Et meget professionelt møde fra start til slut med råd og vejledning af alt angående hvalpe køb Kan kun give mine varmeste anbefalinger til kennel Redcorner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Scopri cosa dicono le persone
alt fra første forespørgsel på vuf, til aflevering og grundig gennemgang af pleje, fornuftig pris samt største troværdighed, får max plus point herfra. Stella er den flotteste vufling og INTET er g... Leggi di più
Efter en del søgning på nettet, gik valget på RED CORNER. Deres hjemmeside signaler, at de er professionelle, engageret, og ikke mindst, at de tænker på hundenes velbefindende. Red Corner har styr på... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Et nærværende sted med hunde hjerte
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til kennel Redcorner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Når vi tager på ferie ved vi, at hundene kommer til at få et super ophold!
Når vi tager på ferie, har det altid været med sug i maven at vi efterlade vores hunde på hundepension. For nogle år siden fik vi anbefalet Kennel RedCorner af flere i lokalområdet, og vi har altid oplevet en meget stor fokus på at hundene står i centrum under hele ophold. Det er altid tydelig når vi hemter hundene, at de har haft en super ophold, og de er altid glad for at komme ud til jer igen! Dejligt at kunne starte ferien med god samvittighed!
Redcorner er kennel med hjerte.
Lige fra første opringning til afhentning af min skønne Basset Hound, har jeg følt mig i trygge og kompetente hænder.
Alt bliver grundigt gennemgået, så jeg har på intet tidspunkt tvivlet på at jeg købte hund i den bedste kennel, og at jeg havde valgt den rigtige hunderace.
Og når hunden har forladt kennelen, er de stadig intetesseret i hvordan det går, samt hundelivslang support, som betyder at jeg føler mig klædt på til opgaven.
Jeg kan kun give mine bedste anmeldelser til David og Redcorner.
Og jeg behøver næppe skrive, at jeg har fået den skønneste, velsocialiserede og elskeligeste hund, der passer perfekt ind i min familie.
Yderst tilfreds hvalpekøber.
Jeg har fået den skønneste, mest velsocialiserede kærligste lille Basse dreng med hjem.
Jeg er blevet rådgivet og vejledt hele vejen igennem og føler mig 100% tryg ved at få ansvaret for en skøn lille hvalp.
Kan kun på det varmeste anbefale en hvalp fra Redcorner.
En kennel, der følger dig hele vejen
I august 2016 købte jeg en Basset Hound hvalp hos David - Kennel Redcorner. Behøver jeg at sige, at det selvfølgelig er verdens smukkeste, klogeste, rareste og sjoveste hund? Hvalpen sælges med en hvalpepakke, der gør starten med den lille hund så meget nemmere, man behøver ikke selv tænke på noget som helst de første mange uger. Derudover står David til rådighed, hvis der er spørgsmål i tiden efter hjemkomsten. Her 4 mdr efter får jeg stadig råd og vejledning, når jeg har brug for det. David er altid klar til at svare på mine MANGE spørgsmål og det helt uden mindste irritation. Jeg føler mig utrolig tryg ved hans råd og meninger, der altid er baseret på seneste velargumenteret viden og erfaring som han indsamler løbende. Jeg føler, at jeg har en sparringspartner i forhold til min hund, der altid vil os det bedste og det er uvurderligt for mig. Jeg har allerede besluttet, at når jeg skal have min næste Basset - så bliver det hos David. Jeg giver Kennel Redcorner min varmeste anbefaling
Et godt valg
Jeg vil til hver en tid anbefale Kennel RedCorner, hvis man overvejer at købe en Basset Hund, hvor man får alle facts lagt på bordet, når man anskaffer sig en Basset Hund. For jo de fælder, men glæden vi en sådan hund overskygger den daglige støvsugning. Vores Basil er nu snart et år og vi har ikke et øjeblik fortrudt valg af hund.Den mest kærlige, sjove, kloge og meget selvstændige hund, som elsker vores jagthund ud over alle grænser. Så bliver det ikke bedre. En basset i balance, smuk og altid glad. Sådan en hund får man, når man handler med RedCorner.
Varm anbefaling
Vi er en familie på 5 personer som for første gang er blevet hundeejere. Helt bevidst valgte vi at henvende os til en kennel, for at sikre os at vi ville få den hund vi gerne ville have. Vi er i den henseende glade for vores valg, og ikke mindst at det blev RedCorner, hvor vi er blevet kyndigt vejledt af David. I dag har vi en knap 4 måneder gammel Basset Hound, der lever op til alle de ønsker vi har om den perfekte familiehund.
Vi har fået gode råd inden, under og efter køb, og har på alle måder følt os klædt på til opgaven.
Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Redcorner for deres vejledning og ikke mindst for deres pragteksemplarer af Basset Hounds.
Dejlig kennel
Vi kan varmt anbefale kennel Red Corner, det er et skønt sted med folk der går meget op i hundene, og ved hvad de taler om. Vejledning ved køb af hvalp er fantastisk, følger op på hvordan hunden har det efter den er flyttet hjemmefra. Vi har købt hund der to gange nu og det er nok ikke sidste gang vi kommer der 😊
Bevidst vildledning
Vi havde en skøn BassetHound fra kennel [ekstern reference fjernet] og da han var 1 år gammel ville vi have en legekammerat til ham. [ekstern reference fjernet] havde ingen hvalpe, så vi ledte lidt rund omkring. Og kennel RedCorner havde hvalpe på det tidspunkt. De oplyste dog at når vi i forvejen havde en basse fra kennel [ekstern reference fjernet], så skulle vi være opmærksomme på at DE opdrættede deres hunde meget mere sporty med "gang i den". Og vi tænkte, at bare det var en Basset Hound, så kunne det ikke gå helt galt, for HVOR meget "gang i den" kunne der nu også være i en BassetHound? Efterfølgende og meget senere.......og helt tilfældigt har jeg så fundet ud af at hun må værre en Basset Artesien Normand 👊😡

Risposta di Kennel RedCorner
3 gang er lykkens gang.
Med hjælp fra Kennel Ipomea, Sigurd & David blev min 3 oplevelse med det at eje en hund, en fantastisk oplevelse og er det stadig her 7 måneder efter jeg hentede min lille guldklump. Jeg var efter uheldige oplevelser med min 2 første hunde, meget nervøs for at skulle anskaffe mig en hund igen. Jeg brugte derfor også lang tid på at lede efter den kennel jeg skulle ende med at købe fra. Jeg skulle egentligt have haft en anden blanding, fra en anden kennel, men følte mig ikke rigtig tryg ved det, på trods af flere tlf samtaler og mails. Efter min første samtale med Sigurd, havde jeg den helt rigtige mave fornemmelse. Og var slet ikke i tvivl om at der var der, jeg skulle have min hund fra. Det var helt tydeligt at de var/er meget seriøse i deres opdræt af hunde, og nørder det, til det fulde.. til glæde for alle os som køber hund derfra. De er altid klar på at besvare dine spørgsmål, og har bare helt styr på det de laver. Jeg endte med at vælge en "blomsterhvalp" han var lidt umoden og hentede ham derfor først da han var 11 uger, da de gerne ville være sikre på at han var klar til at komme hjemmefra. Skulle hilse og sige at jeg har fået mig et styks vel afbalanceret hund, med et helt fantastisk sind og temperament.
Jeg er svært begejstret, og hund nr 2 skal også hentes hos Sigurd & David
Super oplevelse
Vi købte vores cavalier king Charles spaniel zigga for snart 3 uger siden og må sige det har været en super oplevelse og vi ved hvor vi kører hen næste gang vi skal ha en hvalp, til kennel redcorner, har fået en super hund der er så velfungerende og skøn på alle måder og dejligt at kunne følge kuldet på Facebook og altid spørge om hjælp hvis der skulle opstå noget man er i tvivl om... Alt i alt en super oplevelse absolut ingen hundefabrik, bare ren passion hunde glæde og godt avls arbejde.
Kennel med et stort hjerte
At få en hvalp fra en stor kennel har vi altid rynket på næsen af. "Det er bare en penge maskine og ikke et sted hvor der ikke bliver tænkt på hundene" MEN MEN MEN. DEN OPFATTELSE BLEV SKUDT I SÆNK.
David fortæller og fortæller med stor passion om stedet og hundene/hvalpene. Da vi bor i Odense og red corner som sagt ligger i Lemvig er der jo en bid vej at køre. Ingen problem der , for Sigurd skal til Sjælland og tager lige Holly med. Da turen bliver aflyst starter David sin bil og tager turen til Odense kun for vores og Holly. DET KALDER JEG SUPER SERVICE☺️☺️☺️☺️
Det er fantastisk med telefon tid hverdage, hvor du får hjælp til at løse problemer eller bare drøfter noget du har undret dig over.
Så kan kun varmt anbefale en hvalp fra red corner..
Ægte passion for hunde og kunder!
Et' er at man køber en hund, som bliver et nyt medlem af familien. Et medlem, der hurtigt for en betydningsfulde plads. En hund der kræver opmærksomhed, omsorg og tiltider professionel hjælp.
MEN, det der også følger med købet, er et VILD CARD til: 100% imødekommenhed, hjælp til stort og småt - hvad end man er 1. gangs ejer eller tidligere kunde hos Kennel RedCorner.
Ingen problemer er for småt/stort. Der er altid super opbakning fra kennelteamet, med råd og vejledning. Opfølgning på f.eks. hjemkomst med den nye hund, kost eller adfærd. Kontakten med Kennel RedCorner, er 100% ægte interesse for min hund og mig som ejer/kunden!
Mulighederne er mange...et telefonopkald, en mail eller en besked i den lukkede gruppe på Facebook. Mulighed for netværk med andre hundeejere, fra samme kennel.
Jeg kan ikke tænke på andre steder at købe min næste hund, end i Kennel RedCorner. Jeg føler mig i centrum og i trygge hænder, hele vejen.
I for min allerbedste anbefalinger.
God oplevelse med køb af hvalp
Min datter og jeg fik en rar og venlig modtagelse da vi hentede vores lille Sunshine.
Efter rigtig behagelig telefonsamtale med Sigurd kørte vi fortrøstningsfuldt fra Odense til Lemvig og kom to timer for tidligt :-) - dette til trods blev vi vist ind i haven og fik udset os den hvalp som vi gerne ville have.
Nu har vi haft Sunshine knapt et døgn og hun er så småt begyndt at undersøge sit nye hjem i det fynske. Sunshine klare alle udfordringer til UG så nu er det op til os at hjælpe hende videre i livet. Det glæder vi os til.
"Avlsnørder" og fantastisk hvalpe-købs-oplevelse
At skulle have hvalp, var for mig en stor overvejelse og gennemgribende undersøgelser af forskellige racer og jeg brugte mange, mange timer på dette.
Jeg har mange håb og drømme for hvordan mit liv skal blive med min nye "livsledsager" og jeg endte med at vælge den skønneste Pugalier hvalp fra Kennel Ipomea.
David og Sigurd gør en fantastisk stykke arbejde og det er dybt fascinerende at høre om deres visioner for avl af sunde familiehunde. Ligeså fascinerende er det at se deres dejlige kennel hvor hundene virkelig er i centrum. Mere ordnede forhold skal man lede længe efter og der bliver gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe hvalpe der er sociale, nysgerrige, sunde og stærke individer med masser af mod og lyst på livet.
Hver enkelt hvalp er adfærdsbedømt for at sikre sig at den er klar til livet i den ny familie og David og Sigurd sikre sig 100% at den ny familie er klar til at skal have hvalp fra netop deres kennel.
Intet er overladt til tilfældighederne, som hvalpekøber møder man forældrene til sin hvalp, ser sin hvalp sammen med dens kuldsøskende og får en lang, hyggelig og meget uddybende snak hvor alt det vigtigste gennemgås inden man tager hjem med sit nye familiemedlem.
Man bliver også medlem af deres facebook gruppe hvor ingen spørgsmål er for små eller store og hele oplevelsen er helt igennem både kærlig og dybt professionel.
Helt igennem en fantastisk oplevelse at købe hvalp ved david og Sigurd.
Vi har nu haft Rio i 14 dage og han er bare så veltilpas en lille basse med det bedste sind og så meget mod på sin nye fremtid. Vi ser mere og mere af hans personlighed. David og Sigurd har virkelig gjort deres bedste med de første 20 % og nu er det op til mig at bygge videre på deres fantastiske arbejde.
Jeg kan på det varmeste anbefale at tage en snak med david og Sigurd hvis man går i hvalpetanker :-)
SUPER RÅDGIVNING
Vi købte en CKCS tæve hos RedCorner . Vi fik hende hjem d. 27 dec. og bedre hund kunne man ikke ønske sig. Det var tydeligt at hun kom fra en kennel hvor der var styr på hvalpeopdræt. Hun er ikke bange for noget som helst, hverken i hjemmet eller uden for hjemmet. Og vi har haft en del spørgsmål omkring "Molly", i opstartsfasen , men alt er blevet svaret på hurtigt og proffessionelt, på næsten alle tider af døgnet. Det er det, som i mine øjne kendetegner en god opdrætter, at han ikke er ligeglad når først han har fået pengene, og det er David bestemt ikke. Så gik der en 3 måneder godt og vel, og vi opdagede at der var en bror til Molly, tilbage fra kuldet. Den hentede vi den 18.april , og det er det bedste vi har gjort for Molly. Messi og Molly er de bedste venner. Følger hinanden i tykt og tyndt, og den ene kan ikke sove uden den anden. Så er der jo det årlige sommertræf som de holder ude på kennelen, hvor hundekøbere kan mødes over en god hundesnak, god mad og drikke. Det glæder vi os meget til at prøve i år. Og så er der jo også den berømte facebook gruppe, hvor hundekøbere kan stille spørgsmål, købe hundefoder, eller bare vise deres bedste ven frem. God sommer til alle hundeejere .
Hanne og Jan.
Den bedste rådgivning og ingen form for salgstale, men udelukkende fokus på hundens bedste og at bliver en succes
Kan altid kontakte dem med alle typer af spørgsmål og bliver altid taget dybt seriøs, så vi har kun haft en lang fest med vores hvalp i de ca 2 måneder, hvor vi har haft hende.
UG plus
David og Sigurd for mine varmeste anbefalinger. Vi købte en Basset Hound hvalp for ca. 1 måned siden. Det er den skønneste-dejlige-legesyge hund man kan tænke sig. Han er alt ,vi har drømt en familie hund skal være. Kennel RedCorner er et super sted der sætter hundene over alt andet.
Een gang Kennel RedCorner, altid Kennel RedCorner! <3
Inden jeg tog ud for, at se på hvalp hos Kennel RedCorner, var jeg meget skeptisk, fordi det var (er) en stor kennel! Men allerede efter gangske kort tid ude hos David og Sigurd, var al min skepsis forsvundet, som dug for solen! David og Sigurd er superprofessionelle og hjertevarme mennesker som virkelig går op i deres arbejde med hundene! Inden jeg tog hjem havde jeg meldt mig som frivillig! Her er der nemlig hjerte for hver enkelt hund og hvalp! Alle godkendelser er i hus! Ved hver kontrol er det ene smileys. Der er hyppig dyrlægekontrol, gældende alle hunde, hver enkelt hvalp bliver adfærdsbedømt professionelt. Der er dygtige folk udover David og Sigurd, skolebørn der kommer og socialiserer hvalpene! De er hele tiden opmærksomme på hundenes velfærd, Har jeg spørgsmål ringer jeg bare til David eller Sigurd og får alletiders hjælp og vejledning! De er altid parate! Jeg endte med, at købe en cavapoo, en blanding mellem cavalier king charles spaniel og dværgpuddel. Balder er intet mindre end verdens bedste hund! Han er en kærlig og glad hund. Det er nemt, at mærke han blev håndteret af børn på Kennel RedCorner, han er nemlig utrolig glad for børn! Han er glad for alle hunde han møder, det samme gælder mennesker! Alle han møder, falder for ham med det samme og jeg skynder mig, at fortælle hvor han kommer fra! Tusind tak for VERDENS BEDSTE HUND! Een gang Kennel RedCorne, altid Kennel RedCorner!
Fantastisk sted og købe sin hund
Jeg kan varmt anbefale og købe hund fra denne hundekennel.
Det er et sted med høj moral og etik, og en meget stor viden om hunde og deres trivsel.
Vi har fået en hund som er sund og meget velafbanlanceret, og som har fået en god start på livet.
Selv efter købet af vores dejlige Mopsepige har vi fået råd og vejledning af David omkring forskellige ting som har været rigtig rart, og det giver en stor tryghed.
Selv når jeg ringer og bare skal bestille mad, spørger de altid hvordan det går med Freja, og med oprigtig interresse. Det er en kennel som er dybt engaceret i hundene, og også efter købet..
Tak for verdens bedste hund David, Sigurd og hele jeres team
Tak for ALT
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.