1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Når man tager i betragtning af jeg er…

Når man tager i betragtning af jeg er på robinson listen, og gentagne gange har frabedt mig at de ringer, og det så fortsætter. Så tænker jeg at sker det igen så må der jo tages advokat på sagen.

Magen til useriøs virksomhed der ikke respekterer et klart og tydeligt NEJ skal man lede længe efter.

16 aprile 2026

Chikane

Det er ikke ok, at kime mennesker ned på den måde.
Jeg har sagt nej - til trods for dette, ringer i hver dag.
I min optik betragtes det vitterligt som chikane.

10 aprile 2026

Respektløse mennesker I har ansat!

Respektløse mennesker I har ansat!

Hvorfor bliver man ringet op en hverdagsaften og uden videre bliver spurgt ind til alt muligt - uden at jeg har givet samtykke til det. Når jeg så forklarer, at jeg ikke vil have en samtale eller modtage flere opkald, så smækker vedkommende røret på.

Jeg har i øvrigt hemmelig adresse, så det undrer mig, at I kan ringe til mig.

30 dicembre 2025

Blev kimet ned 27 gange fra kl

Blev kimet ned 27 gange fra kl. 17 til kl. 21. Vores søn blev ringet op 35 gange på een dag. Vi har bedt om ikke at blive kontakte mere. Men det bliver bare ved. Damen truede med at samtalen blev optaget, hvilket er dybt ulovligt uden accept. Til sidst truede vi med en politianmeldelse. Håber det hjælper.

14 agosto 2025

Stopper aldrig

Stopper aldrig
Man har været sød at give input til spørgerskemaer, men nu er det umuligt at slippe af med dem.
De ringer hele tiden, weekender og aften, og får 3-4 mail om ugen.
Dette til trods for at jeg har skrevet til dem (som de skriver man skal, snakket med alverdens medarbejdere når de ringer og forsøgt at ignorerer opkald. Intet virker

Tilmeld dig aldrig i en undersøgelse

1 luglio 2025

Man skulle tro at når man flere gange…

Man skulle tro at når man flere gange har bedt dem om ikke at kontakte en og nu nægter at tage deres opkald, at de så vil give op. Men nej, daglige opkald, både aften og weekend. Det burde forbydes.
At folk kan leve med sig selv og arbejde sådan et sted, det forstår jeg virkelig ikke.

13 aprile 2025

Frivilligt spam ?

Jeg har længe været en del af jeres panel, men 2-3 opkald om ugen og op til 8 mails om dagen..

Derudover virker det til i er stoppet med at bruge tid på jeres spørgeskemaer, ofte mangler der valgmuligheder, eller spørgsmål bliver gentaget mere end 2 gange i samme undersøgelse.

Derudover går jeres "progress bars" meget hurtigt de første par spørgsmål, men det går gradvist ned til den går helt i stå.

I har fjernet mange af de ting man kunne købe for point, så incitamentet er reduceret.

Så kombineret med frustrerende spørgeskemaer og ingen gevinst, kan jeg desværre ikke længere se en grund til at være en del af jeres panel.

Så når i ringer i løbet af ugen (i har kun ringet 1 gang denne uge, så forventer at i vil ringe igen inden ugen er omme), vil jeg bede om at blive meldt ud.

25 giugno 2024

Det fungerede fint til at starte med

Det fungerede fint til at starte med, og jeg fik besvaret undersøgelserne som de nu kom, dog uden egentligt selv at få noget ud af det, det var dog ikke det der motiverede mig.
Pludselig eskalerede det, jeg gik fra 1 mail om ugen til 1 mail i døgnet og inden for et par måneder var vi oppe på alt imellem 5-10 mails i døgnet med nye undersøgelser.

De ringede og mindede mig om det i ny og næ, og bad mig venligst deltage da denne undersøgelse var meget relevant for lige netop min målgruppe.

Jeg opgav at svare på en eneste af dem, da de mange mails og notifikationer dagligt tog pusten og lysten fra mig.

De er en smule hidsige i deres henvendelser og det her spam blev fuldstændig vanvittigt.
Det skruede ikke ned for mængden af mails da jeg gjorde dem opmærksomme på det.

At komme ud var heller ikke det letteste i verdenen, og kan læse mig til at det heller ikke er sikkert at dette stopper dem fra at sende mails.👉🙄

Opdatering!!!
Der kommer fortsat mails.🙄

22 marzo 2024

Stop med at sælge mine kontaktoplysninger til andre

Personen som ringede og stillede spørgsmål var/er rigtig flink. Det er ikke problemet.
Men. Jeg ved ikke hvordan de har fået mit nummer, men JØSSES jeg er blevet kimet med af "Privat nummer" og mere eller tilfældige numre der ikke er personer bag når man googler dem, lige siden jeg afsluttede sidste spørgsmål fra Gallup. Tror der gik 4 min og 38 sek fra 'farvel' til første "Privat nummer" forsøgte. Og i dag er der 8 opkald. Jeg har VIRKELIG fortrudt min villighed til at svare på spørgsmål.

6 dicembre 2023

Chikane

De ringede ikke ofte til mig, men efter jeg har skrevet til dem, at jeg ikke ønsker at deltage mere, har de ringet næsten hver dag. Med skjult nummer. Og hver gang har de lovet at notere det, så det ikke sker igen. Det er alt sammen løgn, og grænser sig til chikane.

29 novembre 2022

Ringer bare op.

Ringer bare op.

jeg bor i Sverige og har intet med dette at gøre.
jeg ville aldrig stole på et firma som ringer en op for enten at sælge noget eller for at snakke.
hvis jeg har behov for jeres service ville jeg kontakte jer. ikke den anden vej rundt. ring mig aldrig op igen.

18 febbraio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito