Eplehuset Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

Utrykte min nød og forklarte problemet med min mack til to representanter hos Elkjøp i Sandvika (der jeg kjøpte macken). Deres interesse /løsningsorientering var begrenset. Så også deres hjelp. Takk... Leggi di più

Shout-out to Sara for nydelig kundeservice! Selv om jeg benyttet meg av chat-funksjonen så kan jeg si at denne personen virkelig leverte profesjonalisme. Var redd for at varen ikke skulle komme inne... Leggi di più

Jeg trengte en ny macbook pro og kontaktet Eplehuset på chat. Jeg fikk rask hjelp og ble stilt en rekke spørsmål om mitt behov osv. Maskinen jeg fikk tips om å gå for passet mitt behov perfekt. Jeg va... Leggi di più

Greie priser og god service, men utvalget er veldig tynt for eldre enheter som som bidrar til en usunn kultur med å alltid måtte oppgradere. Jeg har f.eks. ikke muligheten til å oppgradere til en enhe... Leggi di più

1. Negozio di elettronica
  2. Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
  3. Consulente per la formazione
  4. Grossista di accessori elettronici
  5. Officina di riparazione apparecchiature elettroniche

Eplehuset er Norges eneste Apple Premium Partner. Det beste stedet å oppleve Apple sine produkter i Norge, med butikker over hele landet og sertifiserte reparasjoner. Fra Bergen til Tromsø, vi er her for å hjelpe og inspirere deg. Spør oss om Apple-produkter, få demo og hjelp til å velge. Rådgivere og tekniske konsulenter – eksperter på Apple for bedrifter. Vi hjelper ledere og ansatte å lykkes. Vårt mål er bedre læring for alle. Enten du er skoleleder, IT eller lærer - snakk med en pedagog i dag.

Nella media

TrustScore 3 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Etter 5 år måtte jeg krype til kors og…

Etter 5 år måtte jeg krype til kors og kjøpe ett ny IPhone, i tillegg en alle 2,5 år obligatoriske Apple Watch. Eplehuset i Oslo Storgata skulle har alt, en ung man hjalp meg, rolig og saklig i tone, kjapt og uproblematisk. Han tilbyr som forpliktet alt fra forsikring til deksel, uten suksess. Fornøyd med opplevelsen kvitterte jeg dette med en årlig tenkt OK på oppfordring på mail.
Så kommer to dager en telefon fra en fyr som introduserte seg som sjefen til rådgiver og lurte hva han kunne har gjort bedre !
Uakseptabel etter min syn, dette handle altså om hente inn informasjoner som kan brukes mot sine egne ansatte til å piske til bedre resultater, eller i realiteten omsetning av de profitable tilleggstjenestene som forsikring / Kina produserte tilbehør etc.
Mannen som hjalp meg gjorte en veldig bra jobb, kjapt, uten unødvendig støy, solgte maks i forhold hva jeg ville har akseptert - og så kommer da en som forstår oppgave sin som piskemester.
Dette er er enormt problem hvis vi etablere slike systemer i en samfunn som definere seg som tillits samfunn.
Jeg har vart kunde hos Eplehuset minst siden 2005, dette synes jeg er uakseptabelt.
Altså - medarbeider helt topp, ledelse og medarbeider føring elendig.

24 luglio 2026

Jeg har vanligvis gått til Eplehuset…

Jeg har vanligvis gått til Eplehuset for å kjøpe produkter fra Apple. Har bla. kjøpt et par macbook pro, skjerm, mac mini og lignende produkter. Nå handler jeg ikke lenger hos Eplehuset på bakgrunn av erfaringer som gjør at jeg ikke stoler på de lenger og at jeg har opplevd dårlig kundeservice og ansatte med svak kompetanse.

Jeg hadde flere helt greie opplever med Eplehuset over noen år, men de siste gangene jeg har vært hos Eplehuset har det blitt en merkbar annerledes opplevelse.

De begynte å bli kranlgete og vanskelig å ha med å gjøre for å levere inn produkter til reklamasjon og har ikke særlig hyggelige og noen ganger direkte ufine mot kunden. Det fremsto tydelig som at dette var unge folk som var mer interessert i å være arrogante.

Jeg har god kompetanse og erfaring innenfor IT innenfor servere, utvikling og annet så jeg har lagt merke til at de ofte ikke vet hva de snakker om, men det er vanskelig å snakke med de.

Jeg spurte om de hadde et spesifikt produkt hvor jeg ga ganske detaljert informasjon.. produktet hadde stort hvem som helst klart å finne med grunnlggende IT komptanse eller i hele tatt nesten uten det. Personen som jobber der fant frem produktet, men jeg så at det var tydlig ikke korrekt produkt og sa ifra om dette. Den ansatte sa dermed ifra om at de ikke hadde det produktet. Jeg brukte kanskje noen få minutter hvor jeg så på en hylle at de hadde det og gikk og betalt hos den samme personen.. ingen reaskjon eller beklagelse.. tror det bør være mulig å stille så mye som ihvertfall et par enkle spørsmål på et jobbintervju ? Dette var litt sjokkerende.

Nå som Elkjøp har kjøpt Eplehuset er det ikke aktuelt å kjøpe noe på Eplehuset igjen. Dette kombinert med erfaringene jeg har fra tidligere besøk på flere forskjellige butikker hos Eplehuset gjør at jeg finner andre steder. Ikke Elkjøp, Power eller Eplehuset da disse har samme eier.. sjekke det gjerne opp selv da eier og spesielt Elkjøp lyver og bryter kontrakter rett som det er.

10 novembre 2025

Jeg har handlet hos Eplehuset gjennom…

Jeg har handlet hos Eplehuset gjennom årene, men etter denne opplevelsen kommer jeg aldri til å handle hos dere igjen.

I går kjøpte og betalte jeg for en ny MacBook Air 15". Uten noen form for informasjon eller samtykke forsøkte dere å gi meg en brukt/secondhand maskin til full nypris. Det er fullstendig uakseptabelt, og jeg stiller store spørsmål ved om dette i det hele tatt er lovlig etter norsk forbrukerlovgivning.

Da jeg kontaktet kundeservice, fikk jeg beskjed om at ordren kunne kanselleres fordi dette var “den siste maskinen”. Kort tid etter ser jeg at dere fortsatt har flere tilgjengelig på nettlager. Dette fremstår som direkte villedende og useriøst.

Dette er ikke bare dårlig kundebehandling — det oppleves som ren svindel og bedrag. Hadde det vært mulig å gi null stjerner, hadde dere fått det. Én stjerne er allerede én for mye. Har dere begynt som Elkjøp å selge brukte varer uten å opplyse forbrukeren om det.

Styr unna. Richard Johansen

19 maggio 2026

Hei Richard,

dette var leit å lese og jeg beklager at du har denne opplevelsen hos oss. Jeg vet du har vært i kontakt med både leder og assisterende leder på vårt kundesenter og kan bare henvise til dialogen her.

Med vennlig hilsen Line, Netthandelssjef Eplehuset

Har kjøpt flere apple-produkter hos…

Har kjøpt flere apple-produkter hos Eplehuset, blant annet min iphone. Da jeg trengte hjelp til å nullstille min iphone for å levere den til gjenvinning fordi skjermen var knust (og forsikringsselskapet ikke dekket reparasjon pga alder), gikk jeg til eplehuset for hjelp til dette. Hadde da prøvd å slette innholdet vis min icloud.com, men i og med at telefonen ikke kunne koble seg til wi-fi fikk jeg ikke gjennomført sletting vis icloud. Eplehuset i Tromsø sa at de kunne gjøre det mot betaling på 500kr. Dette på tross av at jeg har handlet apple-produkter hos dem for tilsammen mange tusen kroner. Dette er smålig og dårlig kundeservice. De kunne jo vært litt ålreite og hjulpet meg uten å ta betalt og valgt å ha fokus på fornøyde kunder og god kundeservice. Jeg kommer jo ikke til å kjøpe ny iphone hos dem, åpenbart. Eller andre apple-produkter for øvrig, når de tilbyr så dårlig kundeservice.

23 aprile 2026

Unacceptable service at Eplehuset, Tromsø, Norway

I visited Eplehuset in Tromsø with my iPhone 17 Pro Max, which failed due to a motherboard defect. I had to spend 3.5 hours proving the defect to the store manager, who clearly lacked competence.
After the phone replacement, the protective screen glass was not installed, even though it was lost due to their handling. I was told it was out of stock, and I have been waiting for it since January 13.
I live 85 km from the store and have already visited twice. I now have to travel again. As a result, I have lost time, money, and transportation.
No apology or compensation has been offered. This constitutes negligence and a breach of consumer rights.
If this issue is not resolved immediately, I will escalate the matter to:
Forbrukerrådet (Norwegian Consumer Council)
Other relevant consumer protection authorities
I expect immediate resolution and compensation for the inconvenience and losses incurred.

13 gennaio 2026

They send broken product (earbud didnt…

They send broken product (earbud didnt function), they dont give a new product (even thought you bought new one) for replacement, they send it to service to repair it.. And in the end if you dont live in Oslo they charge you for sending the package to you 200Nok, even thought this is their mistake. Never buy there, go to Elkjøp or Power .

10 gennaio 2026

Risposta di Eplehuset

Hi Ivan, thank you for your feedback. We are investigating the issue and kindly ask you to please contact our support, so we can have your contact information. Email: kundesenter@eplehuset.no. We are sorry you had this experience with us. All the best, Line - Ecom manager Eplehuset

Kjøpte Apple telefon deksel som ble ødelagt etter 2 uker

Kjøpte Apple telefon deksel som ble ødelagt på et par uker.
De tok ikke ansvar og mente at de måtte sende inn silikon dekselet til tekniker og det ville koste oss som kunde 500 kr…
Jeg er helt forferdet.
De nektet og erstatte dekselet og mente at det ikke var under garantien

20 novembre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Kan du kontakte oss på kundesenter@eplehuset.no så vi får litt mer informasjon fra deg? Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Styr unna Eplehuset

Heldigvis så handler jeg ikke fra dem enn kun Apple og dem har beklaget på dems vegne, alt. Men at service sjefen sin tilbakemelding skriftlig da får jeg sjokk av Eplehuset.

AirPod pro 1 generasjonen har da vert mye feil med og det står på Apple sine sider. Alt er skifta ut tross alt teknikeren har sakt hvor mye problemmer dem har hatt og ved andre service slo han av masse funksjoner på iPhonen. Nå vil dem ha inn iPhone også pga lite sannsynlig at dem feiler da jeg har sendt alt bevis. Apple får sjokk men Eplehuset står fast ved det.

Er der de må leveres og dem vil vist ikke ta inn AirPods uten mobil tross Apple har sakt dette tydelig og vet ringe dem hvis jeg får problemmer.

Dem bryter all loven samt skapt ekstra ulempe for kunden og enda står dem ved sitt tross alt har alt skriftlig fra service sjefen også. Styr unna dem! Apple er profesjonelle men dessverre man kommer ikke unna Eplehuset pga er der man må levere inn.

14 novembre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen og det er leit å lese at du har opplevd situasjonen slik. Vi har feilsøkt og gjort utskiftninger, men vi mistenker at det er koblingen som er problemet til det du opplever. Vi ser gjerne på dette for deg! Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Bestillingen min har vært forsinket i over 40 dager

Veldig skuffet over denne butikken. Bestillingen min har vært forsinket i over 40 dager, og jeg får stadig oppdateringer som skyver forsendelsen lenger og lenger frem i tid.

De forklarte at problemet var med noen av varene, men andre er tydelig på lager her. Likevel har ingenting blitt sendt, og det er ingen reell løsning som tilbys.

Dårlig kommunikasjon og ingen respekt for kundens tid. Jeg kommer ikke til å handle her igjen.

19 settembre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi har forsøkt å finne hvilken ordre det gjelder uten hell, send oss gjerne mer informasjon på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, en telefon som skulle inn til glassbytte (1 times jobb) ble sendt til Trondheim, men det tok ansatte på butikken to dager å finne ut av det, og jeg som kunde ble møtt av gjentatt feilinformasjon vedr status på telefonen, og servert reglerette løgner.
Under lavmål, anbefales IKKE!

29 ottobre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på! Vi skulle veldig gjerne hatt mer informasjon om servicesaken din, ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Nesten ikke noe vits å ha garanti

Kjøpte en Nomad ladekabel for underkant av fem måneder siden, denne skulle visst være veldig god kvalitet, kevlar og sååå robust… men tekstilen rundt ledningen løsner rundt kabelen, selve USB-C’en sitter løst i alle enheter man plugger den i, og dette mener de er normalt. Javel?

De sier at skaden på selve ledningen ser selvforskyldt ut, noe som ikke er mulig da den har hatt en fast plassering i hjemmet og ikke vært flyttet på annet enn å plugges i enheter som har blitt ladet på samme sted.

Jeg ber de ta reklamasjonen videre med Nomad uansett, men basert på svartiden tviler jeg at det var noe de gjorde da jeg ikke mottok noe annet enn Eplehusets avslag på reklamasjonen på garanti.

Det hjelper svært lite med generell garanti på fem år og at Nomad selv har en to års garanti når de bare kan skylde på at det er brukerfeil uansett.

Har handlet mye på Eplehuset, samt andre i husstanden, og da spesielt hos Eplehuset Oslo City, dessverre mistet de flere kunder basert på denne håndteringen av reklamasjon.

Jeg stiller meg også kritisk til at de ikke har noen funksjon på nettsidene sine per dags dato for å legge inn anmeldelser på produkter de selger. Redde for tilbakemeldinger?

Har hatt en liknende ladekabel fra Clas Ohlsons eget merke som har holdt mye bedre på kvaliteten over en langt lengre periode. Så dette var mildt sagt skuffende.

13 ottobre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for at du har tatt deg tid til å dele erfaringen din med oss. Vi ønsker gjerne at du tar kontakt med oss på kundesenter@eplehuset.no slik at vi får kommet i kontakt med deg. Vi beklager at du har denne opplevelsen hos oss. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Very bad costumer service

Very bad costumer service , we came to ask for phone exchange, and we asked for new iphone , the women at desk said , yes we have phone in stock and we can start everything. She asked to go to Apple account and delete phone from find my phone. But instead of this she pressed to erase whole phone data. And all photos and etc. been deleted and we cannot restore them.But this is not the end of story, she came back from storage and there she not find the phone we wanted and she said , I'm sorry I cannot give the phone which you wanted... so whats was the point to start all exchange procedure if you doesn't have new phone in stock and not even checked before started any actions. Very disappointed after this situation, and definitely not gonna use it again in future...

10 ottobre 2025

Risposta di Eplehuset

Hi, first of all we are truly sorry for your experience, and we completely understand your frustration. We would very much like som more information from you, and kindly ask you to send us an email to kundesenter@eplehuset.no. Best regards, Line - Eplehuset

Dattera mi måtte innom Eplehuset for å…

Dattera mi måtte innom Eplehuset for å reklamere på sin andre skjermbeskyttelse fra Belkin i løpet av 6 uker. Begge har sprukket uten at telefonen hverken har vært i bakken eller har vært utsatt for press eller støt. Beskyttelsen sprekker av uforklarlige grunner og Eplehusetets ansatte er godt opplært i bortforklaringer rundt hva som kan ha skjedd. Du blir ikke hørt når du selv forklarer at så ikke er tilfelle opp mot deres spekulasjoner. Altså en helt elendig kundeservice. Det hjalp ingenting at skjermbeskytelsen ikke bar preg av å være skadet hverken der sprekken dukket opp eller andre steder. Anbefaler derfor å handle hos noen av deres konkurrenter i håp om en langt bedre kundeservice

17 ottobre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen, det er ikke slik opplevelsen hos oss skal være og vi beklager at du har hatt denne erfaringen med oss. Vi vil gjerne høre fra deg på kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Warning: You may not receive your items.

I've ordered some expensive headphones. 4 days later, no tracking number available and no answer from customer services as to where they are. I've bought items later and had them delivered already. Update: finally a response from Eplehuset: Item is out of stock and expected in a few weeks. The item was shown as available when I ordered. I asked for a refund which they gave. Gee, thanks a lot for wasting my time.

7 ottobre 2025

Risposta di Eplehuset

Hi, thanks for your feedback, we are sorry you had this experience. We will use your example to get better. Kind regards, Line - Eplehuset

For en ubrukelig butikk

For en ubrukelig butikk. Sier de kan levere varer etter lansering, betaler og deal done. Så klarer de å selge det jeg har kjøpt og unnskylder seg på for stor pågang.

Ubegripelig dårlig butikk, kundeservice kan du henge sammen med tørrfisken nordpå !!

23 settembre 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, dette hørtes ikke bra ut og beklager at du har denne erfaringen med oss. Vi ser nærmere på saken for å se hva som har gått galt. Med venlig hilsen Line, Eplehuset

Apple bør finne en annen servicepartner

Om du passer inn i firkanten de har definert, så kan det være greit. Alle mine besøk igjennom årene har klusset seg til på grunn av elendig service, dårlig informasjon og null dynamikk. Flere ganger har de prøvd å selge opp service som ikke det er behov for. Useriøst på
alle fronter.

4 agosto 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen og beklager at du har denne erfaringen med oss. Vi vil gjerne høre fra deg, send oss en mail til kundesenter@eplehuset.no. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Syns de er grådige da de selger én…

Syns de er grådige da de selger én airpod til 1500 å ikke lar deg bytte om du har bestilt feil…

29 luglio 2025

Risposta di Eplehuset

Hei, takk for tilbakemeldingen! Vi forstår frustrasjonen, her er det dessverre produktet som av hygieniske årsaker ikke kan byttes. Med vennlig hilsen Line, Eplehuset

Tusen takk til Eivind på Eplehuset…

Tusen takk til Eivind på Eplehuset (Strømmen) som brukte nesten hele arbeidsdagen sin på å hjelpe meg med en ny Iphone.
Han viste meg «rundt» omkring i mobilen, han overførte fra den forrige mobilen, han lastet ned apper og ga meg super service.
I motsetning til Elkjøp Phonehouse Triaden som får minuspoeng for servicen sin. Eller rettere sagt NULL service

7 luglio 2025