Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

De tre stjerner kunne have været meget mere , hvis man tager det til efterretning som jeg kommer med her. Det at man ikke få en faktura, når man har bestilt et produkt samt betale for det, er en chan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Stadig ikke hørt noget fra dem Ang. Levering. Penge blev trukket med det sammen, skrevet til dem 3 gange men intet svar. Useriøst firma

Valutata 5 stelle su 5

Kommunikationen var i top, produktet ankom som lovet til tiden - og produktets kvalitet var en stor overraskelse. Tak for LYKKE tak for Hobbybox - Philip 77år

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi
  2. Negozio di casalinghi

Scritti dall'azienda

Shop udstyr af høj kvalitet til fitness, sport og fritid fra kendte nordiske mærker til lave priser | GRATIS og hurtig forsendelse | Bedste priser | Shop nu på: hobbybox.dk

Informazioni di contatto

Ha risposto al 31% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

De tre stjerner kunne have været 5…

Det at man ikke få en faktura, når man har bestilt et produkt samt betale for det, er en chance at tage som køber. I sære når der er meget svindel på nettet. Udover det har det været en stor fornøjelse at modtage det produkt som jeg har købt. Det har skabt stor glæde er maga meget tilfreds med produktet. Super godt. Og tak for det.

9 aprile 2026

Præcis levering

Præcis levering og Poolbord, let at samle efter vejledningen, håber det bliver en god oplevelse at spille ved den

9 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

De har nu hævet beløbet på 5290- kr…

De har nu hævet beløbet på 5290- kr uden at varen er afsendt.
Det er jo fup og svindel , jeg vil gerne advare mod at handle med Hobbybox.

Bo Iversen
Dåstrup glas

8 aprile 2026

Hej,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår godt, hvor bekymrende denne situation må føles. Vi vil gerne forsikre dig om, at der ikke er tale om svindel. Ved visse ordrer kan betalingen blive gennemført på købstidspunktet, selvom varen endnu ikke er afsendt – for eksempel hvis produktet er forudbestilt eller har en længere leveringstid.

Når det er sagt, forstår vi fuldt ud din bekymring og vil gerne hjælpe med at afklare dette så hurtigt som muligt. Kontakt os venligst med dine ordredetaljer, så vi kan gennemgå din sag, give en klar opdatering om din forsendelse og sikre, at alt håndteres korrekt.

Vi tager feedback som denne alvorligt og er her for at løse situationen for dig.

Valutata 5 stelle su 5

Først og fremmest var kvittering for…

Først og fremmest var kvittering for bestilling hurtigt på plads, og når man tænker på størrelsen på varen og transporten, gik det usædvanlig hurtigt. Den sidste meget positive ting jeg vil nævne var, at jeg meget kort tid efter jeg efterspurgte en ekstra samlevejledning til redskabsskuret jeg havde købt, fik det tilsendt. En meget sjælden og positiv oplevelse.

14 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

alt..man får et tracking nr..som ikke…

alt..man får et tracking nr..som ikke eksistere ..

30 marzo 2026

Hej,

Tak for din tilbagemelding, og vi beklager meget forvirringen omkring sporingsnummeret.

Vi forstår godt, hvor frustrerende det er at modtage et sporingsnummer, der ikke ser ud til at fungere. I nogle tilfælde kan det tage lidt tid, før sporingsoplysningerne bliver aktive efter udstedelsen, men det er også muligt, at der var en fejl i dine forsendelsesoplysninger.

Kontakt venligst vores kundeservice med dine ordredetaljer, så vi kan tjekke status på din forsendelse og straks give dig de korrekte sporingsoplysninger.

Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at løse dette for dig.

Bestilte et våbenskab for 2 uger siden

Bestilte et våbenskab for 2 uger siden, pengene blev trukket, men har ikke medtaget noget våbenskab endnu 😠😠

27 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om forsinkelsen på din ordre.

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det er at være blevet opkrævet betaling og stadig ikke have modtaget dit våbenskab efter to uger. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Kontakt venligst vores kundeservice med dine ordredetaljer, så vi hurtigst muligt kan tjekke status på din forsendelse og give dig en opdatering eller finde en løsning.

Vi sætter pris på din tålmodighed og vil gøre vores bedste for at løse dette for dig med det samme.

Valutata 1 stelle su 5

Der mangler en dansk brugsanvisning

Der mangler en dansk brugsanvisning, hvilket gør salget ulovligt!

27 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager problemet.

Du har helt ret i, at en dansk brugervejledning er vigtig, og det er bestemt ikke vores intention at sælge produkter, der ikke opfylder de gældende krav. Vi tager din feedback meget alvorligt.

Kontakt venligst vores kundeservice med dine ordredetaljer, så sørger vi for at sende dig en dansk brugervejledning så hurtigt som muligt og følger op på sagen internt.

Tak for at gøre os opmærksom på dette.

Valutata 2 stelle su 5

Regnede ikke med at skulle samle den

Regnede ikke med at skulle samle den .
Fik ikke info om modtagelsen dato eller ankomst tid

26 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi forstår godt, at det er frustrerende ikke at modtage oplysninger om leveringsdato og ankomsttidspunkt, da dette er vigtigt for planlægningen. Dette er ikke det kommunikationsniveau, vi stræber efter at levere.

Vi tager din feedback til os for at forbedre vores leveringsopdateringer. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine ordredetaljer, så tjekker vi gerne status på din levering for dig.

Tak for at gøre os opmærksom på dette.

Valutata 2 stelle su 5

Lykke Fjordal minidrivhus en stor skuffelse

Jeg er meget skuffet over mit Lykke Fjordal vægdrivhus. Kvalitet og pris passer slet ikke sammen, selv når drivhuset er købt med en betydelig 'flytte-udsalgs-rabat'! Et vægdrivhus fra Halls eller Vitavia havde givetvis været en betydeligt bedre investering; men jeg faldt for de tre døre snarere end een skydedør. Øv!

Jeg har flere klagepunkter. Først og fremmest er alu-profilerne alt for spinkle og sårbare: De er lavet af et meget (MEGET) tyndt materiale, så allerede ved åbningen af pakken viste de sig at have havde utallige små buler og deformiteter i øvrigt. Jeg tør knapt tænke på, hvordan huset kommer til at se ud efter nogle ugers/måneders brug.

Samlingen var ikke uproblematisk. 3 af de 8 'plastsamle-klodser' (mrk 33A, 34A of 34B) måtte have en tur med grovfilen, før de kunne passe i profilet..

Dertil kommer, at der mangler en vigtig detalje i samlevejledningen til dørene. Ruderne har en lille udskæring i to hjørner, og det er vigtigt, at de vender hhv op og ned i døren; men dette fremgår desværre ikke af vejledningen/billederne. Hvis ikke man er opmærksom på dette, må man anvende unødvendig vold, og på dette punkt i samleprocessen bliver man ikke længere overrasket over det, og så risikerer man at ødelægge ruden. Pas på!

24 marzo 2026

Hej

Tak for din detaljerede og ærlige anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at dit Lykke Fjordal mini-drivhus ikke levede op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din feedback vedrørende materialekvaliteten og de beskadigede aluminiumsprofiler meget alvorligt, da produktet naturligvis skal kunne modstå både transport og daglig brug. Vi beklager også de problemer, du stødte på under samlingen, herunder plastkomponenterne, der ikke passede ordentligt – samlingen bør være en smidig og ligetil proces.

Vi sætter stor pris på, at du påpeger manglende klarhed i samlevejledningen vedrørende dørpanelerne og glasretningen. Dette er værdifuld feedback, og vi vil videregive den til vores produkt- og udviklingsteams for at hjælpe med at forbedre vores vejledninger.

Vi vil meget gerne hjælpe med at løse denne situation for dig. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte med fotos og yderligere detaljer, så vi kan vurdere problemet og tilbyde en passende løsning eller kompensation.

Tak igen for at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Kvaliteten på produktet

Produktet desværre var det en gave som jeg fik hjem i februar men først skulle give væk her i marts.
Men skuffet over kvaliteten af bord fodbold spillet.

7 marzo 2026

Hej

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at bordfodboldspillet ikke levede op til dine forventninger – især da det var ment som en gave.

Vi forstår godt, hvor skuffende det må være, især da du på grund af tidspunktet ikke kunne tjekke produktet med det samme. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder eller deres modtagere.

Vi vil gerne have mulighed for at rette op på dette. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice med lidt flere detaljer om problemet, så vil vi gøre vores bedste for at finde en passende løsning til dig.

Tak igen for at gøre os opmærksom på dette.

Valutata 3 stelle su 5

Tooo long delivery time …

It takes a month to have my raised beds delivered… I did not see that until after the payment..

22 marzo 2026

Hej

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med leveringstiden.

Da denne vare er et forudbestillingsprodukt, er den forventede leveringstid angivet på produktsiden inden købet. Vi er dog klar over, at dette ikke altid er umiddelbart synligt, og vi beklager, hvis dette har skabt forvirring eller ulejlighed.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på dette, da det hjælper os med at forbedre vores kommunikation af vigtige oplysninger, såsom leveringstider, så de fremstår tydeligere.

Hvis du har spørgsmål til din ordre eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi hjælper altid gerne.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più