Banner for Faber Comfortvloer

Faber Comfortvloer Recensioni 418

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Top firma, we zijn zeer tevreden Alle werkzaamheden werden vooraf goed gecommuniceerd en ook netjes uitgevoerd Nauwlijks rommel wat je wel zou verwachten bij zo een klus

Valutata 5 stelle su 5

De vloer en vloer verwarming liggen er erg netjes bij. We zijn vanaf het begin tot het einde mee genomen in het proces en duidelijk geïnformeerd. Daarnaast was het erg fijn om snel geholpen te worden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in coibentazione
  2. Fornitore di prodotti in calcestruzzo
  3. Fornitore di isolanti

Scritti dall'azienda

Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Bespaar energie, verhoog comfort

Scritti dall'azienda

Een toekomstbestendige woning met perfect geïsoleerde ondervloer.
Bij Faber Comfortvloer ontzorgen we je volledig en garanderen we de beste isolatie voor jouw woning. Met hoogwaardig schuimbeton, snelle levering, ruim 50 jaar ervaring en uitstekende service zorgen we voor een comfortabel en duurzaam resultaat.

Promotion box for Faber Comfortvloer

Vloerisolatie met schuimbeton.

Bereken vrijblijvend jouw prijs via onze rekentool op de website!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, nemen goed contact met je op, mooie vloer neergelegd helemaal tevreden

23 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Dankjewel! 🤩 Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te delen, dat waarderen we enorm 🙏 We wensen jullie veel succes met de rest van de verbouwing en natuurlijk heel veel plezier met de nieuwe Faber Comfortvloer!

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten. We helpen je graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over het hele proces

Goede no nonsens, eerlijke communicatie. Kloppende offerte, goede begeleiding en suggesties tijdens het proces. Bereid tot antwoorden vragen en meedenken in oplossingen bij problemen. Geen dwangmatige verkoop praatjes maar duidelijke uitleg over elke stap zodat je zelf kunt bepalen wat je zelf en wat de vakmensen van Faber doen. De mensen die de vloer komen storten denken mee en werken netjes.

12 aprile 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze mooie review 🤩 Wat super om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat we goed hebben kunnen helpen. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons te vinden. We helpen graag 😊Nog heel veel plezier van jullie nieuwe Faber Comfortvloer en natuurlijk veel succes met de rest van de renovatie!

Top firma

Top firma, we zijn zeer tevreden
Alle werkzaamheden werden vooraf goed gecommuniceerd en ook netjes uitgevoerd
Nauwlijks rommel wat je wel zou verwachten bij zo een klus

17 aprile 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review 🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Mocht je nog ergens vragen over hebben weet je ons te vinden, we helpen graag! Veel succes met de verbouwing en veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer. Nog een fijne dag en tot ziens 😊

Valutata 5 stelle su 5

De vloer en vloer verwarming liggen er…

De vloer en vloer verwarming liggen er erg netjes bij. We zijn vanaf het begin tot het einde mee genomen in het proces en duidelijk geïnformeerd. Daarnaast was het erg fijn om snel geholpen te worden bij vrageb

17 aprile 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze mooie review! 🤩 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over de vloer of de vloerverwarming, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Nog heel veel succes en plezier met de rest van het project, en natuurlijk veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer.

Valutata 4 stelle su 5

Goed werkt afgeleverd van zowel…

Goed werkt afgeleverd van zowel schuimbeton als dekvloer en vloerverwarming! De communicatie in planning kan alleen nog wat beter. Verder top!

5 aprile 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback! Dat stellen we zeer op prijs en nemen we zeker mee in onze verdere verbeteringen. 😊

We wensen je nog een hele fijne dag en veel plezier met de nieuwe Faber Comfortvloer! 👋

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met de firma Faber

Goede ervaring met de firma Faber. Hebben me goed geadviseerd en komen eerst even langs voor een orienterend gesprek. Daarna via planning na uitvoering wat allemaal volgens afspraak verlopen is. Je kan duidelijk merken dat men veel ervaring heeft met het leveren van vloeren en alles wat daarbij komt kijken.

3 aprile 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Fijn om te horen dat we goed hebben kunnen helpen! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag 👌

Vakbekwaam, behulpzaam en vriendelijk

Alle medewerkers van Faber hebben uitstekend geholpen tijdens alle stappen in het proces. Van offerte tot laatste factuur. Zeer vakbekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

27 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor de mooie review! 🤩 Fijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over je vloer, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Nog een fijne dag verder!

Duidelijke informatie en offerte

Duidelijke informatie en offerte, werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak en prettig contact.

29 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat we jullie goed hebben kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn, dan staan we uiteraard voor jullie klaar.

We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Zeer belangrijk:

Zeer belangrijk:
- kwaliteit
- zeer goed bereikbaarheid t.b.v vragen end.
- meedenkende nette vakmensen

22 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review! 🤩 Super om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad. Heb je in de toekomst nog vragen over de vloer? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Nog een heel fijne dag en veel woonplezier met de nieuwe vloer!

Goeie kwaliteit

Alles volgens plan verlopen en een top kwaliteit afgeleverd. Mensen die meedenken met de situatie.

20 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review! 🤩Blij om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je nog ergens vragen over hebben, neem gerust contact op, we helpen je graag.

Nog een prettige dag en heel veel succes met de rest van de verbouwing!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke afspraken en goed werk

Duidelijke communicatie en planning. Alles werdt op tijd geleverd en voor vragen kon ik altijd terecht. De informatie op de site is heel duidelijk dus je weet precies waar je aan toe bent.

22 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Dankjewel voor deze mooie review, daar worden we ontzettend blij van! 🤩 Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je klusproject en dat je goed de benodigde informatie hebt kunnen vinden op de website.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. We wensen jullie veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Eerlijke offerte

Eerlijke offerte. Goede comnunicatie. En een mooi resultaat

13 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Wat een mooie review, dank jullie wel! Daar worden we enorm blij van 😄 Als er nog vragen zijn of jullie ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten, we helpen graag. Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Valutata 4 stelle su 5

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor de mooie review, daar worden we heel blij van! 😄Veel wensen je nog woonplezier en succes met de rest van de verbouwing!

Zeer tevreden

Goede communicatie, goede service, goed eindresultaat!

17 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Wat een fijne review, dank jullie wel! 💛
Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Bij vragen staan we altijd voor jullie klaar. Veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer!

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn bedrijf met aardige en…

Heel fijn bedrijf met aardige en kundige mensen. Aanrader!

8 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt! 🤩 Altijd leuk om te lezen, fijn dat we je hebben kunnen helpen. Nog heel veel succes met de rest van de verbouwing en veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Valutata 5 stelle su 5

Goede begeleiding en service 1 aan…

Goede begeleiding en service 1 aan spreekpunt duidelijk en snel

1 marzo 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Dankjewel voor deze mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat alles snel en duidelijk is verlopen. We wensen jullie nog heel veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Risposta di Faber Comfortvloer

Dankjewel voor het delen van deze mooie review! 🤩 Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Nog veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Comfort vloer

Ontzorging, Faber regelt alles, heel fijn! Je hebt een vast aanspreekpunt, de jongens zijn vakbekwaam, werken netjes, super!

27 febbraio 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Dankjewel voor het delen van deze mooie review! 🤩 Hartstikke fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Nog heel veel succes met de verbouwing en nog veel plezier met de nieuwe Faber Comfortvloer.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettig om mee samen te werken!

Zeer prettig om mee samen te werken!
Goede en duidelijke begeleiding gedurende het project.
Netjes en schoon gewerkt.
Zeer goed geïsoleerd het verschil is meteen merkbaar.

13 febbraio 2026

Risposta di Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review! Erg fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je gelijk het comfort merkt :) We wensen je nog heel veel plezier van je nieuwe Faber Comfortvloer!

Team Faber

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più