Eplehuset Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Leggi di più

Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Leggi di più

Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Leggi di più

Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Leggi di più

1. Negozio di elettronica
  2. Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
  3. Consulente per la formazione
  4. Grossista di accessori elettronici
  5. Officina di riparazione apparecchiature elettroniche

Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.

Nella media

TrustScore 3 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Incapable service

Workers are trying to be helpful but they are inexperienced and everytime you need something they are saying to you come tomorrow when the boss is here. Simple things are considered as complex process such as global blue tax return, return of items etc. So before visiting just make a call to see if the boss is there ah sorry they dont pick up the phone. So good luck!

6 agosto 2024

No useful information on expected date…

No useful information on expected date of delivery of the computer mostly emails asking about my experience!

30 luglio 2024

Risposta di Eplehuset

Hi, and thank you for your feedback. We will give you an update as soon as we can confirm the date of delivery from our supplier. Please reach out to our customer service if you have questions about your order. Best regards, Line - Eplehuset

Always nice service

Bought a few devices from this company, decided to return some of them, had no problems what so ever. Always nice service, everything great.

6 luglio 2024

Pakkelevering til stryk

Kjøpsprosessen virket sømløst. Bare blomster.
Men
Leveringen sugde big-time.
Bytt transportør.

14 giugno 2024

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen, vi undersøker hva som ikke har gått som det skulle. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Faglig gode ansatte

Faglig gode ansatte. Noe «teknisk»holdning/lite varme og imøtekommende.

28 maggio 2024

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi ønsker å høre mer om opplevelsen din, ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Forferdelig dårlig kundeservice

Forferdelig dårlig kundeservice! De selger mange kinesiske produkter som har dårlig kvalitet men høye priser. Det hjelper ikke å klage. Aldri mer «Eplehuset»!

24 maggio 2024

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for anmeldelsen. Vi hadde satt stor pris på om du kunne kontakte oss direkte så vi får litt mer informasjon om opplevelsen din. Send oss gjerne en mail til stein.ihle.pedersen@eplehuset.no. Vi beklager at du har hatt denne opplevelsen. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Raskt levert!

Elsker macbook pro som arbeidsverktøy, og har ikke funnet noe som kan sammenlignes, selv om prisen er stiv. Eplehuset leverer raskt og sømfritt, så to dager etter bestilling var den kommet frem.

24 febbraio 2024