Express pizza Nørrebro Recensioni 237

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Leggi di più

Ekstrem hurtig levering, og virkelig lækkert mad, med virkelige mange udvalg af bade alm. Og de veganske. Jeg bestilte maden, via deres hjemmeside kl 21.08 og den var allerede ankommet, efter et kvar... Leggi di più

Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatte... Leggi di più

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Brændt deep pan

Hvis jeg kunne ligge billeder op af de 3 "deep pan" pizzaer vi købte i går så havde jeg gjort det ASAP.. Det var de ringeste, mest forbrændte pizzaer vi længe har fået, dejen kunne ligeså godt have været lavet af en kage dej, og den var flad som en alm pizza udover vi havde bestilt deep pan ..

3 marzo 2018

De har brugt over 1 time på at lave 3…

De har brugt over 1 time på at lave 3 burger menuere og dermed overskredet Just-eats max. ventetid på leveringen. Har ringet 2 gange derned, og der er intet sket endnu.
Jeg bor 700m fra restauranten, så kan ikke se, hvilke undskyldninger de kan bruge mod denne langsomme levering

1 marzo 2018

Aldrig har jeg fået så dårlig service…

Aldrig har jeg fået så dårlig service fra et spisested. Vi ringer og snakker med dem fordi vi gerne vil have en deeppan pizza, de leverer så to almindelig pizza'er. Vi ringer så og siger vi har fået de forkerte. Og så bliver han godt nok ubehøvlet i telefonen og vil ikke indrømme de har lavet fejl og vil ikke levere nye. Super dårlig service. Og burde ikke få en eneste stjerne for det. Mvh vicki

18 febbraio 2018

Kan IKKE anbefales

Jeg havde bestilt mad hos Express Pizza og efter en times vente tid ringede jeg for at høre på status af min levering, fik af vide at de var på vej. 20 min efter ringede jeg igen, der fik jeg af vide at de ville være der inden for 2 minutter. 10 min senere ringede jeg igen og annullere min ordre efter at have snakket med to meget uhøflige medarbejder. 20 min senere efter jeg havde annulleret ordren kommer leveringen med kold og slatten mad.

9 febbraio 2018

Godt pizzaria

Jeg synes at Express pizza laver god fast-food mad. Det er der delte meninger om kan jeg se her på siden, men jeg bruger dem i hvert fald meget hvis jeg er lidt lækkersulten, og har lyst til en burger eller pizza. Nogen enkelte gange er de lidt lang tid om udbringningen, men det er sikkert fordi de har travlt den dag. Samlet set er jeg godt tilfreds med deres service. Mvh Mvh Kim

27 dicembre 2017

They do not drive out vegan pizzas

They do not drive out vegan pizzas, which is not all right at all. As soon as I said I wished for a vegan pizza as well, together with the non-vegan pizzas I ordered they could not deliver it. I asked why and his answer was "We just dont do that."

26 novembre 2017

Jeg ville egentlig kun give 4 stjerner men

Jeg ville egentlig kun give 4 stjerner, da de ikke levere de veganske pizzaer, og efter min mening ikke har nogen grund til ikke at gøre det. MEN deres veganske pizzaer er sindssygt lækre, og medarbejderne er rigtig søde. Jeg håber bare i engang ombestemmer jer, og bringer jeres veganske menu ud på lige fod med jeres andet mad. :)

20 luglio 2017

Minus løg på burger blev til burger af løg

Bestilte 3 burgermenuer fredag den 23. Juni. Vi gjorde opmærksom på at en af vore burgermenuer skulle være uden løg. Det resulterede i at vi fik en burger bestående af bolle-bøf-LØG-bolle. Fejl kan ske så vi fik ved at dele lidt indhold alligevel en burger, der ikke kun var løg.

Skulle Express pizza læse dette så er ordrenummeret 0042045.

Express plejer at lave de bedste burgere på Nørrebro og jeg vil handle igen. Men tror man skal ringe og bestille og udtrykke hvad man ikke ønsker.

2 luglio 2017

Super god service og levering til …

Super god service og levering til tiden. Jeg har bestilt 15 familie pizza til et event. Alt kom til tiden, det var varmt og super lækkert. Jeg var lidt sent ude med at bestille, men det var ikke noget problem. Personalet var meget venlige og fleksible. Kan helt klart anbefales.

30 maggio 2017

VERDENS BEDSTE PIZZA

Sødeste medarbejder og verdens bedste pizza! Det er utrolig hvor dejlige de er selvom deres dag er fyldt med stress! Jeg har endda fået hele min familie til at blive afhængige af deres pizza!
Københavns bedste pizzaer.

20 aprile 2017

Nr. 1 på Nørrebro

Deres pizzaer er rigtig gode. Jeg bestiller altid mine pizzaer hos dem selvom jeg arbejder på Frederiksberg og bor i Valby. Super serviceminded personale. Du kan finde alt hos dem. De er Nørrebros bedste pizzaria.

19 aprile 2017

Super god pizza

Super god pizza jeg fik herfra forleden da der var virkelig travlt.
Søde mennesker også når der er travlt, helt klart Nørrebros bedste pizzaria.
Kan kun anbefales.

19 aprile 2017