Tom de Vries, 1e gesprek: goede voorlichting voor het plaatsen van een airco. Snelle afspraak voor installatie airco. Werkdag: mooi op tijd. Een rustige en een nette werker. Werkt vlot door. Nee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Duurzame energie voor uw woning! DVE energy installeert airco's en zonnestroom-installaties, voornamelijk voor de particuliere sector. Ook de nodige aanpassingen in uw groepenkast kunnen wij verzorgen, zodat u zo veel mogelijk ontzorgd wordt. Wij zijn een kleine onderneming in Zwolle die niet gaat voor kwantiteit, maar voor kwaliteit. Onze ambitie is mooie installaties met tevreden klanten. Wij houden van uitdagende projecten en denken graag mee met de klant. Persoonlijk contact in de vorm van een klantgesprek op locatie om alle opties door te spreken.
Boorn, 5, 8032 XA, Zwolle, Paesi Bassi
Tom de Vries,
1e gesprek: goede voorlichting voor het plaatsen van een airco.
Snelle afspraak voor installatie airco.
Werkdag: mooi op tijd. Een rustige en een nette werker. Werkt vlot door. Neemt alle afval zelf mee.
Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Karin en Jan Mulder

Risposta di DVE energy
Zonnepanelen en airco's: Dveenergy een prettige ervaring. We hebben Tom gevraagd om een aantal zonnepanelen te verplaatsen ivm nieuwe dakkapel en nieuwe bij te leggen. Tom denkt hierin mee, want het bleek dat alle zonnepanelen op een omvormer konden waardoor wij geen dubbele apps hadden en natuurlijk geen extra kosten. Ook de planning van het verplaatsen van de panelen was erg krap ivm de nieuwe dakkapel maar ook dat was geen probleem. In april hebben we 4 Mitsubishi airco's laten plaatsen, Allereerst is Tom twee keer geweest een voor een offerte op te stellen en naderhand zijn ze een aantal dagen bezig geweest om ze te plaatsen, alles is naar wens gegaan en we hebben veel plezier van de airco's met warm weer maar ook met koud weer als we ze als verwarming gebruiken. Al met al een hele prettige ervaring om met dit bedrijf te werken. En afspraak is afspraak bij Tom.

Risposta di DVE energy
Zonnepanelen laten plaatsen met veel wind maar perfect gelegd en aangesloten. Later ook nog airco,s laten plaatsen die zoowel kunnen verwarmen als verkoelen . Alles in goed overleg en zelfs na een kleine storing hoed opgelost. Hele vriendelijke mensen.

Risposta di DVE energy
Tom denkt goed mee, en geeft goed en eerlijk advies.
De afspraken worden netjes nagekomen voor een mooie prijs.
We zijn blij met onze nieuwe airco❄️ 👍🏻

Risposta di DVE energy
DVE heeft een klein klusje in mijn meterkast uitgevoerd waar een groot Elektro installatiebedrijf niet eens haar bed voor uit zou komen vanwege de kleinschaligheid van de opdracht.
Tom heeft goed meegedacht in een simpele oplossing voor een voorziening in mijn meterkast (tijd schakelklok in combinatie met een relais) die aan mijn wens voldeed.
Typerend dat een goot Elektro installatiebedrijf mij eerder vertelde niet aan mijn wens te kunnen voldoen en dat DVE dat met een prima advies wel kon.
Tom is vriendelijk, klantgericht en deskundig en ik beveel hem hierbij aan.
We waren al een tijdje op zoek naar zonnepanelen voor ons tuinhuisje op de moestuin. Maar geen één partij wilde ons helpen, tot we Dveenergy tegen kwamen. Die zag het als een mooie klus,kwam met goed advies en heeft alles vervolgens perfect aangelegd. Ook nu de batterijen in de winteropslag gaan, krijgen we de hulp die we nodig hebben.
Tom en zijn collega kwamen in 1 dag onze zonnepanelen aansluiten. Dit deden zijn snel en vakkundig. Aangezien ons dak wat verouderd was hebben zij hier en daar ook wat dakpannen vervangen en zelfs (last minute en op ons verzoek) onze oude schoorsteenpijp eraf gesloopt en gedicht (ze waren tenslotte toch op het dak bezig ;)). Erg blij en super tevreden over de dienstverlening. Wij zouden DVE Energy zeker aanbevelen!

Risposta di DVE energy
Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van extra zonnepanelen. Reageert snel, denkt mee en komt afspraken na. Vakkundig en zou ik zeker aanraden bij anderen.

Wij zijn zeer tevreden!
Eerlijk, vertrouwd, afspraak is afspraak, erg vriendelijk en een goede prijs!
Wij raden DVE Energy dan ook aan!

Risposta di DVE energy
Goede communicatie in de afspraak, werkt nauwkeurig en heeft prima werk geleverd. Zeker aan te bevelen.
Small but solid company, open in communication, friendly in cost. The result is exactly how we wanted it to be.

Risposta di DVE energy
DVE Energy gevraagd om zonnepanelen recht te leggen, een eerdere monteur heeft destijds hier van afgezien, maar DVE heeft, ondanks dat het verouderd en anders dan zijn standaard materiaal is,er voor gezorgd dat alles zo goed als mogelijk weer recht ligt. Tevens heeft DVE het advies gegeven over het nut van aarden van de installatie, obv de wetgeving, dit gelijk mee uitgevoerd. Je kan er van op aan. DVE heeft wel een kleine auto, waarmee het vaak martelen is, maar dat zie je niet in de prijs.

Risposta di DVE energy
In verband met een dakrenovatie zijn bij ons 18 panelen herplaatst. Niet de leukste klus….
De panelen waren oorspronkelijk door een ander bedrijf geplaatst en zijn door een onderaannemer van de dakdekker er afgehaald. En ja, na de installatie van het nieuwe dak waren wat kabels moeilijk te vinden en een enkele was zelfs beschadigd. Maar het is allemaal perfect opgelost!
Alles werkt weer naar behoren.
Het persoonlijke contact verdient ook een lintje…
Al met al zou ik dit bedrijf bij een ieder aanbevelen die - voor een alleszins redelijke prijs - prima werk geleverd wil hebben!

Risposta di DVE energy
Tom is een kundige professional die ons goed geholpen heeft bij de installatie van onze groepenkast.

Risposta di DVE energy
DVEEnergy heeft bij ons 9 zonnepanelen geplaatst. Ze zijn van tevoren langs geweest om onze wensen te inventariseren en een plan te maken. In ons geval redelijk complex: vervanging van de groepenkast, plaatsen van een pv-verdeler, zonnepanelen met verschillende opbrengst (om opbrengst te maximaliseren). Daarbij heeft ons dak plekken met wat schaduw en moest er zowel aan de voor- als achterkant van ons huis geplaatst worden. Bovendien wilden wij ook enkele panelen op onze dakkappellen geplaatst hebben. Wij hebben meerdere partijen benaderd maar geen van hen kon tot een oplossing komen die wij wilden.
Alles is in een dag geplaatst. De communicatie en after-service zijn erg goed. Wij zijn dik tevreden en bevelen DVEEnergy ten zeerste aan.

Risposta di DVE energy
Ik had veel gedoe met mijn ‘oude’ leverancier over de garantie van een omvormer van nog geen vijf jaar oud.
Die leverancier is inmiddels failliet verklaard en DVEenergy heeft ons geholpen en de perfecte oplossingen gevonden.
Een nieuwe omvormer en uitbreiding van de panelen.
De site van DVE hadden wij gevonden via internet.
en het contact met Tom de Vries verliep snel (mail en telefonisch).
Tom denkt mee en komt met op maat gesneden oplossingen (blijft een specialisatie).
Wij hebben nu een betere omvormer, een uitbreiding van zes panelen op het achter dakvlak met de nieuwste beveiligingen en een betere telefoon app.
Met Tom en zijn collega is afspraak, afspraak.
Deskundig, prettig in de omgang en prijstechnisch het overwegen waard. Voor ons waardevol om betrouwbaar en deskundige vakmensen in portefeuille te hebben.
En ja, Zwolle is niet het midden van het land, maar voor DVE was dat geen probleem.
Wij bevelen DVEenergy zeker aan en onderschrijven wat eerder is geschreven over DVEenergy.

Risposta di DVE energy
Duidelijke afspraken, communicatie en oplevering!

Risposta di DVE energy
Recent hebben zij bij ons een heel aantal zonnepanelen geplaatst. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en de offerte was duidelijk. Geen kleine lettertjes of nare verassingen achteraf. Absoluut een aanrader om met deze partij in zee te gaan!

Risposta di DVE energy
Tom de Vries legt alles heel goed uit en denkt enorm mee met wat je nodig hebt. Geeft een eerlijk advies en goede prijsopgave.
Het plaatsen ging super snel en netjes. Onverwachte dingen werden meteen opgepakt en opgelost.
Echt een voordeel dat zowel advies als plaatsing door henzelf gedaan wordt.

Risposta di DVE energy
Vooraf weet je goed waar je aan toe bent. Vanwege mijn nieuwsgierigheid had ik veel vragen. Deze werden geduldigen kundig beantwoord.
Alles werd na de klus netjes en werkend achtergelaten.
Het oog wil ook wat: de panelen liggen er goed op en het installatiewerk is strak.

Risposta di DVE energy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.