Valutata 4 stelle su 5

Installatie ging goed, alleen was de oplevering niet zo netjes(afval laten liggen, en het mailen inzake e-flux niet nagekomen. Pas nadat ik weer gebeld had is het opgelost.

Valutata 5 stelle su 5

Onze oude laadpaal was aan vervanging toe en zou binnenkort niet meer worden ondersteund. Dus snel op zoek naar een nieuwe. Charge Supply gevraagd en die: * reageert super snel * communice... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Communicatie, offerte, afspraken, etc vriendelijk, snel, duidelijk en alert. Pricing scherp en fair. Installatie kon nog iets eerder worden ingepland en vond daarmee binnen 1,5 week plaats. Je wor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di installazione elettrica

Scritti dall'azienda

Charge Supply is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in zowel de installatie van laadpalen als thuisbatterijen. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat onze klanten een zorgeloze installatie procedure tegemoet gaan. Vanaf het eerste contact tot en met het voltooien van de installatie zorgen wij met onze vriendelijkheid, transparantie en effectiviteit voor vertrouwen naar onze klanten. Wij geloven in een duurzame toekomst, aangedreven door schone energie. Onze missie is om innovatieve energieoplossingen te bieden die individuen en bedrijven in staat stellen de controle over hun energieverbruik te nemen. Met jarenlange ervaring in de branche zetten we ons in om onze klanten te helpen om moeiteloos en met vertrouwen over te stappen naar hernieuwbare energie

4,8

Solitamente risponde entro 24 ore

Installatie ging goed

25 febbraio 2026

Installatie thuisbatterij Imalo Agostini

Vandaag is bij ons een thuisbatterij geplaatst en geïnstalleerd, en wij zijn ontzettend tevreden over hoe alles is verlopen. De installatie nam een paar uur in beslag en werd uitgevoerd door twee monteurs: Imalo Agostini de leidinggevende samen met een collega in opleiding.
Ze hebben zeer netjes en zorgvuldig gewerkt. Alles werd schoon en ordelijk achtergelaten. Daarnaast kregen we een duidelijke en uitgebreide uitleg over het systeem. Er werd rustig de tijd genomen om alles toe te lichten, inclusief wat bepaalde lampjes betekenen en wat we moeten doen als er bijvoorbeeld een melding verschijnt. Dat soort extra uitleg waarderen wij enorm.
Ook waren ze prettig in de omgang: vriendelijk, beleefd en professioneel. Bovendien waren ze mooi op tijd klaar.

Kortom: een hele goede service en een zeer positieve ervaring. Onze complimenten aan deze mannen!

19 febbraio 2026

vriendelijk en snelle service

vriendelijk en snelle service. Na een kleine miscommunicatie, super goed en professioneel opgelost. Ook denken ze goed met je mee, en geven daar waar nodig advies, hoe je het slimmer en goedkoper kan aanpakken. Top bedrijf.

26 gennaio 2026

Beste meneer Renaud,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat we ondanks de miscommunicatie een goede indruk op u hebben gemaakt!

Veel plezier met de lader

Top gedaan!

Snelle reactie en realistische offerte en uitstekende installatie

31 dicembre 2025

Beste meneer Oostendorp,

Dank voor uw positieve reactie! Veel plezier met de lader

A very good company

A very good company. I found them on the Tesla website as a certified Tesla Wall Connector installers. They responded quickly to my request for a quote. After the quote, they were able to come within two weeks (8 days actually) and do the job. In addition to installing the charger, they took on the job of preparing the fuse box for the transition to 3 phases and did it in the existing fuse box without unnecessary upsells for a new fuse box. I am very satisfied.

23 dicembre 2025

Dear Mr. Povarov,

We want to thank you for your trust in Charge Supply! And also for your kind words.

Cheers to your Tesla EV-charger!

Zeer tevreden

Offerte proces was duidelijk en transparant. Afspraak voor installatie van de laadpaal kon op korte termijn gemaakt worden. Monteurs waren vriendelijk, netjes en kundig. Al met al zeer tevreden.

9 dicembre 2025

Geweldige service + kwaliteit

Vlotte service, goede kwaliteit en proactief personeel. Komen afspraken na en gaan geduldig met vragen om. Bedankt voor de goede ervaring!

28 novembre 2025

Beste meneer Michgelsen,

Van dit soort reacties gaan wij alleen nog maar harder werken! Dank voor uw mooie woorden

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, erg snel in de communicatie en goeie service, was nog vrij onbekend met thuis batterijen dus was eerst enigszins sceptisch maar de heren van charge supply hebben alles goed uitgelegd dus uiteindelijk toch overstag gegaan. En achteraf heel blij mee.

4 dicembre 2025

Beste meneer Hartog,

Dank voor uw positieve feedback en vertrouwen in Charge Supply! Veel plezier met de thuisbatterij

Beste meneer Brandts,

Dank voor uw positieve feedback.

Wederom bedankt voor uw vertrouwen in Charge Supply voor het aanleggen van het laadplein.

Veel plezier en hopelijk tot in de toekomst!

Geweldig service

Geweldig service. Zeer bekwaam personeel erg professioneel en aardig. Ik zal ze weer bellen als ik een goede en trouwkaart bedrijf nodig heb.

25 novembre 2025

Beste meneer Shelton,

Dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden was met onze service.

Dank voor het vertrouwen en veel plezier met de lader!

Valutata 4 stelle su 5

Prettig contact en vlotte afwikkeling

Prettig contact en vlotte afwikkeling. In tegenstelling tot andere laadpaal installateurs komt dit bedrijf eerst kijken (niet op afstand via Internet). De aardige en rustige monteur gaf nog een praktische tip, waardoor een wallbox aan poer bij hek handiger bleek dan paal daarnaast in de grond.

3 novembre 2025

Beste meneer Marinus,

Dank voor uw positieve reactie! Dank voor uw vertrouwen in Charge Supply en veel plezier met de lader.

Valutata 2 stelle su 5

Waar ik al bang voor was, installatie sporen (nodig)

Waar ik al bang voor was. Elke installatie komt met zijn sporen. Ik heb helaas haast niet anders meegemaakt. Dit is een branche probleem wat mij betreft zelfs al ben ik kritisch.
In de voorwaarden afgedicht, wel begrijpelijk voor zaken die redelijk zijn. Maar het blijft toch jammer.

Onnodig krassen op de tegels van de oprit. Knip-afval elektriciens zit bij deze opdracht voor de klant om op te ruimen.

Algemene voorwaarden schrijft:
2.3 Voor de duidelijkheid; door de werkzaamheden kunnen zichtbare sporen achterblijven als
gevolg van, maar niet beperkt tot, montage of demontage van graaf-, boor- en
straatwerkzaamheden. Deze sporen zijn helaas onvermijdelijk. Wij kunnen hiervoor niet
(geldelijk) aansprakelijk voor worden gesteld. Charge Supply zet zich uiteraard in om deze sporen
tot een minimum te beperken.

Een statement voor de branche dat het beter kan zonder uitzondering. Via verjaardagen kom ik er niet helaas.
Voor de rest ben ik onder de indruk van de organisatie, communicatie en korte lijnen. Ik draag Charge Supply wel een warm hart en mooie toekomst toe.

30 ottobre 2025

Beste heer de Groot,

Jammer om te horen dat u een ervaring had die niet naar wens was. Bij Charge Supply staan wij voor een goede installatie waarbij zowel de kwaliteit van de installatie zelf als alles eromheen piekfijn in orde moet zijn. Dit betekent ook het stofzuigen van het boorvuil en opletten dat er geen oppervlakkige krassen op de tegels ontstaan.

Waar dit in het verleden bij alle klanten is gelukt, is dat zoals u aangeeft, bij u helaas niet gelukt. Zoals ik aangaf tijdens ons telefonische gesprek vandaag zullen wij dit intern meenemen als leerpunt voor onze organisatie dat het altijd bij iedereen 110% goed moet zijn. Onze excuses dat dit niet bij u is gelukt!

We willen u danken voor het feit dat u ons ook complimenten geeft over de organisatie. Fijn om te horen dat u de positieve dingen ook heeft gezien!

Ook wij wensen u een goede toekomst toe! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog een installatie bij u doen om ervoor te zorgen dat we deze review kunnen omzetten in een 5 sterren review en u een ander gevoel kunnen geven.

Dimitri

Aanrader

Kwamen na telefonisch contact snel om naar de mogelijkheden te kijken.
Uiteindelijk offerte ontvangen, laadpaal was binnen 2 weken geïnstalleerd .
Was wat mis gegaan, direct door bedrijf opgepakt en prima opgelost.
Fijne monteurs, een aanrader . 👍🏽

15 settembre 2025

Beste meneer van West,

Dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen in Charge Supply.

Blij om te horen dat u tevreden bent!

Valutata 5 stelle su 5

Goede accurate opvolging na…

Goede accurate opvolging na vraagstellingen
Nette heren die eea aanleggen
Veel opties die mogelijk zijn.
Keurig product!

Risposta di Charge Supply

Dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles zo naar wens is gegaan

compliment!

Snelle duidelijke offerte, keurige aanleg volgens afspraak, kortom: doe er uw voordeel mee!
Van harte aanbevolen.

Beste meneer Stroband,

Vele malen dank voor uw positieve feedback. Mooi om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening!

Goede en fijne communicatie

Goede en fijne communicatie. Keurig en vakkundige
Installatie en uitleg van het systeem.

Beste meneer Veer,

Dank voor uw positieve feedback! Veel plezier met de lader

installatie van laadpunt

De installatie van het laadpunt kon snel worden uitgevoerd. Ik heb diverse offertes opgevraagd en Charge Supply kwam hier als goedkoopste uit, terwijl deze uitgebreider was dan de overige offertes. Bovendien hebben zij het laadpunt aan de woning bevestigd, terwijl de andere bedrijven deze op een paal in de voortuin wilden aanbrengen. Charge Supply is wat mij betreft een goed en netjes werkend bedrijf.

9 ottobre 2025

Beste heer Bosselaar,

Dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u de ervaring met Charge Supply zo positief hebt ervaren!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più