Blev overført mod min vilje fra mit nuværende selskab og mistede kr. 900 i forudbetalt indskud. 5 Fyn ignorerede alle skriftlige henvendelser - lod som ingenting og blev med at sende regnin... Leggi di più
Sjældent møder man service over telefonen på det niveau som jeg har fået igennem de sidste 6 år som kunde hos Energi Fyn!!! Dog må jeg lige fremhæve Nanna som jeg talte med i går, som var yderst i... Leggi di più
Fin firma med god kundeservice. Træls at regningerne ikke kan betales automatisk uden gebyr men ellers ingenting at klage over. Det andet kommer nok når det bliver opfundet på Fyn (nu bor jeg selv i V... Leggi di più
Jeg ringede til Energi Fyn, for at spørge om de havde mulighed for at vriste mit tilgodehavende i Powerfuel ud, og over til Energi Fyn. Det havde de naturligvis ikke, men jeg blev meget klogere i løbe... Leggi di più

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg har fået fibernet og Tv igennem Energi Fyn.
Jeg talte med en behagelig medarbejder "Winnie" som guidede mig igennem tingene, og jeg var på fibernet i løbet af et par dage, jeg fik også tv, efter opsigelse af min anden udbyder.
Alt fungerer perfekt, kan kun anbefale Energi Fyn.
Mvh Henning

Risposta di Energi Fyn
God service og forholdsvis kort ventetid. Eneste minus er de mange gange man skal vælge 1 eller 2, før man er i rette afdeling.

Kære Energi Fyn.
Jeg har været kunde gennem mange år hos jer, og det har været upåklageligt. Da jeg for godt et år siden fik et tilbud fra anden udbyder, hvor jeg sparer penge, valgte jeg at flytte, alene af den grund. Siden da har jeg fået et opkald hver evig eneste måned: "Du er tidligere kunde bla bla bla.
Jeg beklager jeg jeg i dag var sur, og det gik ud over den søde medarbejder, som var i den anden ende. Men som jeg har sagt hver eneste gang I får mig ikke tilbage, blot fordi I ringer HVER måned!! Tværtimod. Jeg bliver irriteret, at vi skal gennem det HVER måned. Nu har jeg markeret et af jeres nummer som spam, så jeg kan forsøge at undgå de opkald.
Rigtig god dag

Risposta di Energi Fyn
Jeg fik igen en ualmindelig venlig og informativ betjening.

Risposta di Energi Fyn
Jeg fik en fin behandling af medarbejderen

Risposta di Energi Fyn
God løsning på ladestander hvor man kan have flere bruger på samme laderstander

Risposta di Energi Fyn
Min aftale blev ændret med det samme over telefonen i løbet af et par minutter, jeg skulle blåt bruge mit kundenummer

Risposta di Energi Fyn
Fik en god vejledning i, hvilket produkt det bedst kunne betale sig, at få til opladning af elbil.
Selv om det andet produkt ikke var fra Energi Fyn, ja så var samtalen ikke farvet af det, fik at vide det bedst kunne betale sig, med det produkt den anden leverandør havde.
Ovenstående gør jeg beholder Rnergi Fyn som leverandør af el til husstanden, og den anden til vores nye elbil.
Meget positiv oplevelse.
Hilsen Jens

Risposta di Energi Fyn
Jeg skulle have oprettet et ladeabonnement, og sjældent har jeg talt med en så kompetent rådgiver.

Risposta di Energi Fyn
Det er bare så næm lige at gå ud til sin bil og sæt kabel til bilen så er det os billig