Skulle have ny ovn i min lejlighed i Glostrup. På grund af en misforståelse med boligselskabet kom der en forkert ovn. Men det klarede el-strøm med lynets hastighed. Super god service, og en super ser... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Da vi havde fundet det A++ køleskab ,som vi ønskede, forløb købet som forventet. Varen gik i restordre, hvad vi hurtigt fik at vide - med mulighed for at afstå fra købet. Det forventede lever... Leggi di più
Kan absolut ikke anbefale El-strøm! El-arbejdet er sjusket udført. Kabelkanaler der sidder skævt monteret på vægge med samlinger som ikke sidder tæt og dermed gaber. Stikkontakt med hul rundt om... Leggi di più
Jeg bestilte, men hørte ikke mere fra dem. Derfor ringede jeg og fik at vide, at maskinen var i restordre, og først ville komme 1-2 måneder senere. Øv - både at hjemmesiden ikke oplyste om restord... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
EL-strøm onlinesalg er en afdeling under firmaet aut. elektroinstallatør El-Strøm v/P. Strøm aps og beskæftiger 8 fast-/deltidsansatte medarbejdere. El-Strøm er et større, velrenommeret installatørfirma med domicil i Hvidovre. Firmaet drives i dag af 2. og 3. generation og har eksisteret i mere end 60 år. Vi beskæftiger mere end 40 medarbejdere.
Informazioni di contatto
Arnold Nielsens Boulevard 73-75, 2650, Hvidovre, Danimarca
- butik@el-stroem.dk
- www.el-stroem.dk
Oplyste ikke om restordre
Øv - både at hjemmesiden ikke oplyste om restordre og at man ikke automatisk får noget at vide.
Men dejligt at maskinen kom - og endda nogle dage inden jeg var blevet sat i udsigt.
Super effektiv netbutik
Har handlet flere gange hos el-stroem, seneste køb Miele ovn og Thermex emhætte motor. Super god information om ordre status via mail og effektiv afhentningsordning. Og nok så vigtigt: gode priser.
Købte køleskab hos el-strøm
Det var anden gang jeg handlede hos el-strøm, også denne gang var det en positiv oplevelse, god service med klar information via e-mail. Kan varmt anbefales.
Miele opvasker
Har købt en Miele opvaskemaskine, blev leveret hurtigt og til aftalt tid. Fin e-mail information om status på ordrer, leveringstidspunkt osv.
Miele vaskemaskine
Rigtig god service. Varen var i restordre, men fik besked på leveringstidspunkt og fik vaskemaskinen til den annoncerede pris, selv om der gik 2 måneder inden levering.
Købte en Miele tøretumbler (A) ved EL-strøm.
Billigste pris, og levering som aftalt. Pengene blev ikke trukket før varen var leveret.
Levering ved hoveddøren.
Positiv oplevelse!!
Venlig hilsen Lars, Bredebro
Fin service
I januar 2010 bestilte jeg en Miele opvaskemaskine hos firmaet, dette var nemt at gøre på nettet. Fra første færd var der en god service. Jeg fik mail om afhentning og alt fungerede perfekt.
Jeg havde valgt selv at hente maskinen, den var klar og blev kørt ud til min bil af en smilende medarbejder.
Kan varmt anbefale at handle her.
I.B.H.
Klar og tydelig beskrivelse ved on-linesalg, samt en rigtig god behandling
For 2 år siden købte jeg et Siemenskomfur til afhentning. Alt var iorden dengang. Derfor var det naturligt at købe hos El-strøm igen, da jeg havde behov for en ny opvaskemaskine her i februar. Med en klar og tydelig hjemmeside med klare tekniske beskrivelser kunne jeg vælge den type (Bosch) som jeg havde brug for. Bestilling, betaling besked om den nu var klar til afhentning, forløb helt perfekt. Hjælp til at få opvaskemaskinen med bilen skete helt automatisk af en venlig medarbejder.
Jeg vil handle her igen, når jeg får behov for det. Prisen var også OK.
Boye Nielsen
Farum
holder hvad de lover, man kan selv hente og fin behandling
El-Strøm onlinesalg er jeg meget tilfreds med at handle hos.
Har købt en Voss-Electrolux keramisk induktions-kogeplade til en god pris.
De holder hvad de lover og man kan selv afhente. God behandling.
kan varmt anbefales.
Karsten
Super Service
Var først i telefonisk kontakt med el-stroem, for jeg var lidt i tvivle om de produkter jeg havde udset mig, nu også ville være de rigtige til mit behov. Jeg fik en yderst god, faglig betjening og fik bestilt de, for mig rigtige produkter.
Super service og billigste priser
Vi købte en Siemens indbygningsovn hos ElStrøm, som havde de billigste priser på nettet, også i forhold til f.eks. Tyskland, hvor vi tidligere har handlet hvidevarer. Rigtig god service, hurtig levering (2-3 hverdage efter bestilling) og fin kommunikation med butikken. Kan varmt anbefales.
Super betjening
El-strøm havde vaskemaskinen på lager og jeg kunne hente den samme dag. Og så blev den endda båret ud i bilen.
Super betjening
Lover hvad de siger
Har købt flere gange. Altid hurtigere end lovet. Har også afleveret produkt tilbage ,uden problemer overhoved
Hurtig & prof service
Har netop modtaget mit Gram køle/frys fra El-Strøm i dag onsdag.
Bestilte det via nettet i weekenden uden at have talt med firmaet. leveringstiden var kun 3 arb.dage, flot.
Den venlige chauffør kom i det tidsrum, som var blevet oplyst og han ringede før levering. Leverede på 1. sal, monterede og tog det gamle med samt emballage, alt sammen på nærmest ingen tid.
Havde et enkelt spørgsmål til firmaet efter levering. Dette er blevet undersøgt og svar ringet tilbage omgående.
Det er 1. gang jeg handler med El-Strøm (havde aldrig hørt om dem)
og jeg er meget tilfreds med firmaets håndtering af min ordre.
God og hurtig service
Manglede en ny vaskemaskine, så ringede til El-Strøm for at få vejledning.
Vi fandt hurtigt en maskine der passede til vores behov - sælgeren var endda så venlig at foreslå en billigere model, end den vi havde kigget på herhjemme. Vi kunne afhente maskinen allerede 2 dage efter vi bestilte.
Afhentning kunne ske på deres adresse og kostede ikke ekstra, vi fik endda hjælp til at få maskinen ind i bilen.
Kun positive ord herfra - vi ved i hvert fald hvor vi køber næste gang!
Efter forventningerne og lidt til...
El-Strøm har de gange (efterhånden 4 gange) svaret til vores forventninger, god - solid handel med oplysninger (hurtige) om varen m.m.
Altid en venlig tone i telefonen.
pris ok - service ikke ok
Bestilte en opvaskemaskine til levering indstallering og firmaet skulle fjerne den gamle opvaskemaskine.
Maskinen blev leveret, men ikke indstalleret og den gamle blev ikke fjernet, med den begrundelse at de ikke måtte tilslutte vand. At der skal tilsluttes vand til en opvaskemaskine, burde ikke komme som den store overraskelse...
Prisen var rigtig, og vi kom ikke til at betale for de ydelser vi ikke fik, men at vi nu skal være hjemme til en VVS mand også, er unødigt fordyrende og tidskrævende for os.

Risposta di EL-Strøm v/ P. Strøm ApS.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.