EL-Strøm v/ P. Strøm ApS. Recensioni 98

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Skulle have ny ovn i min lejlighed i Glostrup. På grund af en misforståelse med boligselskabet kom der en forkert ovn. Men det klarede el-strøm med lynets hastighed. Super god service, og en super ser... Leggi di più

Da vi havde fundet det A++ køleskab ,som vi ønskede, forløb købet som forventet. Varen gik i restordre, hvad vi hurtigt fik at vide - med mulighed for at afstå fra købet. Det forventede lever... Leggi di più

Kan absolut ikke anbefale El-strøm! El-arbejdet er sjusket udført. Kabelkanaler der sidder skævt monteret på vægge med samlinger som ikke sidder tæt og dermed gaber. Stikkontakt med hul rundt om... Leggi di più

Jeg bestilte, men hørte ikke mere fra dem. Derfor ringede jeg og fik at vide, at maskinen var i restordre, og først ville komme 1-2 måneder senere. Øv - både at hjemmesiden ikke oplyste om restord... Leggi di più

1. Elettricista
  2. Servizio di installazione elettrica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

EL-strøm onlinesalg er en afdeling under firmaet aut. elektroinstallatør El-Strøm v/P. Strøm aps og beskæftiger 8 fast-/deltidsansatte medarbejdere. El-Strøm er et større, velrenommeret installatørfirma med domicil i Hvidovre. Firmaet drives i dag af 2. og 3. generation og har eksisteret i mere end 60 år. Vi beskæftiger mere end 40 medarbejdere.

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Vi havde bestilt et nyt køleskab til min søn, der pga sommeren var gået i restordre. Vi blev ringet op fra el-stroem, da de opdagede det og fandt ved fælles hjælp et andet, der kunne leveres i stedet. Medarbejderen fra el-stroem ringede rundt og checkede hvilket af de andre skabe vi var interesserede i, der var på lager og fik det hasteleveret, så den samlede leverance kun blev forsinket en dag i forhold til det oprindeligt udmeldte

5 agosto 2010

Alt fungerede perfekt!

Købte et Køleskab. Der var 2 dage tilbage af Bosch's få 400kr. tilbage kampagne. Ingen problem. Super flot og så var prisen bedst blandt de udbydere jeg fandt.

24 luglio 2010

service i top

Det forventede leveringstidspunkt holdt, hvorfor vi derefter kunne hente skabet.
Sådan bør online køb fungere!!

Kurt Gravesen

7 luglio 2010

Perfekt netbutik og rigtig god service

Bestilte vaskemaskine på tilbud mindre end 1 time efter komder besked om at den allerede var klar til afhentning.
Rigtig god betjening ved afhentning, maskinen blev kørt ud til bilen og jeg fik hjælp med at læsse den.

Anbefalelsesværdig

Købte Bosch lavenergi opvasker. Fornuftig pris, lækker vare, hurtig levering i aftalt fire-timers tidsrum med telefonopkald en halv time inden levering. Alt i alt meget anbefalelsesværdig.

Fremragende

Købte AEG vaske/tørre -maskine. Alt forløb perfekt: besked om leveringstidspunkt, som blev overholdt, installation, afprøvning og bortfjernelse af de brugte maskiner. Det kan vidst ikke gøres bedre!
Niels E. Jensen

25 giugno 2010

Nethandel når det er bedst

Bestilte en skabsfryser som blev leveret mindre end 48 timer efter bestilling. Og så fik jeg endda chaufføren til at stille fryseren i min garage, selv om jeg ikke lige var hjemme på tidspunktet - så bedre kan det ikke gøres

25 giugno 2010

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito