Havde forudbestilt og betalt to pizzaer i Ellas Pizza, Skodsborgvej 309, Nærum. Pizzaerne var brændt og indtørret og da jeg påtalte det kunne jeg kun få den ene lavet om. Som var ligeså brændt og in... Leggi di più

Jeg bestilte to pizzaer via Just Eat fra Ella’s Pizzeria fredag aften (tilbud: køb to, få 50%). Leveringen kom hurtigt, og pizzaerne var varme ved ankomst. Desværre var kvaliteten meget dårli... Leggi di più

Fortjener en chance! En ny æra er begyndt i den lille græske restaurant. Menukortet er vist det samme, kvaliteten og prisen ligeså. Vi bestilte fra menukortet dvs ingen buffet. Sprøde grøntsager i... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Ellas er en hyggelig græsk restaurant, beliggende i hjertet af København. Her hos os, kan du altid nyde god og venlig service, og middelhavets varme atmosfære.

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ringeste, brændte pizzaer ever.

Havde forudbestilt og betalt to pizzaer i Ellas Pizza, Skodsborgvej 309, Nærum.
Pizzaerne var brændt og indtørret og da jeg påtalte det kunne jeg kun få den ene lavet om. Som var ligeså brændt og indtørret. Fik ar vide at det var ovmen på et forud indstillet program og det kunne ikke laves om. Fik ikke penge tilbage og fik at vide at pizzaerne skulle se sådan ud. Pizzaerne var uspiselige. Måtte smide dem ud. Jeg ved ikke om de er ligeså uspiselig andre steder ved Ellas Pizza. Kan I hvert fald ikke anbefale dem I Nærum.

31 marzo 2026

Jeg bestilte to pizzaer via Just Eat…

Desværre var kvaliteten meget dårlig. Den ene pizza (Hawaii) så fin ud ovenpå, men bunden var stort set ubagt – dejen var lys og blød, og skorpen faldt fra hinanden, når man løftede et stykke. Den anden pizza (kebab) hang sammen, men var også meget dejagtig og virkede ikke gennembagt. Jeg forsøgte at redde det ved at give nogle stykker ekstra tid i airfryer, men oplevelsen var stadig utilfredsstillende.

Senere på natten blev jeg dårlig og kastede op. Jeg kan selvfølgelig ikke med sikkerhed sige, at det skyldes maden, men sammenholdt med kvaliteten på pizzaerne var det en ubehagelig oplevelse. Den resterende pizza endte jeg med at smide ud.

Jeg bemærkede også, at leveringen kom i en varmepose med Q8-logo, og at der fulgte servietter med fra Starbucks. Det virkede lidt uprofessionelt og forvirrende i forhold til afsender.

Alt i alt en meget skuffende første oplevelse. Kvaliteten virkede ikke kontrolleret, især bunden på pizzaerne. Jeg kan derfor desværre ikke anbefale stedet ud fra denne oplevelse.

20 marzo 2026

Ellas Kebab har uden tvivl den bedste…

Ellas Kebab har uden tvivl den bedste kebab, jeg nogensinde har smagt. Kødet er altid saftigt, friskt og perfekt krydret – man kan virkelig mærke, at der bliver gjort noget ud af kvaliteten. Brødet er blødt og sprødt på samme tid, og deres dressing… den er helt next level.

Servicen er også fantastisk! Personalet er søde, smilende og hurtige, og man føler sig altid velkommen. Portionerne er store, mættende og virkelig gode til prisen.

Hvis du er i nærheden, så gør dig selv en tjeneste: tag forbi Ellas Kebab. Det er sådan et sted, hvor man allerede glæder sig til næste besøg, inden man overhovedet er gået ud af døren.

22 novembre 2025

I det hele taget en ringe oplevelse

Spiste hos Ellas i går aftes for første - og sidste - gang. Var der kl 17.10, vennerne havde bestilt bord. Halvkolde retter, smagløst mad, næsten alt var vendt i tomatsovs, besynderlig moussaka, eneste gode var hvidløgsbrødene (vi opfordrede i øvrigt til at der ved retterne stod hvad det var).
Musakken for høj, man sidder ved små borde og meget tæt, personalet såmænd venlige men overvågede en for at kunne fjerne tallerkener - og altså ikke på den rare måde. Man følte sig forstyrret af dem.
Vennerne havde været der hos de tidligere ejere, hvor det havde været godt, og vi havde ikke megen tid før vi skulle til et andet arrangement, så derfor havde de reserveret bord og derfor blev vi der. - Men kommer ikke igen og kan ikke anbefale det.

17 maggio 2023

Spiste den dejligste buffet med en…

Spiste den dejligste buffet med en masse hjemmelavet græske specialiteter fin betjening dejlige imødekommende som grækerne er 🇬🇷 Stella den nye ejer er meget meget sød og kommer og taler med kunderne kan kun anbefale denne meget hyggelige 🇬🇷 restaurant og priserne er ok
Vi kommer snart igen
Rose og Michaéla

9 marzo 2023

Fortjener en chance

Fortjener en chance!
En ny æra er begyndt i den lille græske restaurant. Menukortet er vist det samme, kvaliteten og prisen ligeså. Vi bestilte fra menukortet dvs ingen buffet. Sprøde grøntsager i salaten, cremet lækker tzatziki, smagsfulde hvidløgsbrød og gode spinattærter. Vi ser bort fra de manglende oliven i den græske salat.
Personale var venlige og smilende, men virkede en anelse stressede.

13 gennaio 2023

Så blev den solgt.. Og...

Ja, ingen ting vokser ind i himlen..
Cristos har solgt restaurenten, og det kører dog vidre under navnet Ellas!
Har besøgt Ellas i dag(17/11/22), og jeg begræder den manglene sjæl der er lagt i det efter salget!
- Nu har man en tarvelig udgave af "græsk" halvkoldt mad, her iblandt simpelt spaghetti vendt i tomatsovs, og så meget andet der bare ikke passer ind, at jeg ikke andet end at sige, at hvis stamkunder vil stedet igen, så find et andet alternativ..

Fetaosten var ikke de dejlige flødeagtige store chunks, men istedet indkøbt som små fattige salte tern.. Kødbollerne var vildt kryderet og salte samt der var kun kartofler som det varme tilbehør, osv.. osv.. Jamen jeg kunne blive ved, og jeg er altså ikke den sure klager når det handler om mad, men når man taler om et sted, som havde den ægte græske sjæl, tja, så er den da væk nu.. ØV! For det var vores favorit græske No 1.

Nej, Nej, Nej, vi er to der i de sidste 20 år kommet forbi hos Ellas (Det Lille Græske Spisehus), med venner.. Men nu er denne æra er slut! ;..(

17 novembre 2022

Anbefaler

Anbefaler - efter et par timer I "Grækenland" - det er et lille hyggeligt spisested med autentisk hjemmelavet dejlig mad og god betjening og hyggelig snak med indehaveren - her kommer vi snart igen 🍁🍂🌾tak for I dag

11 novembre 2022

Formidabelt spisested

Her ved 17-tiden var jeg et smut forbi denne skønne og hyggelige græske restaurant. Som altid var det en udsøgt fornøjelse; super lækker buffet med alt det bedste fra Hellas’ køkken, og så er der altid en venlig og imødekommende betjening fra alle. En sikker vinder i Indre By - København.
Anbefaler til alle !!

28 settembre 2022

Er bare vild med ELLAS,🌹Har gennem…

Er bare vild med ELLAS,🌹Har gennem mange år holdt min fødselsdag der, er blevet en tradition, men kommer også gerne på andre tider af året for at nyde den lækre mad og en super dejlig stemning. 🍾🥂😘💕🇩🇰🇬🇷

8 novembre 2021

Ville ikke sælge os månedens menu!

Maden, atmosfæren og betjeningen var rigtig god. Vi var dog taget ind på restauranten, fordi hjemmesiden lovede en "månedens menu" bestående af 3 retter. Men da vi havde afgivet bestilling og begyndt på vinen, kom den ellers så søde tjener tilbage og sagde, at de desværre ikke havde nogen af råvarerne til menuen. Meget mystisk. Især fordi vi så - hvilket vi gjorde - kunne vælge de samme retter fra a la carte kortet, dog til en anden (og højere) pris! Maden og den søde betjening opvejede dog en stor del af denne negative oplevelse.

26 agosto 2021

En fantastisk polterabend på Ellas

Vi var en gruppe piger, der spiste på Ellas i lørdags, hvor vi fejrede min venindes polterabend. Jeg havde ikke nogen forventninger til stedet, da jeg aldrig havde hørt det omtalt. Vi havde en formidabel oplevelse! Værten og tjeneren var virkelig imødekommende, søde og sjove.
De tillod sig endda at drille min veninde, som skulle giftes, ved at binde hendes hænder om ryggen på stolen, for herefter at servere hende en tallerken med en agurk og to kugler is (i kan næsten gætte jer til, hvad det skulle forestille 😂) og så fik hun ellers lov til at gabe over den.
Der var virkelig en skøn stemning med musik og dans. Ikke mindst, så var maden også rigtig fin.
Jeg kan i dén grad anbefale Ellas!

31 agosto 2020

Dejligt spisested

Spiste på Ellas igår sammen med 2 gode venner og der var det bedste mad jeg havde smagt længe.det er ikke sidste gang jeg spiser der. Personalet var også i top

2 luglio 2020

Omsorgsfuld og personlig betjening :)

Superservice, god mad til gode priser og rar atmosfære :)
Selv om der var stor travlhed i restauranten, var betjeningen hele vejen igennem opmærksom og venlig :) og så fik vi ovenikøbet gratis ouzo, fordi vi fejrede en fødselsdag :)

16 ottobre 2015

God mad, god betjening, god stemning :)

Dejligt sted, hvor jeg er kommet i 10+ år. Bliver aldrig træt af det - personalet er skønt, stemningen er i top, og så er der selvfølgelig ikke en finger at sætte på maden. Udvalget er stort, men de er bestemt også fleksible, så det meste kan arrangeres - og så er vinen også lækker, mmmm...... :)

14 novembre 2012

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito