Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Wygrałem dużą sumę czekam od 13.07, wniosek jest w przetwarzaniu, teraz twierdzą że jest problem techniczny z wypłatami na który nie mają wpływu, czy ktoś wypłacał w czerwcu 2026 , ile czekaliście na... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Z wyplatami jest straszny problem cały czas maja problemy techniczne i bardzo dużo wyplat kłamią co im slina przyniesie nie polecam kiedyś wyplaty w ciągu 2 maks 3 dni teraz na zatwierdzenie czekam od... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kiedyś gdy zakładałem konto wszystko ok, wpłacasz, grasz, wypłacasz. Działało to jak należy, a teraz? Czekam pół roku aż mi zaakceptują wypłatę, co chwila wymyślają coś innego, a to wyślij to a wyślij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kicsit bizalmatlan vagyok az online kaszinókkal, viszont a bónusz teljesítèse után is játszottam és elég szép összeget nyertem vele. Még éjszaka kifizetést kértem és másnap este megèrkezett a nyeremén... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casinò o centro scommesse online
  2. Casinò

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Established in 2013, we’re one of the world’s fastest growing online casinos, driven by a passion to offer the best entertainment product and service on the market. From our Maltese base, within the borders of the European Union, we are providing one of the safest and most reliable iGaming entertainment for players who expect more. The EnergyCasino site is available in: English, German, Russian, Polish, Hungarian, Norwegian, Swedish, Finnish, Serbian, Turkish and Vietnamese. We also accept one of the widest range of payment services and are focused on a fast payouts in a case of withdrawal. Our professional multi-lingual Customer Support Team is available 7 days a week to support you and can be contacted by phone, email and LiveChat. At EnergyCasino we pride ourselves on being honest and transparent.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

2,0

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

W EnergyCasino gram od ponad roku i…

W EnergyCasino gram od ponad roku i nigdy nie miałem problemu z wypłatą wygranych. Środki są przetwarzane niezwykle sprawnie, często w ciągu kilku godzin, co jest niespotykane u innych operatorów. To buduje ogromne zaufanie. Mają też naprawdę imponującą listę metod płatności, w tym wiele popularnych e-portfeli, co maksymalnie ułatwia transakcje. To casino naprawdę szanuje swoich graczy i ich czas.

4 agosto 2025

Withdrawal problem

Wpłata i weryfikacja konta przebiegły bez problemu, ale wypłata wygranych to koszmar. Support odpowiada w kółko tymi samymi schematycznymi formułkami, bez żadnego konkretnego działania. Trzy dni czekania i dalej wisi „w przetwarzaniu”. Brak profesjonalizmu i frustracja gwarantowane. Sprawa zgłoszona do MGA I Casino Guru z całą korespondencją. Zachęcam osoby poszkodowane również sie zgłaszać do nadzoru.

Deposit and account verification went smoothly, but withdrawing winnings is a nightmare. The support keeps replying with the same canned responses, without taking any concrete action. Three days of waiting and the withdrawal is still “processing.” Lack of professionalism and guaranteed frustration. The matter has been reported to the MGA and Casino Guru along with all correspondence. I encourage other affected players to also report the issue to the regulator.

13 agosto 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam z powodu frustracji, jakiej doświadczyłeś podczas procesu wypłaty. Pragniemy zapewnić, że wszystkie wnioski o wypłatę są przetwarzane zgodnie z naszymi standardowymi procedurami, a wszelkie opóźnienia nie są zamierzone i nie mają na celu utrudniania korzystania z serwisu.

Chcielibyśmy dokładnie przeanalizować Twoją sprawę, aby zapewnić jak najszybsze rozwiązanie. Prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem [adres e-mail wsparcia] wraz z informacjami o koncie, a Twoja prośba zostanie potraktowana priorytetowo.

Oszustwo

Szczerze mówiąc nawyzywał bym ile wlezie ale usuną . Więc postaram się napisać delikatnie. Banda zwykłych oszustów wszystkie gry ustawione na zabieranie ile by się nie wpłaciło to przegrasz zablokowali skrzynki zwykły scam żerują na cudzej naiwności powiedźcie jak smakuje jedzenie za cudze pieniądze? Obyście się udlawili

12 agosto 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie nie było satysfakcjonujące i rozumiemy Twoją frustrację. Pragniemy zapewnić, że wszystkie nasze gry działają przy użyciu certyfikowanych generatorów liczb losowych (RNG), co gwarantuje uczciwość i przejrzystość. Wszelkie procedury weryfikacyjne konta lub ograniczenia bonusów są standardowymi środkami mającymi na celu ochronę zarówno gracza, jak i kasyna.

Jeśli masz konkretne pytania dotyczące konta lub wypłat, prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem [adres e-mail wsparcia], a dokładnie sprawdzimy sprawę i udzielimy pomocy.

Energy casino is the TOP

I enjoy playing at this Casino very much. Your winnings will be payed, very nice promotions and very large choice of live and casino slot games. This platform is worth of fun and time. It's 5 and a half ⭐ from me😊
Thank you Energy for wonderful ride and experience.

1 agosto 2025

Risposta di EnergyCasino

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you’re enjoying our games, promotions, and overall platform experience.

Your kind words mean a lot to us, and we look forward to providing you with even more fun, exciting games, and rewarding experiences in the future.

Valutata 2 stelle su 5

Tylko dla cierpliwych...

To ile się czeka na przetworzenie zleconej wyplaty sprawia, ze jest to opcja tylko dla cierpliwych. Na podstawie mojego ostatniego doświadczenia; Po zleceniu wypłaty najpierw czekasz 2 dni, po których Ci ją anulują i nakazują skorzystać z innej metody, gdy ponownie ją zlecasz wskazaną metodą, czekasz kolejne kilka dni (u nnie już praktycznie 5 i dalej wisi w oczekujących). Kontaktując się z supportem dostajesz w odpowiedzi gotowe regułki, jak to im przykro, że maja chwilowe opóźnienia, ale twoja wyplata już jest w drodze . .. a nie jest. Gdyby tu jeszcze chodziło o jakąś większą kwotę, to jeszcze możnaby zrozumieć, że tyle to trwa, bo muszą wszystko dokładnie sprawdzic. Ale przy praktycznie minimalnej możliwej?? Dość żenujące... Nigdzie nie spotkałam się z choć w połowie tak długim czasem oczekiwania. A sporo tego przetestowałam w swojej "karierze"😉 energy było jednym z moich pierwszych kasyn internetowych, ale poszło w odstawkę; i całkiem niedawno sobie o nim przypomnialam, tylko nie pamiętałam dlaczego przestalam korzystać z ich uslug... Ale bardzo szybko mi o tym przypomnieli 🥲
Ciężko mi zrozumieć ich podejście do tematu, zwłaszcza teraz, gdy technologia tak poszła do przodu, a praktycznie z każdym dniem pojawia się coraz wiecej konkurencji. Kiedyś byli jednym z pionierów w tej dziedzinie, a teraz... cóż, jeżeli nie zaczną dążyć do poprawienia swoich usług, to nie wróżę im zbyt długiej kariery...

28 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią. Przepraszamy za opóźnienia i niedogodności związane z Twoją wypłatą. Twoje uwagi są w pełni uzasadnione i rozumiemy, jak frustrujące może być oczekiwanie na wypłatę, zwłaszcza przy minimalnych kwotach.

Zapewniamy, że nieustannie pracujemy nad usprawnieniem naszych procesów, aby zapewnić szybszą i bardziej płynną obsługę wszystkim graczom. Doceniamy Twoją cierpliwość i szczerą opinię, ponieważ pomaga nam to w identyfikacji obszarów wymagających poprawy.

Scam

Scam, oszustwo. Jak się wygra kwotę większą niż 200zl to zaraz sprawdzanie profilu i zabieranie pieniędzy. Żałosne stawki w grach, nic się tam nie da wygrać.

28 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie nie było satysfakcjonujące i rozumiemy Twoje obawy. Pragniemy zapewnić, że wszystkie wypłaty podlegają standardowym procedurom weryfikacyjnym, które mają na celu ochronę zarówno gracza, jak i kasyna. Kontrole te nie mają na celu wstrzymania wygranych, lecz zapewnienie bezpieczeństwa i integralności wszystkich transakcji.

Nasze gry działają przy użyciu certyfikowanych generatorów liczb losowych (RNG), co gwarantuje uczciwość. Zachęcamy również do zapoznania się z zasadami gier oraz regulaminem promocji przed rozpoczęciem gry.

Jeśli masz pytania dotyczące konkretnej wypłaty lub weryfikacji konta, prosimy o kontakt pod adresem [adres e-mail wsparcia], a pomożemy Ci najszybciej, jak to możliwe.

Valutata 5 stelle su 5

I experience on this casino was good

I experience on this casino was good, I really recommend, the support team was helpful always available, I had 3 times on the withdrawal took 2 days to approved my request, 2 times was immediately and last one was 1 day to be available on my account Bank.

25 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Thank you for sharing your positive experience! We’re delighted to hear that you found our support team helpful and that your withdrawals were processed efficiently.

At EnergyCasino, we strive to provide a smooth and enjoyable gaming experience for all our players, and your feedback is greatly appreciated. We look forward to welcoming you back for more fun and games in the future!

NIE GRAĆ, nie wygracie nic oszustwo/ Don’t play here scam

Oszustwo rok prawie codziennie aktywuje skrzynkę z bonusem i zawsze prawie 0 wygranych, to jest fizycznie niemożliwe żeby zawsze za każdym razem przegrać, wpłacone pieniądze też od razu zżera i tyle, oszustwo, mam nadzieję że to zamkną , napisałem im maila o usunięcie konta to nawet nie odpisują, to jest śmiechu warte bo na innym kasynie bym grał to nie ma opcji żeby przez rok z free spinów nie wygrać nic, kosmiczne obroty bonusów i prowizje przy wpłatach, wygrać u nich co kolwiek to już prędzej wygrasz w lotto, UNIKAĆ NIE POLEGAM, bonusy mają chore regulaminy wygrasz za dużo to ci skasują

scam casino, its better to play lottery ticket there is higher chance to win, one year of activating bonus chest no luck on winning. Always to zero, zero win, its literally impossible to lose so many TIMES? I played on other casino and claiming bonus this many times would finally result in win and withrawal, but not here. Stay away if you have account CLOSE it

22 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie nie spełniło oczekiwań i rozumiemy Twoją frustrację. Pragniemy podkreślić, że wszystkie nasze gry działają przy użyciu certyfikowanych generatorów liczb losowych (RNG), co zapewnia uczciwość i zgodność ze standardami branżowymi.

Zalecamy również dokładne zapoznanie się z regulaminem promocji przed jej aktywowaniem, ponieważ każda oferta ma określone wymagania obrotu i ograniczenia, które muszą zostać spełnione przed realizacją wypłaty.

Jeśli chcesz zamknąć swoje konto lub masz dodatkowe pytania, prosimy o kontakt pod adresem [adres e-mail wsparcia], a my pomożemy Ci niezwłocznie.

Valutata 1 stelle su 5

Energy Casino ist eine reine…

Energy Casino ist eine reine Betrugsplattform! Man kann hier niemals gewinnen, weil alles so manipuliert und eingestellt ist, dass nur das Casino kassiert. Sie verlangen keine ordentlichen Identitätsprüfungen und entziehen sich dadurch jeder Verantwortung. Kunden werden bewusst hinters Licht geführt und mit unfairen AGB hingehalten. Dieses Casino ist eine Farce, die Spieler abzockt und sich völlig über geltendes Recht und Verbraucherschutz hinwegsetzt. Finger weg, absolut nicht vertrauenswürdig!

8 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Es tut uns leid, von Ihren Bedenken zu hören. Bei EnergyCasino nehmen wir sämtliches Feedback ernst und handeln im Einklang mit Lizenz- und Aufsichtsanforderungen. Alle Spiele verwenden zertifizierte Zufallsgeneratoren (RNG), um Fairness zu gewährleisten.

Wenn Sie Probleme haben oder Fragen zu Ihrem Konto oder Transaktionen bestehen, kontaktieren Sie uns bitte direkt unter support@energycasino.com mit Ihren Kontodaten, damit wir den Fall prüfen und Ihnen die passende Unterstützung bieten können.

Vielen Dank für Ihr Verständnis.

Zwyczajne oszustwo

Zwyczajne oszustwo. Wpłaciłem tam okolo 1000zł i nic nie wygrywałem a w momencie gdy wygrałem 1500zł po prostu zablokowali mi konto i nie odpowiadali na maile, a na CHAT LIVE po prostu mówili ze skontaktują się mailowo.

1 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu. W EnergyCasino traktujemy wszystkie kwestie dotyczące kont i wypłat bardzo poważnie. Ze względów bezpieczeństwa, konta mogą być tymczasowo weryfikowane, szczególnie po większych wygranych, aby upewnić się, że wszystko jest zgodne z naszym regulaminem.

Prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem support@energycasino.com z danymi konta, abyśmy mogli zbadać sprawę i udzielić Ci dalszej pomocy.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Valutata 5 stelle su 5

W mojej ocenie kasyno mega fajne

W mojej ocenie kasyno mega fajne. Daję mi często dużo radości z pokaźnych wygranych. Plusem też jest sekcja promocyjna która daje szansę na wygraną z bonusu. Osobiście kilkakrotnie obróciłem bonus i wypłaciłem środki. Jak dla mnie super kasyno

1 luglio 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że korzystanie z EnergyCasino sprawia Ci przyjemność, a nasze promocje i bonusy dodają jeszcze więcej radości z gry. Mamy nadzieję, że czekają Cię kolejne ekscytujące wygrane i przyjemne chwile z nami.

Good

Good site. Just enjoy

24 giugno 2025

Risposta di EnergyCasino

Thank you for your kind words! We are delighted to hear that you are enjoying your experience at EnergyCasino. We look forward to continuing to provide you with great games and promotions.

Valutata 3 stelle su 5

Difficult to make a withdrawal

I won a lot after just one deposit. Then I wanted to withdraw using the same method as I deposited with, which was revolut/mastercard. Which also is a requirement in any casino. For some “odd” reason, it wasn’t possible to withdraw using those withdrawal methods. It wasn’t even listed in the withdrawal section.

Then they asked me to deposit through NETELLER. Little did I know that NETELLER didn’t have any withdrawal option. And they told me that after I made another deposit. Then they asked me to withdraw through MiFinity, which forced me to open a MiFinity account.

Eventually got my money. Took 5 days. No verification hassle, which was nice.

21 giugno 2025

Risposta di EnergyCasino

Thank you for sharing your experience. We are glad to hear that you were ultimately able to withdraw your winnings and that the verification process went smoothly.

We understand that using multiple payment methods can sometimes be confusing, and we appreciate your feedback regarding your withdrawal experience. We always strive to provide clear guidance on available deposit and withdrawal options and to ensure our players have a secure and transparent gaming experience.

If you have any further questions or need assistance in the future, our support team is always available at support@energycasino.com.

Oszuści

Oszuści, jak się uda wygrać większą kwotę blokują konto bez podania przyczyny. Nie ryzykujcie

1 giugno 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za kontakt. Wszystkie zgłoszenia dotyczące problemów z kontem traktujemy bardzo poważnie. Konta mogą być czasami tymczasowo ograniczone ze względów bezpieczeństwa, takich jak weryfikacja lub nietypowa aktywność, ale zawsze staramy się rozwiązać problemy jak najszybciej.

Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy z kontem, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia pod adresem support@energycasino.com wraz z danymi konta, abyśmy mogli sprawdzić sytuację i udzielić szybkiej pomocy.

Twoje bezpieczeństwo i uczciwa gra są naszym priorytetem, a naszym celem jest zapewnienie bezpiecznego doświadczenia w grach.

Valutata 1 stelle su 5

Szkoda ze przy odbieraniu bonusu nikt…

Szkoda ze przy odbieraniu bonusu nikt nie nie napisał o zasadach bonusu ze nie wolno obracac za wiecej niż 20 zł wszystko małym druczkiem je..ać to kasyno nie dajcie sie zwiesc lepiej grac na wawadzie

29 maggio 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy Twoją frustrację związaną z zasadami bonusu. Wszystkie bonusy mają określone zasady, w tym limity obrotu, które są opisane w regulaminie. Przepraszamy, jeśli nie było to wystarczająco jasno w momencie odbierania bonusu.

Zawsze zachęcamy naszych graczy do dokładnego zapoznania się z warunkami bonusów, aby zapewnić sobie najlepsze doświadczenie. Jeśli masz pytania dotyczące obecnych bonusów lub potrzebujesz wyjaśnień, nasz zespół wsparcia jest dostępny pod adresem support@energycasino.com.

Doceniamy Twoją opinię i mamy nadzieję, że nadal będziesz cieszyć się naszymi grami w odpowiedzialny sposób.

Weryfikacja Konta

Wygrałem 400 zł i chciałem je wypłacić przy weryfikacji nie chcą mi zweryfikowac dowodu osobistego piszą że zdjęcie jest nie wyraźne a to jest ich wymyśl bo mam nowy telefon Xiaomi 14 pro więc jak będziecie chcieli żeby przeszła wam całą weryfikacja to próbujcie wypłacić minimalną kwotę bo przy dużej wygranej bodom robić wszystko żebyscie przegrali całą swoją wygrana

26 maggio 2025

Risposta di EnergyCasino

Dziękujemy za kontakt i przekazanie informacji o problemach z weryfikacją dokumentów. Rozumiemy, że sytuacja jest frustrująca i chcemy pomóc w jej szybkim rozwiązaniu.

Weryfikacja dokumentów to standardowa procedura bezpieczeństwa, która ma na celu ochronę środków naszych graczy. Czasami system może odrzucić zdjęcie, jeśli oświetlenie lub kąt fotografii nie spełnia wymogów, nawet przy nowoczesnym telefonie.

Prosimy o przesłanie dokumentu ponownie, upewniając się, że zdjęcie jest dobrze oświetlone, czytelne i wszystkie dane są widoczne. Jeśli napotka Pan/Pani dalsze problemy, nasz zespół wsparcia jest dostępny pod adresem support@energycasino.com, aby przeprowadzić weryfikację ręcznie i umożliwić wypłatę wygranej.

Dziękujemy za cierpliwość i współpracę.

Z poważaniem,
Zespół Obsługi Klienta EnergyCasino

Zajebioza kozak

25 maggio 2024

Risposta di EnergyCasino

Thank you for your message! We’re thrilled to hear that you’re enjoying your experience with EnergyCasino. Your excitement is exactly what we aim for—fun and thrilling gameplay!

If you have any questions or need assistance, our support team is always here for you at support@energycasino.com.

Wishing you lots of luck on your next spins!

Kind regards,
EnergyCasino Customer Support Team

Know this

Når i spiller skal i vide det skal være lige beløb. Vandt 276.000 HUF Så fik de en melding om at der skulle bruges 6850 tusind HUF for at der så kunne udbetales.
Er nevøs for hvad det næste bliver.
Dog er 6850 HUF ikke meget men princippet i det.
Så skal i skrive det ENERGYcasino. Men syntes stadig det ikke giver jer ret til dette nummer !

8 maggio 2025

Kære Petinek Arvai,

Tak for din feedback og for at gøre os opmærksom på dette. Vi forstår din bekymring og vil gerne præcisere situationen.

Hos EnergyCasino kan visse udbetalingsanmodninger kræve, at indsatser placeres i lige beløb. Dette skyldes den måde, vores betalingsudbydere håndterer afrunding af transaktioner og valutakonverteringer på. I dit tilfælde var kravet om 6.850 HUF relateret til at sikre, at din saldo opfyldte de nødvendige kriterier for en problemfri udbetaling.

Vi forstår, at beløbet er lille, men vi anerkender, at princippet er vigtigt. Vi vil gennemgå, hvordan denne information kommunikeres på vores hjemmeside, så det bliver tydeligere for spillerne, før de støder på det.

Vi vil meget gerne gennemgå din konto personligt og bekræfte, at din udbetaling kan fortsætte uden yderligere ulejlighed. Kontakt os venligst direkte på support@energycasino.com, så vi kan hjælpe dig hurtigt.

Tak igen for din feedback og for at give os mulighed for at forbedre vores service.

Med venlig hilsen
EnergyCasino Kundeservice

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più