Skulle have ny ovn i min lejlighed i Glostrup. På grund af en misforståelse med boligselskabet kom der en forkert ovn. Men det klarede el-strøm med lynets hastighed. Super god service, og en super ser... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Da vi havde fundet det A++ køleskab ,som vi ønskede, forløb købet som forventet. Varen gik i restordre, hvad vi hurtigt fik at vide - med mulighed for at afstå fra købet. Det forventede lever... Leggi di più
Kan absolut ikke anbefale El-strøm! El-arbejdet er sjusket udført. Kabelkanaler der sidder skævt monteret på vægge med samlinger som ikke sidder tæt og dermed gaber. Stikkontakt med hul rundt om... Leggi di più
Jeg bestilte, men hørte ikke mere fra dem. Derfor ringede jeg og fik at vide, at maskinen var i restordre, og først ville komme 1-2 måneder senere. Øv - både at hjemmesiden ikke oplyste om restord... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
EL-strøm onlinesalg er en afdeling under firmaet aut. elektroinstallatør El-Strøm v/P. Strøm aps og beskæftiger 8 fast-/deltidsansatte medarbejdere. El-Strøm er et større, velrenommeret installatørfirma med domicil i Hvidovre. Firmaet drives i dag af 2. og 3. generation og har eksisteret i mere end 60 år. Vi beskæftiger mere end 40 medarbejdere.
Informazioni di contatto
Arnold Nielsens Boulevard 73-75, 2650, Hvidovre, Danimarca
- butik@el-stroem.dk
- www.el-stroem.dk
Indkøb af opvaskemaskine
Vi har indkøbt en ny opvaskemaskine. Selvom det tog lidt tid at få den leveret (producenten var løbet tør), så har installering og fjernelse af den gamle være tip top.
Nemt og hurtigt
God service og pris - levering til aftalt tid lige til døren :)
super
ingen problemer, god pris, hurtig levering, ekstra udbringning for egen regning
Supernemt køb af hårde hvidevarer
Skulle bruge et køleskab, og havde forinden gode erfaringer med Elstrøm Onlinesalg. Jeg valgte igen denne netbutik i kombination med egen afhentning. God information, køleskabet kunne afhentes efter få dage og hurtig og nem udlevering af varen.
Kun positiv oplevelse.
Helt problemfrit og hurtig ekspedition
Problemløs handel og levering
Ingen negative oplevelser ved den handel.
Hurtig ekspedition - god telefon-support
Bestilte Bosch vaskemaskine. Dagen efter blev jeg ringet op, varen var i restordre. Istedet blev jeg anbefalet anden vare som teknisk og kvalitetsmæssig var samme vare. Prisen var den samme som på den bestilte vare.
Et par dage efter kunne varen afhentes.
Dejligt med kvalificeret support og hurtig ekspedition.
hurtig levering
Vi har købt et Voss induktionskomfur. Komfuret blev leveret indenfor aftalte tid i vores carport. Prisen var god og vi vil gerne handle hos EL-strøm igen.
Hurtig levering og til aftalt tid
Har købt en kondenstørretumbler, som kom få dage efter til den aftalte tid. Prisen er også i orden.
Super service gode priser de holder hvad de lover
Har købt 3 styk Miele maskiner opvasker/vaskemaskine/tørretumbler alt var som det skulle være hurtig levering og gode priser kan kun anbefale dem og det er ikke sidste gang at jeg handler hos dem
Nem og behagelig handel, alting helt perfekt - tak!
Jeg fik telefonisk venlig og kompetent hjælp flere gange inden købet af Asko Vølund vaskemaskine. Min ordre ankom få dage efter. Installation forløb upåklageligt, og der blev ryddet pænt op bagefter.
Købte Bosch vaskemaskine.
Bestilte varen søndag, og mandag aften vaskede vi tøj i vores nye vaskemaskine.
Købte også for en del år siden en opvaskemaskine hos samme firma, hvor service og levering også var super.
Meget Kompetent service, da jeg ringede ind med et par spørgsmål inden online købet.
Teknikker installerede uden problemer. Kan kun anbefale.
Fin kommunikation og levering
Det trækker ned at fryseren ikke kunne leveres sammen med de andre hvidevarer.
Super service og hurtig levering
Hurtig på mail i forbindelse med spørgsmål. Varen blev leveret få dage efter bestilling. Flink vognmand...
Udsøgt god og hurtig betjening og service
Købte et lækkert Miele køleskab der som aftalt blev afleveret 3 dage senere, og kørt helt hen foran døren hvor det skulle ind, trods det at vi havde betalt for "kantstens aflevering". 2 uger after brændte vores tørretumbler sammen, derfor tøvede vi ikke med at bestille en ny hos el-strøm. Denne kunne leveres 3 dage efter men der var vi taget på ferie, derfor leverede de den allerede dagen efter og stillede den ind i et udhus. Uden at have nogen form for andel i virksomheden vil jeg anbefale den varmt til andre.
Lover hvad de siger
Har købt flere gange både privat og firmasammenhæng for Louisiana Museum
Jeg har aldrig oplevet at det ikke bare fungerer så hvad kan man forlange mere
Super service til gode priser
Har købt vaskemaskine, tørretumbler samt opvaskemaskine og det blev godt installeret og afprøvet.
God netbutik - Købte Miele vaskemaskine
Det var anden gang jeg handlede hos el-strøm, også denne gang var det en positiv oplevelse, god service, hurtig levering og klar information via e-mail. Kan varmt anbefales.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.