Vi har igen haft en god oplevelse ved FDM Travel i Århus ifm. vores tur til Japan. Morten Kirkegaard Pedersen henviste os til hans kollega Vicki Mikkelsen. Her fik vi en super service og rigtig god v... Leggi di più
Vi har de seneste år rejst flere gange med FDM. Altid med god og professionel sparring fra en dygtig rejsekonsulent, som selv har rejst i det område, som vi godt vil besøge. Vi sætter stor pris på fl... Leggi di più
God købs proces med øjeblikkelig opfølgning ved fly ændringer. God respons og hjælp på turen - havde udfordringer med et hotel der ikke kunne finde booking, lagde selv ud og fik pengene tilbage fra... Leggi di più
Alle aftaler fungerer perfekt. Vores udrejse blev rykket af flyselskabet og FDM var straks klar til at kræve en tilsvarende udrejse af flyselskabet. Tak for det. Vores hjemrejse var over Brusseles lu... Leggi di più
Vi er genvejen til dit næste kør-selv-eventyr. Dedikeret til at designe og realisere rejsedrømme. 6x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau.
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Meget forskellige hoteller, alle af god standard og nogle af dem utroligt charmerende. Alt klappede . Køreafstand passede perfekt. Vi så nogle af de foreslåede seværdigheder og fandt andre selv. Selv vejret var perfekt, på 12 dage havde vi een eftermiddag med småregn.
Norge er fantastisk, og FDM Travel havde gjort det nemt for os. Tak.

Risposta di FDM Travel
Inge Temple har planlagt en god tilrettelagt tur til Canada, og bukket nogle gode hoteller, samt været behjælpelig med udfordringer på turen som de ikke havde noget at gøre med. jeg vil klare anbefale andre at bruge FDM Travle.

Risposta di FDM Travel
Udlejning af bil. Find et andet firma.
AVIS er bestemt ikke et firma jeg vil anbefale. Det bliver også udskammet på Trustpilot.

Risposta di FDM Travel
Det hotel som Morten Kirkegaard havde foreslået os, viste sig at være et perfekt udgangspunkt for vores ture rundt i byen, da det ligger helt centralt. Alle hotelfaciliteter var i orden. Derudover var Morten Kirkegaard behjælpelig med at skaffe de rette flybilletter. Vi er meget tilfredse med den leverede service.

Risposta di FDM Travel
Som forventet lavede FDM travel en fin tur, hvor fly, lejebil og hoteller var i orden. Selv vejret var godt.
Gode forslag til ting, man kunne se.
Kan kun anbefales.
Rejste fra 11. til 21. august.

Risposta di FDM Travel
Turen var fin, men materialet for vandreturen var ikke ‘up to day’. Visser steder var ruten ikke-eksisterende og ligeledes for flere af pejlemærkerne. Der manglede tydelig info om proviantering på strækningerne.

Risposta di FDM Travel
Fantastisk service og support gennem hele forløbet fra Morten Kirkegaard. Kan varmt anbefale ham til andre kunder 👍

Risposta di FDM Travel
Vi bestilte fly og hotel online og fik herudover fin service fra FDM Travel som havde sørget for at vi fik pladser ved siden af hinanden i flyet

Risposta di FDM Travel
Skimmelsvamp på værelse, lav standard og manglende sædereservation. FDM bookede flybilletter til Japan uden sæde reservation. Jeg kunne ikke selv fortage dette til hjemturen men blev lovet at man altid ville komme til at sidde samme. De kunne vi ikke og min 12 årlige søn sad mellem to fremmede på turen over 14 timer. Hotel værelserne var af meget lav standard og et værelse befængt med skimmelsvamp. FDM vil ikke refundere udgiften da jeg selv fandt andet hotel. Vær opmærksom på at det er uforholdsmæssigt dyrt at få dem til at booke fly og hotel.

Risposta di FDM Travel
Alt klappede - vi sov på gode hoteller og moteller. Vu følte os trygge

Risposta di FDM Travel
Vi fik rigtig god hjælp til at planlægge og bestille fly, bil, bolig, oplevelser på Island.
Alt ud fra vore særlige behov og ønsker.
Intet forsøg på oversalg.
Relevante og nyttige informationer.
Trygt og godt.
Tak til Christina Israelsen.

Risposta di FDM Travel
Super service med inspirerende forslag til destinationer, oplevelser og hoteller fra rejsekonsulenten.

Risposta di FDM Travel
Dejlig mc-tur rundt i USA’s nationalparker.
Levede helt op til vores forventninger.

Risposta di FDM Travel
Kæmpe nærvær hos Martin W. Flere samtaler også med resten af familien for at beskrive. Og denne avancerede tur via Highway 1 var intelligent sammensat. Virkelig stor guidehjælp og akutte svar.

Risposta di FDM Travel
Alt fungerede fint, og da vi alligevel manglede en adgangskode, var Mette hurtigt klar med den.

Risposta di FDM Travel
FDM har arrangeret 3 gode rejser for os. Når man rejser som familie kan man ikke skeje helt så meget ud som hvis man rejser som par eller alene, men FDM har på vores rejser givet os en rigtig god kombination af tryghed, med mulighed for at afvige fra rejseplanen og få ekstra oplevelser med hjem. Vi takker for endnu en god tur og regner bestemt med at henvende os i fremtiden igen. En særlig tak til Maria Hallenborg Boie, som med stor tålmodighed og hjælpsomhed har været hovedarrangør på vores ture.

Risposta di FDM Travel
Vi fik den bedste hjælp ever. Vi ringede og fik hjælp 4 gange pga min usikkerhed. 1000 tak for en fed oplevelse til en god pris