Scopri cosa dicono le persone
Strona internetowa działa świetnie. Intuicyjna, bezproblemowa obsługa. Tak się złożyło że musiałam skontaktować się telefonicznie z konsultantem i tu oczywiście nikt nie odebrał telefonu....stąd 4 gwi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zakupiłam bilet, który chciałam jednak zwrócić jeszcze tego samego dnia zakupu. Zapłaciłam 185zł a zwrotu mogłam dostać jedynie 130 zł. Czuję się oszukana. Na jakiej podstawie zatrzymujecie pieni... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróż bez wychodzenia z domu. Podróżuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróże.pl
Informazioni di contatto
Polonia
- www.europodroze.pl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
W drodzecwyjatku nie ma wyjatku
Zakupiłam dwa bilety na trasie Warszawa -Lublin. Z powodu opóźnienia samolotu nie mogliśmy skorzystać z przejazdu. Intercity nie przyjeło zgłoszenia telefonicznego bo bilet był zakupiony na Euro Podróże. Opóźnienie wynikło w ostatniej chwili a lot trwał ponad trzy godziny w tym czasie nie mogłam nic zrobić aby kontynuować zwrot biletów. Złożyłam reklamacje bezpośrednio w Euro Podróże ale nie została ona uwzględniona. Wyslali mi powiadomienie że mogłam anulować bilety osobiście przed odjazdem pociągu. Jest oczywiste że ani Intercity tam zwrocił sie sprzedawca biletow ani Euro Podróże nie zapoznał się ztreścią reklamacji co uważam jest spychologia i brakiem wyrozumiałości w wyjątkowej sytuacji.
Jestem zadowolona z podrozy
Jestem zadowolona z podrozy, z obslugi oraz profesionalnosci. jedna sprawa mi sei nie podoba, pociagi powinny byc objete rezerwacja, a jezeli nie to wagon restauracyjny powinien byc wylacznie dla pasazerow z miejscowka poniewaz nie mozna zjesc posilku, miejsca sa zajete przez osoby nie posiadajace rezerwacj - miejscowek.
pozdrawiam
Izabela Zobel
Bilet kupiłem szybko I bez problemowo
Nie polecam seniorom.
Jestem 65+. Kupiłam 4 bilety dla seniorów. Przed zakupem szukałam informacji o opłatach serwisowych. Nie znalazłam na stronie. Dopiero jak zapłaciłam blikiem zobaczyłam różnicę i teraz wiem, że informacja o opłatach była na końcu zakupu. Nie polecam korzystania z zakupu przez seniorów.
Dziękuję za wspaniałą podróż polecam
Dziękuję za wspaniałą podróż polecam
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa . Super rozwiązanie spraw
pzdr
Krystyna Pawlak
To byla najgorsza podróż mojego życia
To byla najgorsza podróż mojego życia, a biłam się kiedyś z cyganką w dublinie.
przejrzyście- łatwość wyszukiwania…
przejrzyście- łatwość wyszukiwania połączeń

Risposta di EuroPodróże.pl
Kilka razy korzystałem z usług i zawsze…
Kilka razy korzystałem z usług i zawsze byłem zadowolony

Risposta di EuroPodróże.pl
Można szybko znaleźć połączenia i kupić…
Można szybko znaleźć połączenia i kupić bilety.

Risposta di EuroPodróże.pl
Dosyć szybko można sie z tym uporać…
Dosyć szybko można sie z tym uporać ,jedyne co mnie zniechęca to możliwość sprawdzenia rozkładu tylko 30 dni wcześniej .

Przydatna i bardzo wygodna
Jest bardzo potrzebna mozna kupić bilet w każdej potrzebnej chwili bez stania w kolejce na dworcu w kasie

Bilety
Jestem zadowolona. Bez problemów udało mi się kupić bilety w obie strony korzystając ze zniżki

Doskonała
Doskonała, przyjazna strona, bezproblemowy szybki dostęp telefoniczny do konsultanta a nie do bota.
Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komuna.

Risposta di EuroPodróże.pl
Łatwy sposób wyszukania połączeń i …
Łatwy sposób wyszukania połączeń i zakupu biletów

sprawne załatwianie przebukowań…
sprawne załatwianie przebukowań biletów; tylko opłata 15-to procentowa za pośrednictwo, szczegółnie przy droższych biletach jest zbyt wysoka; swoją drogą uważam, że powinna być stała opłata niezależnie od ceny biletu.
Powodzienia

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.