Aldri bruk dette stedet! Vi bestilte hotell på Bornholm i god tid, fikk bekreftelse og hadde betalt, men det var ingen reservasjon. Dama på kundeservice bare skrek til oss at det ikke var hennes skyld... Leggi di più

Jeg fikk bekreftet på e-post at min hotell booking var kansellert, allikevel ble jeg trukket over 38000 kroner fra mitt kredittkort . Expedia skyver ansvar på sas, til tross for at bookingen er bekref... Leggi di più

Elendig service! Vi hadde bestilt fly og hotell, ble trukket trippelt hos flyselskapet mens resten av bestillingen ikke ble fullført. Expedia var ikke hjelpsom, og ba meg bare vente 3-4 dager til jeg... Leggi di più

Kundeservice er hyggelig, men hjelper ikke så my desverre. Måtte kansellere fly turen min. Hadde betalt ekstra for å kunne endre/kansellerer. Har bedt om å få penge refundert. Og har fått beskjed om a... Leggi di più

1. Sito di raccolta di viaggi

Finn tilbud på hoteller, bilutleie og aktiviteter. Expedia tilbyr hotellopphold ved destinasjoner over hele verden. Bestill din reise hos Expedia.no

1,4

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

1,4

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gjør et reisekupp!

De tre siste utenlandsturene mine bestilte jeg via expedia.no og er veldig fornøyd. Enkelt å bestille, utrolig bra priser og ingen problemer. Jeg fikk raskt bekreftet bestillingene på e-post og fikk all den informasjonen jeg trengte til reisene.

Prisen virket litt for god til å være sann da jeg og en venn betalte 5900,- hver for t/r Ft. Lauderdale med tre overnattinger på et 5-stjerners hotell på stranda. Men hotellet viste seg å være enda flottere enn vi trodde og etter den turen var jeg expedia-fan;-)

Som ved all bestilling av reiser er det en klar fordel å være fleksibel på datoer, så mitt tips er å shoppe litt rundt på forskjellige datoer og bestille tidlig når du skal finne den beste prisen. Min neste ferie er også bestilt via expedia.no, prisen var for god til å la være! Så en weekend i London ble til en uke i Portugal :-)

9 dicembre 2012

Expedia et selskap du kan stole på..

Jeg er stolt av å være kunde hos Expedia fordi de gir meg første klasses service, hurtig levering av de produkter jeg ønsker, fantastisk god nettside med ypperlig design, oversiktig og lett å bestille reiser i inn- og utland..

Jeg vil anbefale Expedia til alle som ønsker en topp reiseoppratør..

9 dicembre 2012

Helt suveren!

Du kan bestille alt på expedia når det gjelder reise : flybilletter - seteplass - hotellopphold osv.. De har et hav av destinasjoner! Og så enkelt å bestille på nettet!
Prøv - og du vil bli like fornøyd som meg!!

8 dicembre 2012

Utrolig fornøyd, veldig rimelige pris

Moren min og jeg skulle egentlig ikke reise i sommer, men hun hadde hørt fra sin venn om at det var billig å kjøpe billetter til Praha. Moren min bestemte da for å kjøpe billetter, det var ca 3500 kr per person inkludert 5 dagers overnatting i hotellet (det var en 4 stjerners hotell, jippi!).

Søkemotoren til Expedia er veldig simpelt, jeg kunne velge mange alternativer selv. Jeg gjorde en feil, så vi endte å sove i fly plassen og vente neste dag til flyet, uff. Vær oppmerksom på det når du skal bestille! En ekstra pluss var at flyplasset (Lufthansa) tilbød mat, selv om det smakte dårlig :P

Det eneste jeg ikke liker er at jeg fikk bare reist i 5 dager, og jeg fant ikke noe som kunne tilby meg 7 dager. Hvis det er noen som vet hvordan man får kjøpt billetter for 1 uke, hadde det vært fint å kommentere.

Expedia tilbyr mange ferie pakker, og det var ganske enkelt for meg å bestille og få billetten via automaten i Gardermoen. Jeg har alltid vært den personen som overlater andre i familien til å bestille og ordne med billetter og turer, siden det virker komplisert men ikke med Expedia! Liker at de ikke kommer med ekstra skatt.

Mitt neste reise vil definitivt være fra Expedia :)

5 ottobre 2012

Easy Safe And Pricy

My first trip with EXpedia Januar 2011 Ordering both Flight & Hotel in same time was wery easy !
The flight from Oslo to New York was perfect and Jet Air delivered a profesional service !
The search for hotel also was easy and i did chose ( Jolly Hotell Madisom Towers) because it`s destination.
Only5 min.to Time Square and 10 min.to Madison Square Garden.
Brussel Air from OslotoBrussel and Jet Air to NYC.
JET AIR delivered a nice and safe flight within profesional flight crew.

Ordered my next travel 2 month later with expedia for trawel inside norway and they are so easy to go around with !

27 febbraio 2012

Utmerket

Muligheten til å definere reisevilkårene med f.eks. billettklasse, samt antall flyselskap som omfattes i søkene gjør det til en flott leverandør!

27 febbraio 2012