De planning is helemaal volgens afspraak verlopen en er is netjes en goed gewerkt.Het enige minpuntje is dat ik beter geïnformeerd had willen zijn over de plek van de verdeler. Hij zit voor mij wel op... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Projectbegeleider en planning was goed bereikbaar en professioneel. De uitvoering verliep volgens planning. De kosten van Faber alleen is goed te behappen. Maar daar kan nog een Murprotec (tegen ga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super ervaring afspraken worden netjes nagekomen en het werk netjes en volgens afspraak uitgevoerd gewoon top.Alle medewerkers vriendelijk en netjes. Nu alleen nog benieuwd of we in de winter lekkere... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.
Scritti dall'azienda

Produktieweg 52, 2382 PD, Zoeterwoude, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede ervaring met de firma Faber. Hebben me goed geadviseerd en komen eerst even langs voor een orienterend gesprek. Daarna via planning na uitvoering wat allemaal volgens afspraak verlopen is. Je kan duidelijk merken dat men veel ervaring heeft met het leveren van vloeren en alles wat daarbij komt kijken.

Risposta di Faber Comfortvloer
Alle medewerkers van Faber hebben uitstekend geholpen tijdens alle stappen in het proces. Van offerte tot laatste factuur. Zeer vakbekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

Risposta di Faber Comfortvloer
Duidelijke informatie en offerte, werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak en prettig contact.

Zeer belangrijk:
- kwaliteit
- zeer goed bereikbaarheid t.b.v vragen end.
- meedenkende nette vakmensen

Risposta di Faber Comfortvloer
Alles volgens plan verlopen en een top kwaliteit afgeleverd. Mensen die meedenken met de situatie.

Risposta di Faber Comfortvloer
Duidelijke communicatie en planning. Alles werdt op tijd geleverd en voor vragen kon ik altijd terecht. De informatie op de site is heel duidelijk dus je weet precies waar je aan toe bent.

Risposta di Faber Comfortvloer
Heel fijn bedrijf met aardige en kundige mensen. Aanrader!

Goede begeleiding en service 1 aan spreekpunt duidelijk en snel

Risposta di Faber Comfortvloer
Ontzorging, Faber regelt alles, heel fijn! Je hebt een vast aanspreekpunt, de jongens zijn vakbekwaam, werken netjes, super!

Risposta di Faber Comfortvloer
Zeer prettig om mee samen te werken!
Goede en duidelijke begeleiding gedurende het project.
Netjes en schoon gewerkt.
Zeer goed geïsoleerd het verschil is meteen merkbaar.

Risposta di Faber Comfortvloer
Fijn bedrijf om mee te communiceren en geven een duidelijke uitleg over het proces.
Proces zelf goed verlopen en ook met de partijen waarmee ze samenwerken.
Duidelijk globale planning van het project. Voor de daadwerkelijke planning op de dagen zelf waarop dingen op locatie worden uitgevoerd, wordt je tijdig geïnformeerd.
Voor tussentijdse vragen kan je ze altijd bellen of mailen.
En niet onbelangrijk, vriendelijk personeel zowel telefonisch als op locatie.

Risposta di Faber Comfortvloer
Contact is erg prettig. Eerlijk advies en eerlijke prijs. Je weet direct waar je aan toe bent. Geen verassingen achteraf.