Energi Fyn Recensioni 5202

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Blev overført mod min vilje fra mit nuværende selskab og mistede kr. 900 i forudbetalt indskud. 5 Fyn ignorerede alle skriftlige henvendelser - lod som ingenting og blev med at sende regnin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sjældent møder man service over telefonen på det niveau som jeg har fået igennem de sidste 6 år som kunde hos Energi Fyn!!! Dog må jeg lige fremhæve Nanna som jeg talte med i går, som var yderst i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede til Energi Fyn, for at spørge om de havde mulighed for at vriste mit tilgodehavende i Powerfuel ud, og over til Energi Fyn. Det havde de naturligvis ikke, men jeg blev meget klogere i løbe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda fornitrice di energia elettrica
  2. Azienda di fornitura del gas

Informazioni su Energi Fyn

Scritti dall'azienda

Har du brug for hjælp?
Ring til os og få hjælp fra vores kunderådgivere.

Åbningstider i Kundecenteret:

Ladestander:

24/7 support året rundt
Telefon: 70 27 00 11

Hvem er vi?
Energi Fyn er ét af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Vi er ejet af 220.000 fynske andelshavere, drevet af mere end 400 dedikerede medarbejdere og engageret i at give tilbage til os alle – til dig.

Vi er der, mens bilen lader op til en ny dag, morgenkaffen brygger, eller fællesskabet fejres rundt om bordet derhjemme, i forsamlingshuset og i din lokale forening.

Vi er med, så du kan gå trygt i lyset fra gadelamperne, når du er på vej til en af de 700 klubber og foreninger, vi støtter gennem FynskSupport.

Måske møder du os, når vi udruller fibernet, eller måske hører du om os, når vi uddeler midler fra vores fonde til projekter og foreninger.

Hver dag arbejder vi nemlig på at skabe værdi for dig, for dit lokalområde og for Fyn.

Det sker gennem en driftssikker energiforsyning til både private og erhverv og gennem løbende udvikling i den grønne sags tjeneste.

El, gas, fibernet, varmepumper og ladestandere er vores bidrag til din moderne og elektrificerede dagligdag.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer med vores produkter.

Glæden ved fynsk energi

Scritti dall'azienda

Energi Fyn er 100 % ejet af fynboer
Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel. Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Det er derfor vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 220.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig.

Få hele energipakken ét sted

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette

Hos Energi Fyn får du hele energipakken. Uanset om du er på udkig efter en attraktiv elaftale, lynhurtigt fibernet, en komplet ladeløsning eller varmepumpe, sørger vi for god energi hele vejen.

Informazioni di contatto

Samler du på god energi?

Hos Energi Fyn får du el, fibernet, ladeløsning, gas og varmepumpe.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Blev overført mod min vilje fra mit…

Fyn ignorerede alle skriftlige henvendelser - lod som ingenting og blev med at sende regninger over en periode på flere måneder.

Først efter telefonisk kontakt og verbal røvfuld ophører svindlen.

Men de 900 kr i indskud til forrige selskab er væk.

Møgbeskidt useriøs svindelfirma.

23 giugno 2026

I hjælp os

I hjælp os, da vi skulle flytte, da en del besvær med det el selskab der var tilknyttet til den lejlighed vi flytte ind i.

21 aprile 2026

Hej Connie

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer med flytningen. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

God service med kompetent medarbejder

God service med kompetent medarbejder. God aftale foreslået, tak

20 aprile 2026

Hej Ellen

Vi er glade for at høre, at du har fået god service. Tak for din positive anmeldelse.

Ny kunde

Det er nemt og overskueligt. Det som vi har aftalt er som aftalt.

20 aprile 2026

Hej Kirsten

Vi er glade for at høre, at du finder det nemt og overskueligt. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Blev hjulpet af Frederik fra…

Blev hjulpet af Frederik fra kundeservice og er meget tilfreds. God, hurtig og kompetent hjælp. Stor anbefaling herfra.

19 giugno 2026

Hej Mads

Vi er glade for at høre, at du har fået god, hurtig og kompetent hjælp. Tak for din positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Sjældent møder man service over…

Dog må jeg lige fremhæve Nanna som jeg talte med i går, som var yderst imødekommende, meget venlig og serviceminded!!!
Hun talte et sprog jeg forstod, havde tid og overskud og foreslog en ændring i vores abonnement til vores fordel.
Håber I vil give min ros videre til Nanna som forhåbentlig er en værdsat kollega.
Tak for hjælpen, et smil på læben og dét at du gjorde resten af min dag lige en tand bedre:)

15 giugno 2026

Hej Lone

Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores service. Det er fantastisk at vide, at vores medarbejder gjorde en forskel for dig. Vi sætter stor pris på din ros og vil sørge for at give den videre. Tak for din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Alt gik så og sige efter planen

Alt gik så og sige efter planen, dog havde vi betalt for at få gennemgået diverse ting, gik måske lidt for hurtigt, på grund af tiden ( fyraften) ;)

16 aprile 2026

Hej John

Tak for din feedback, som vi værdsætter og bruger for hele tiden at blive bedre.

Valutata 5 stelle su 5

Fin firma med god kundeservice

Fin firma med god kundeservice. Træls at regningerne ikke kan betales automatisk uden gebyr men ellers ingenting at klage over. Det andet kommer nok når det bliver opfundet på Fyn (nu bor jeg selv i Vestjylland og der kan det godt lykkedes med de regninger) 😁😁😁 Det sidste var bare drilleri 😁

16 aprile 2026

Hej Henriette

Tak for din positive anmeldelse og de venlige ord om vores kundeservice. Vi arbejder på hele tiden at optimere vores tilbud til kunderne. Men vidste du at du kan modtage regningen med mail og betale den via selvbetjening uden gebyr?

Jeg har ikke noget dårligt at sige

Jeg har ikke noget dårligt at sige
Derfor har jeg valgt at give fem stjerner 👏

9 aprile 2026

Hej Kaj

Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds. Tak for de fem stjerner og din positive feedback!

Fik bestilt ladestander

Fik bestilt ladestander. Det gik nemt og hurtigt via medarbejderen på telefonen.

8 aprile 2026

Hej René

Vi er glade for at høre, at bestillingen af ladestanderen var nem og hurtig. Tak for din positive feedback!

Den gode service

Jeg talte med en sød medarbejdere som gav mig den information jeg ledte after. Og jeg er meget tilfreds med den service vi får fra energifyn.

15 giugno 2026

Hej Farida Hagi

Vi er glade for at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig. Tak for din positive feedback om den service, vi leverer.

Valutata 3 stelle su 5

Meget gebyrglade

Jeg begynder at blive træt af, at Energi Fyn som udgangspunkt sender regninger med posten - uden at man har bedt dem om det - og tager en 50'er i gebyr for det.
Jeg ved ikke, hvorfor de bilder sig ind, at det er acceptabel opførsel. I det mindste refunderer de gebyret, når man brokker sig over det.

12 giugno 2026

Hej Anders

Tak for dialogen. Vi gør altid det bedste for at betjene vores kunder.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più