vores rejseønsker, og turen blev ligesom vi havde drømt om. Der var hurtig og god kommunikation hele vejen.

1 luglio 2025

Hej Jannie

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Ingen problemer.

Ingen problemer.
Bookede bil ved AVIS i Los Angeles gennem FDM, overhovedet ingen problemer ved afhentning eller aflevering. God kommunikation fra FDM gennem hele forløbet og masser af informationer om USA og andet praktisk op til afrejsen.
En klar anbefaling af FDM Travel

27 giugno 2025

Hej Søren

Tak for din fine anmeldelse.

Vh Camilla, FDM Travel

FDM-Travel er måden man rejser til USA

Det er nu 3´je gang vi benytter FDM-Travel til at booke fly, hotel og bil for os i USA.
De første to gange var i 2008 og 2011 hvor alt var perfekt, så vi var jo spændte på, hvordan de ville klare den denne gang.

Og de levede 100% op til vores forventninger. Ja, faktisk var de bedre denne gang.

Vi havde en go dialog mht. fly - hvorvidt vi foretrak at flyve direkte eller med mellemlandinger (klog af skade, valgte vi direkte).
Vi snakkede om vores planer for oplevelser, og man tilpassede vores overnatninger perfekt til planen - jeg havde specifikke overnatnings ønsker visse steder, som blev indfriet.
Bilen... Ved ikke om det er FDM-Travels fortjeneste, eller om vi skal sige tak til Avis. Men hold nu ferie i USA en lækker bil, som vi fik udleveret. En nærmest helt ny Chevrolet Blazer.

Alt spillede bare, på nær tågen over halvdelen af Golden Gate og at vi ikke så bjørne i Yellowstone, men det kan FDM-Travel jo ikke gøre så meget ved.

Vi havde en helt fantastisk tur - og FDM-Travel har været en kæmpe hjælp.

Tak - endnu engang

18 luglio 2025

Hej Vicki

Mange tak for din anmeldelse. Det lyder til i har haft en fantastisk tur til USA, med jeres ønsker indfriet.

Vi kan varmt anbefale FDM Travel

Vi kan varmt anbefale FDM Travel. Vi havde længe snakket om en rejse til Canada, for at besøge vores søn. Men vi ville også gerne rejse lidt rundt og se noget. Vi havde stor hjælp fra Inge Temple, til at planlægge og booke, fly, hoteller og billeje. Alle hoteller og bil, var i virkelig god og hyggelig standard. Og så følte vi os i gode hænder, hvis der skulle ske noget der gjorde at vi ikke kunne rejse. Nemlig at det var en pakkerejse. På hjemrejsedagen blev vores fly aflyst, og senere var vi ombooket. FDM skrev til os, at de havde hørt vi var ombooket, om vi var klar over det. Så igen var vi i gode hænder. Varme anbefalinger fra os!

17 luglio 2025

Hej Karin

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vh Camilla, FDM Travel

Det var en dejlig cykeltur rundt om…

Det var en dejlig cykeltur rundt om Bodensee. Første dag cyklede vi dog i meget industri langs med jernbanen, og ikke så meget langs søen. Men det blev bedre de næste dage. Indkvarteringen kunne være bedre. Vi boede de fleste steder langt væk fra søen og hyggeligt bymiljø, en enkelt gang midtby en trafikeret rundkørsel. Vi havde nok forventet at bo tættere på søen, og steder hvor man kunne sidde ude og slappe af efter en lang dag på cykel. Men alle steder var pæne og rene.

8 luglio 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse af jeres cykeltur rundt om Bodsensee.

Vh Camilla, FDM Travel

Turen gik til Sydengland.

Tusind tak til FDM!
Vi har haft en helt fantastisk tur – og det skyldes i høj grad jer.
Lige fra den allerførste kontakt til den færdigpakkede rejse, skræddersyet efter vores ønsker, har vi oplevet topklasse service, venlige og imødekommende mennesker – og lynhurtige svar, når vi havde spørgsmål.
Det har simpelthen været en fornøjelse hele vejen!
Ole Kopytko

7 luglio 2025

Hej Ole

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vh Camilla, FDM Travel

Allerførst tak til Niels Holger…

Allerførst tak til Niels Holger Kjaergaard fra FDM for fantastisk god service og vejledning. Vi havde en rigtig dejlig ferie og debut med kør-selv til Rhinen, og har mod på flere kør-selv oplevelser.
- pick-up af lejebil i Hamborg:
Der er kun skiltning til car rental drop off, så vi brugte en del tid på at finde ud af, at vi skulle ind i terminal 2 (mener jeg det var?).
- Overnatning Hampton by Hilton Celle: sindssyg god service og lækre værelser, perfekt med 2 x værelser, så børnene kunne få deres eget. Morgenbuffet middel (meget overkogte grå æg 😵‍💫)
- Overnatning Die Zwei Mohren Assmannhausen:
Dejligt ophold, fantastisk 3-retters aftensmad! Det lille familiedrevet hotel passede perfekt til os voksne, børnene savnede lidt mere spræl og en pool 😄 Oplevelserne i umiddelbar nærhed var lige os. Vi fandt ud af, at området er en udpræget dansker-enklave og kom således i kontakt med en lokal vinbonde, hvor svigerfar fra DK boede på hotellet og derfor havde mulighed for at give os en vintur og vinsmagning udenfor åbningstid. Selve værelset var rent og dejlig køligt ud mod Rhinen (ingen A/C), men pigernes senge var ret hårde, så de sov ikke så godt.
- Hotel Liono Goslar:
Perfekt afslutning med familiesuite og turens bedste morgenbuffet.

10 luglio 2025

Hej Anya

Mange tak for din anmeldelse. Fantastisk at i har fået mod på flere kør-selv ferier. Det lyder da også til i har haft en dejlig ferie med lidt til alles behov.

Vh Camilla, FDM Travel

En god og tryg oplevelse

Vi har brugt FDM travel til 2 ture til USA i 2022 og igen her i 2025.
Alt fungerer bare med fly, billeje og hotel gennem FDM.
Vi bestilte rejsen gennem Martin denne gang og han er bare altid en kæmpe hjælp. Han svarer hurtigt på de spørgsmål man må have. Vi var meget trygge ved at bestille gennem FDM og vil klart anbefale dem til især nye rejsende, hvor rejsen til USA kan være lidt overvældende at få fastlagt.

27 giugno 2025

Hej Christine

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at i har haft en god og tryg oplevelse ved at booke jeres tur til USA med FDM Travel. Og tak for anbefaling!