Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Wygrałem dużą sumę czekam od 13.07, wniosek jest w przetwarzaniu, teraz twierdzą że jest problem techniczny z wypłatami na który nie mają wpływu, czy ktoś wypłacał w czerwcu 2026 , ile czekaliście na... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Z wyplatami jest straszny problem cały czas maja problemy techniczne i bardzo dużo wyplat kłamią co im slina przyniesie nie polecam kiedyś wyplaty w ciągu 2 maks 3 dni teraz na zatwierdzenie czekam od... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kiedyś gdy zakładałem konto wszystko ok, wpłacasz, grasz, wypłacasz. Działało to jak należy, a teraz? Czekam pół roku aż mi zaakceptują wypłatę, co chwila wymyślają coś innego, a to wyślij to a wyślij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kicsit bizalmatlan vagyok az online kaszinókkal, viszont a bónusz teljesítèse után is játszottam és elég szép összeget nyertem vele. Még éjszaka kifizetést kértem és másnap este megèrkezett a nyeremén... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casinò o centro scommesse online
  2. Casinò

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Established in 2013, we’re one of the world’s fastest growing online casinos, driven by a passion to offer the best entertainment product and service on the market. From our Maltese base, within the borders of the European Union, we are providing one of the safest and most reliable iGaming entertainment for players who expect more. The EnergyCasino site is available in: English, German, Russian, Polish, Hungarian, Norwegian, Swedish, Finnish, Serbian, Turkish and Vietnamese. We also accept one of the widest range of payment services and are focused on a fast payouts in a case of withdrawal. Our professional multi-lingual Customer Support Team is available 7 days a week to support you and can be contacted by phone, email and LiveChat. At EnergyCasino we pride ourselves on being honest and transparent.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

2,1

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jedna wielka porażka nie grajcie w to…

Jedna wielka porażka nie grajcie w to oszuści do potegi

6 maggio 2025

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie z naszym kasynem nie spełniło Twoich oczekiwań. Zależy nam na zapewnieniu naszym graczom wysokiej jakości usług, uczciwości i przejrzystości. Każda opinia jest dla nas ważna, abyśmy mogli poprawić nasze procesy i rozwiązać wszelkie problemy.

Jeśli napotkałeś jakiekolwiek trudności, zachęcamy do skontaktowania się z naszym działem obsługi klienta, który z przyjemnością pomoże wyjaśnić sytuację i znaleźć rozwiązanie.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję poprawić Twoje wrażenia z gry i odzyskać Twoje zaufanie.

Zespół Obsługi Klienta

Oszuści

Oszuści, nawet jak już uda się wygrać, zapomnijcie że coś wam wypłacą, wymyślą jakikolwiek problem byle byście nie otrzymali pieniędzy. Słaba weryfikacja danych byleby potem mogło to posłużyć jako pretekst. Żadnemu z moich znajomych nie udało się wypłacić pieniędzy, bo jakieś gówniane problemy. Nie wierzyłam dopóki nie spotkało to mnie. Zarzut ? Logowanie się z innego IP w tej samej grze. Gdzie korzystałam tylko i wyłącznie ze swojego prywatnego telefonu i jestem jedyną osobą z dostępem do konta. Żałuje każdej złotówki wydanej na nich. Nierzetelna i nieprofesjonalna firma oraz bezczelna obsługa. Usuwam konto. adios

21 aprile 2025

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie z naszym serwisem nie spełniło Twoich oczekiwań. Zdajemy sobie sprawę, jak frustrująca może być sytuacja, w której napotykasz trudności z wypłatą, i chcielibyśmy wyjaśnić, że nasze procedury weryfikacyjne są standardową częścią zapewniania bezpieczeństwa zarówno naszym graczom, jak i platformie.

Zgłoszenie związane z logowaniem się z innego adresu IP jest jedną z procedur zabezpieczających przed ewentualnymi nieautoryzowanymi dostępami. W takim przypadku, zgodnie z regulaminem, konta mogą zostać tymczasowo zablokowane w celu dokładniejszej weryfikacji. Rozumiemy, że ta sytuacja była dla Ciebie rozczarowująca, szczególnie jeśli korzystałaś z jednego urządzenia.

Chociaż zrozumiałe jest, że możesz czuć się niezadowolona, zapewniamy, że naszym celem jest zapewnienie uczciwego i przejrzystego procesu. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi klienta, aby wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i przyspieszyć rozwiązanie sprawy.

Żałujemy, że zdecydowałaś się usunąć swoje konto, ale szanujemy Twoją decyzję. Jeśli kiedykolwiek będziesz chciała ponownie skorzystać z naszych usług, będziemy do Twojej dyspozycji.

Witam

Witam , i nie polecam miałem konto od jakiś 8 lat i przestali wypłacać pieniądze.Moje saldo do wypłaty wynosiło 15 k , nie ma opcji wypłaty . Nie polecam

21 aprile 2025

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przykro nam, że Twoje doświadczenie z naszym serwisem nie spełniło oczekiwań. Zdajemy sobie sprawę, jak frustrująca może być sytuacja, w której napotykasz trudności z wypłatą środków.

Chcielibyśmy zaznaczyć, że wszystkie wypłaty są realizowane zgodnie z regulaminem oraz obowiązującymi procedurami weryfikacyjnymi. Jeżeli napotykasz jakiekolwiek problemy z wypłatą, zachęcamy do skontaktowania się z naszym działem obsługi klienta, aby wyjaśnić sprawę i przyspieszyć proces. Często opóźnienia mogą wynikać z konieczności dodatkowej weryfikacji konta lub dokumentów, co jest standardową procedurą w celu zapewnienia bezpieczeństwa.

Jeżeli nadal masz trudności z wypłatą, prosimy o skontaktowanie się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli rozwiązać problem.

Zależy nam na Twojej satysfakcji i dziękujemy za Twoje uwagi.

Valutata 3 stelle su 5

NIE JEST LATWO ALE DA SIE WYGRAC I…

NIE JEST LATWO ALE DA SIE WYGRAC I PRZEDE WSZYSTKIM NIE ROBIA PROBLEMOW Z WYPLATA

4 aprile 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że doceniasz naszą ofertę i proces wypłat. Naszym celem jest zapewnienie naszym graczom uczciwego i przejrzystego doświadczenia, a szybkie i bezproblemowe wypłaty są dla nas priorytetem.

Chociaż wygrana nie zawsze jest łatwa, cieszymy się, że możesz liczyć na naszą pomoc i wsparcie w każdym etapie gry. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zawsze możesz liczyć na nasz zespół obsługi klienta.

Valutata 1 stelle su 5

Uważajcie na tych oszustów którzy…

Uważajcie na tych oszustów którzy nielegalnie działają na terenie Polski. Otrzymałem wiadomość mailową że ich strona działa legalnie na terenie Polski co wprowadza w błąd ponieważ mają blokowane strony i działają pod różnymi adresami. Nie grajcie u nich bo mają ustawione sloty na zbieranie pieniędzy. Nigdy nic u nich nie wygracie

23 marzo 2025

Drogi Klienta,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Pragniemy zapewnić, że EnergyCasino działa na podstawie licencji wydanej przez Malta Gaming Authority (MGA), a nasza działalność jest zgodna z obowiązującymi przepisami w zakresie oferowania usług hazardowych.

Jeśli otrzymałeś jakąkolwiek niejasną lub wprowadzającą w błąd informację, bardzo prosimy o przesłanie szczegółów do naszego zespołu wsparcia przez czat na żywo. Chętnie przyjrzymy się sprawie bliżej.

Wszystkie nasze gry wykorzystują certyfikowany generator liczb losowych (RNG), co gwarantuje uczciwość i losowość wyników.

Doceniamy Twój głos i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania lub wątpliwości.

Z pozdrowieniami,

Valutata 5 stelle su 5

wszystko działa

wszystko działa

21 marzo 2025

Drogi Klienta,

Cieszymy się, że wszystko działa! 😊
Jeśli będziesz mieć jakiekolwiek pytania lub potrzebować dalszej pomocy, zapraszamy do kontaktu przez czat na żywo — jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Dziękujemy, że wybrałeś EnergyCasino!

Valutata 1 stelle su 5

Avoid this casino it’s under malta

Verification process sucks! Waiting forever. The legal way to do the verification is to do it on 1st deposit on our side. Like what other casino does they verify you first on your first deposit so that you can withdraw anytime you want on our side. This casino is under malta avoid all under malta. What all people’s review on this casino is true. So please read all reviews first before you register on all malta casino including this. You can’t roll like a pro gambler here. They accused me that you violated the rules? Which i withdrawn first my real money went to 7k then i used there bonus offer, on that case i didn’t se i break any rules there.So be careful of this scamming style.

12 febbraio 2025

Risposta di EnergyCasino

We’re sorry to hear about your negative experience with the verification process. We understand that it can be frustrating, especially if it takes longer than expected. Our goal is to ensure security and compliance with regulations, which is why verification is mandatory. If you have any concerns about your situation, we encourage you to reach out to our customer support team – we’d be happy to assist and clarify any uncertainties. Your feedback is important to us, and we will continue working on improving our services.

Bassi Automat

Bassi (gönnt nicht) Automat

9 febbraio 2025

Risposta di EnergyCasino

Wir verstehen deine Frustration. Bitte beachte, dass alle unsere Spielautomaten mit einem zertifizierten RNG-System arbeiten, das Fairness und zufällige Ergebnisse garantiert. Wenn du Fragen zum Spiel hast, steht dir unser Kundenservice jederzeit zur Verfügung – wir helfen dir gerne weiter. Viel Glück bei deinen nächsten Spielen!

Valutata 1 stelle su 5

w energy chest wygrane spiny na…

w energy chest wygrane spiny na olympus, eygrana kilkadziesiat zlotych, zaczynam obracac bonus, swietnie szlo, ale im blizej wyplaty z konta bonusowego na rzeczywiste tym gorzej, efekt koncowy z 600 zł na konto rzeczywiste trafilo 17 gr, jakos nie wierze ze to przypadek, wszystko bezczelnie istawione

9 febbraio 2025

Risposta di EnergyCasino

Rozumiemy Twoje rozczarowanie i przykro nam, że masz takie odczucia. Wszystkie wyniki w naszych grach są generowane losowo i kontrolowane przez certyfikowane systemy RNG, co gwarantuje uczciwość rozgrywki. Bonusy często wiążą się z określonymi warunkami obrotu, które mogą wpłynąć na końcowy wynik. Jeśli masz wątpliwości co do przebiegu gry lub zasad bonusu, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta – chętnie przeanalizujemy Twoją sytuację i wyjaśnimy wszelkie szczegóły. Dziękujemy za Twoją opinię!

Finger weg!!

Finger weg!!! Auszahlung storniert und konfisziert. Angeblich wegen falscher Einzahlung .

Keine Konversation mehr möglich, keine Reaktion.

Einzahlung gesperrt, obwohl die zahlungsmethode verifiziert ist.

6 febbraio 2025

Je... ać EnergyCasino

Kasyno jest tragiczne, NIE WPŁACAJCIE TAM NAWET GROSZA!!! Lepiej wyrzucić do rzeki.NIE POLECAM!!!

31 gennaio 2025

Risposta di EnergyCasino

Przykro nam słyszeć o Twoich doświadczeniach. Staramy się zapewnić uczciwe i przyjemne środowisko gry i chętnie Ci pomożemy. Skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia pod adresem [support email] lub na czacie na żywo, abyśmy mogli rozwiązać Twoje problemy.

Dziękujemy za Twoją opinię i mamy nadzieję, że uda nam się poprawić Twoje doświadczenie z EnergyCasino.

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam ! Właśnie zamknęłam u nich konto bez możliwości ponowengo otwarcia. Zwykli oszuści. Codziennie otwierałam okienka Świątecznego Kalendarza Tazo około godziny 11. Po otwarciu wszystkich miały dziś do godziny 17 zostać przyznane darmowe spiny. Spiny oczywiście nie zostały przyznane. Napisałam do nich i próbowali mi wmówić że pewnie był jeden dzień w którym otworzyłam Kalendarz poza czasem trwania promocji co jest nieprawdą bo pilnowałam tego i otwierałam codziennie mniej więcej o tej samej godzinie w czasie trwania promocji. Tak czułam że spiny nie zostaną przyznane i zaczną kręcić. Wpłaty chętnie przyjmują ale żeby móc skorzystać z promocji to już nie ma możliwości bo kręcą oszuści

27 dicembre 2024

Witam,

Przykro nam, że musisz zamknąć swoje konto i że miałaś tak negatywne doświadczenia. Chcielibyśmy dokładnie zbadać Twoją sprawę i upewnić się, że wszystkie zasady były przestrzegane. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, abyśmy mogli wyjaśnić sytuację i znaleźć rozwiązanie.

Zależy nam na Twoim zadowoleniu i zapewnieniu uczciwych praktyk.

Scam..

Scam... robią promocję kalendarz świąteczny tzw Tazo piszą odkryj wszystkie okienka zbierz kolekcję Tazo dostań 100 FS wartości 10 euro i twierdzą , że nie odkryłem... Wysyłam screeny , że zebrałem wszystkie to teraz twierdzą, że nie skorzystałem 25 dni pod rząd z tych bonusów od wpłat , spinów , obrotów , nie zbierałem punktów do sklepu i mi się nie należy buhhhhha 25 dni tracić kasę dla 10 euro w spinach do obrotu ściema ...o aktualizacja teraz twierdzą, że zbierałem z opóźnieniem czyli do tyłu te znaczki kolejne wymyślone bzdury

27 dicembre 2024

Witam,

Przykro nam z powodu Twojej sytuacji. Rozumiemy, że może to być frustrujące. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić Twoje zgłoszenie i znaleźć rozwiązanie.

Jesteśmy tutaj, aby pomóc i zapewnić Ci odpowiednie wsparcie.

Witam

Witam, nie polecam zostałem oszukany na kwotę 700zl. Wygrałem dwa razy po 700zl a wypłacono mi tylko raz i twierdzą cały czas w email że mi wypłacili.

10 dicembre 2024

Witam,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam z powodu Twojego rozczarowania i wszelkich niedogodności, które mogły wyniknąć z tej sytuacji. Chcielibyśmy dokładnie wyjaśnić tę sprawę i upewnić się, że wszystko zostanie prawidłowo rozwiązane.

Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, abyśmy mogli szczegółowo przeanalizować historię Twoich transakcji. Jesteśmy tutaj, aby pomóc i wyjaśnić wszelkie niejasności.

Dno i złodziejstwo nie…

Dno i złodziejstwo nie polecam!!!!!!!nie grać tu wcale

2 dicembre 2024

Risposta di EnergyCasino

Przepraszamy, że miałeś takie doświadczenie. Chcielibyśmy zrozumieć, co dokładnie się wydarzyło, aby móc Ci pomóc. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, aby wyjaśnić sytuację i znaleźć rozwiązanie.

Valutata 3 stelle su 5

Been playing on Energy for years as it…

Been playing on Energy for years as it was all okay until this year started.
They started to be cooky about keep asking documents once withdrawal comes up...
When you deposit and loose they don't ask where's the money from.
If you want to withdraw even just a small part of your loss then everything they need again and again. Even some deposit I made magically disappeared and I waited weeks to get it back.
Of course not by their fault.
Also interesting fact if you win on one slot in long term (weeks or month) one day you realize that only that game isn't working but all the other does.
Contacted customer service about this weird fact on live chat and they seems like don't bother really and of course something is wrong at your end, device,etc... yeah sure... that's why every other games working properly.
They promise to let you know about the outcome of their investigation but that never happens. The whole site is just going down in every way.
I'm disappointed and seems like the fun coming to an end soon...

11 novembre 2024

Risposta di EnergyCasino

Thank you for sharing your detailed feedback. We are truly sorry to hear about the issues you've encountered, and we completely understand your frustration after being a loyal player for years. It's always disappointing when a previously positive experience turns into a series of difficulties, and we sincerely apologize for the inconvenience you've faced.

First, we want to address your concerns regarding the verification process. We understand how repetitive requests for documents can feel frustrating, especially when you've already provided them. Please know that this is done to ensure the security of both your account and our platform. However, we recognize that this can sometimes cause unnecessary delays, and we are continuously working to improve this process.

As for the missing deposit and the issue with the specific slot game, we truly regret the inconvenience. We take these matters very seriously, and our technical team will look into both the deposit issue and any inconsistencies with the games you mentioned. We do our best to ensure all games work fairly and consistently, and we want to investigate further to make sure there isn’t a deeper issue.

Regarding your communication with our support team, we apologize if you felt that your concerns weren’t addressed appropriately. We are committed to providing timely and thorough support, and we will follow up to make sure this matter is escalated to the right team for resolution.

We really value your loyalty and appreciate your feedback. Our goal is to make this right and restore your trust. If you would like, please reach out directly to our support team again with the details of your case.

Valutata 4 stelle su 5

For now 4 stars..

For now 4 stars... Had win withdrew, 12 hours go by email that cancled withdrawls and needed docs... Sent in id needed and 20 minutes later my acc was verified and i could withdraw... And i got told what time i made the withdrawl usually the same time but the next day it should have no more pending. Good so far but ill update

24 ottobre 2024

Risposta di EnergyCasino

Thank you for taking the time to share your experience with us! We’re glad to hear that your account verification was processed quickly and that you were able to proceed with your withdrawal. We aim to make the process as smooth as possible, and it’s great to know we were able to assist you promptly.

We understand that the verification process can sometimes cause delays, but we always try to resolve these issues as efficiently as we can. We appreciate your patience and your understanding as we worked through the necessary steps.

Thank you for your feedback, and we look forward to hearing your update. If you need any further assistance or have any other questions in the future, please don't hesitate to reach out.

Valutata 1 stelle su 5

Masakra z wypłata na konto trzy dni…

Masakra z wypłata na konto trzy dni czekam i cisza już omijając dni z potwierdzeniem masakra jakas

20 ottobre 2024

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za opóźnienie w realizacji wypłaty i rozumiemy, jak frustrujące może być czekanie na środki. Naszym celem jest, aby wszystkie transakcje były realizowane szybko i bezproblemowo, jednak czasami mogą wystąpić nieoczekiwane opóźnienia z powodu dodatkowych kontroli bezpieczeństwa lub weryfikacji.

Prosimy o cierpliwość, ponieważ zespół zajmujący się wypłatami działa nad rozwiązaniem tego problemu. Jeśli wypłata nadal jest wstrzymana, prosimy o kontakt z naszym działem wsparcia, abyśmy mogli przyspieszyć proces i wyjaśnić sytuację.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.

Valutata 2 stelle su 5

There are much better options, stay away.

Casino is decent. Promotions seem a-okay. But there is where the good part stops. Casino still let me play because i had an account there. Closed it after i withdrew because apparantly they could not see i was playing from the Nethelands. Took them 3 days after requesting a withdraw to ask for documents. Refused good documents and took them two days to verify. Now i’ve been waiting for 40 hours for my small refund/withdraw and its still on pending for all i know.

Absolutely dire and predatory withdrawal times hoping you cancel it.

9 ottobre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più